Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תמונות יפות! אהבתי את הטיולית, ואנשים שרצים אליה!:-D והחיילת- על מה היא חולמת, כשיושבת על הצ'יפטיין?:roll::twisted::wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
האם זה אביך שהופיע בסרטון פרסומת של משאיות קנוורט ב-1989?

הינה תמונה מהסרט.

הסרט המלא אצלי

כן זה אבי נויהוז אהרון (אהרונצ'יק)

אבי ניפטר לפני כ-5 שנים בגיל 70.עד שנים אלו עדיין עבד בתחום.

פורסם
יפה מאוד הסקניות של ח.ל.ד מודל 70 הראשונה משמאל, המרצדס 1632 יבוא חירום מיד לאחר מלחמת יום כיפור חרשו את כל סיני, אבו רודס עדיין ללא מזגן לאחר מכן הורכבו מזגנים על הגג ע"י אויקור, משאיות נוחות מאוד לתקופתן, אני רואה שאביך עבד בח.ל.ד הרבה שנים כל הכבוד תן עוד תמונות,

עם המרצדס עוד היספקתי להגיע עד א-טור ורפידים בתור נער. לביקעת הירח (מעל אילת) היה צורך לעלות בבוקר מוקדם עקב חימום יתר בצהריים.דברים אלו זכורים לי היטב עקב היציאה בלילה לנסיעות.

אבא עבד באירגון נהגי רעננה ומפעלי תובלה לפני העבודה בח.ל.ד.

אני ממשיך לאתר תמונות גם מתקופות מוקדמות יותר, חלקן בשקופיות, של עבודתו במפעלי תובלה (עגלות כפולות עם AUTOCAR) והובלת מטענים חריגים.

פורסם
תמונות יפות! אהבתי את הטיולית, ואנשים שרצים אליה!:-D והחיילת- על מה היא חולמת, כשיושבת על הצ'יפטיין?:roll::twisted::wink:

היא לא חולמת נחש איפה מוט ההכוונה?....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

בכביש דרום הגולן ניתן לראות בצידי הדרך כבאית מגירוס צבועה באפור ייסוד.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
הובלת מטענים חורגים ע"י תעבורה.

נראה כהובלת שנאי 400 KV(טרנפורמטור)לחברת החשמל/

חב' תעבורה מבצעת לחברת החשמל את ההובלות של המטען נכבד.

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

פורסם

איזה יופי של מאק ישן, שעדיין עובד!:-)8) זה עכשיו, נכון?

ושרוליק- אני רק עכשיו ראיתי, תודה, אדבר איתך בבוקר!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

חברים, שאלה: מדחס של ליילנד- רוייל טייגר, האוטובוס, מתאים לבניה ממנו מדחס נייד? כלומר, יש לו שימון עצמי? התכנון- לבנות מדחס קטן לצורך עבודות בחוץ כמו ניקוי חול (של דברים קטנים), צביעה וכ"ד, העובד על המנוע של מכסחת דשה או משהו דומה. מנוע, אגב, יש לי, רק אני עוד לא בטוח, שיעבוד. וגם המדחס יש לי. לחלופין- יש לי גם מדחס של מזגן הרכב, שגם אפשר להלביש על המנוע- אבל הוא כנראה הרבה יותר חלש...

פורסם

גנדי בקר טוב ידידי המראות מחכות לך,מראות אורגינליות של ליילנד עדיין בעטיפה משנות הסוף ה70 ,מצאתי אצל אבא שלי בבוידם הסיבה שכולם החזיקו מראות רזרביות בבית היא שכולם עבדו עבודות חקלאיות בפרדסים להוציא מיכלים ולהכנס לפרדסים להביא זבל כימי לדישון ושברו מראות לכל אחד היו מראות וגם זכוכיות רזרבה שעשו אצל הזגג המקומי,

13-10-07_0906.jpg

13-10-07_0904.jpg

פורסם

משאית אמריקאית קטנה וחביבה, 3 סרנים והנעה מלאה, נצפתה היום באיזור צומת ביל"ו.

נראת שלמה ברובה, אם כי חלודה שטחית וללא לוחיות רישויי

תמונה006.jpg

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...