Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מספרים לרכב, ואפשר להגיע לבעלים, אולי קצת יותר מסובך מבדרך כלל אבל אפשרי, דבר איתי ותקבל את כל הפרטים לטובת הפרויקט, העיקר שהמשאית לא תלך לעזאזל...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראה כמו "B-MACK", במצב לא רע!!! WTHF?!??!?!?:shock::shock::shock: דב, מישהו?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
הבוקר צולם (ע"י מצלמת הטלפון, מצטער על האיכות...) ליד מחלף נתניה.

מישהו יכול לשפוך מעט אור?

אוהד.

זה הסופר וויט מודל 1950 ששייך לאבשלום מרגולין מיוקנעם יתכן והוא מוביל אותו לאיזה ארוע או תערוכה הקשורה לתולדות היתישבות בארץ ישראל רוני

פורסם
נראה כמו "B-MACK", במצב לא רע!!! WTHF?!??!?!?:shock::shock::shock: דב, מישהו?:roll:

אור, כן...

(עד שגמרתי לענות, ראיתי שרוני כבר ענה על השאלות שלי...)

לפני כשנתיים ראיתי בדיוק את אותו מראה. בשבת אני חושב, המשאית הזו, על גרר, מובלת דרומה. חשבתי שאני חולם/הוזה/מפנטז (לא למחוק כלום), כי בכל זאת, אני מכיר כמעט את כל המשאיות הישנות ששרדו, ואת זו, חשבתי, לא ראיתי מעודי... אבל קצת מחשבה וכמה טלפונים אישרו את הזיהוי באופן מוחלט.

זהו "סופר וויט" של אספן טרקטורים (וקצת משאיות) מיוקנעם (המושבה) שנצבע בצבע הנוראי הזה וירד דרומה (אלא אם מאז כבר חזר ונוסע עכשיו למטרה אחרת) לטובת סרט כלשהו.

הוא "שומר" עליה בקושי - כנראה בעיקר להזדמנויות כאלה. יש אצלו כמה דברים די מעניינים (אני מושך זמן כי אני מנסה להזכר בשמו... רוני, אתה יכול לעזור?) - טרקטורים נדירים, פיג'ו מסחרית משנות השישים המוקדמות (זו שנראית כמו מוטציה של פיל ושוסון קטן), צ'יף קנאדה שהושתל בו מנוע דיזל...

מדובר במשאית אמריקאית משנות הארבעים (בארה"ב זה בכלל נקרא "White Mustang", ה"סופר" בא מהמנוע, שנקרא "Super Power").

(למי שיש זמן וסבלנות שיעשה חיפוש באינטרנט, ויגיע לציור מדהים של משאית גרוטאה כזו שנעשה על ידי איזה צייר, קנדי אני חושב, שמשאיות בכלל לא מעניינות אותו. לדעתי אפשר להעלות את התמונה אם נותנים לו קרדיט).

המשאית שימשה במגרש חומרי בניין בעכו עד אמצע שנות השמונים, אם אני לא טועה, שאז נהגה הותיק פרש או נפטר, גם כאן רוני יכול לתקן ולהוסיף...

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

חברים, שאלה: משאבת ההזרקה הזאת, חוץ מהמשאית שלי- למה עוד היא מתאימה, מי מזהה את הדגם? (כן, אני צלם גרוע, אני יודע...)

DSCF0316.JPG

DSCF0317.JPG

DSCF0318.JPG

DSCF0319.JPG

DSCF0320.JPG

DSCF0321.JPG

פורסם

המשאבה היא משאבה טורית מתוצרת CAV, אולם התאמה למנוע היא אך ורק על פי מספר הדגם המופיע על המשאבה. שינוי של מאית מילימטר בקור טובלן, במהלך או במידת השינן שלו משנה את כמוית הדלק באחוזים רבים.

אורן.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

המשאבה היא משאבה בוש מכנית עם וסת משקולות והיא יכולה להתאים לבייבר ולטייגר.

קוטר הטובלן או מידת השינן משפעים על כמויות הדלק, אבל עם כיוון מתאים הכמויות יכולות להישאר אותו דבר.

בוש בנו משאבה כמעט זהה למשאבה של cav וגם אם הקטרים שונים, אחרי קצת כיוונים על המכונה היא יכולה לתת את אותם ביצועים.

פורסם

את דגם המשאבה כבר רשמו,

למי היא שייכת ?אתה כבר רשמת.

אבל עקרונית היא מאוד דומה (מבחינת פתחי צנורות הדלק) למשאבת דלק באוטובוסים של מרצדס 404 יורו 1.

ההבדל הוא שב 404 אין משאבת עזר בצמוד למשאבה .

ירון מאיר

פורסם

זהו, שיש לי גם CAV כזאת, וזאת הספציפית- באמת של בוש. במקור, אגב, בטייגר יש משאבה אחרת, שנראית שונה לגמרי- אבל הבנתי כבר, שגם כאלה מרכיבים, כנראה עקב חוסר של ה"מקוריות". השאלה- האם זה מתאים לעוד משאיות/אוטובוסים, ומה מחיר של כזה דבר משופץ? אחדד- בכמה אפשר למכור, אם בכלל? :roll: (לי יש 4- 3 של בוש, ואחת של CAV).

פורסם

ההבדל בין משאבה של טייגר ל של בייבר הוא בווסת שנייהם מכניים רק במשאבה של הטייגר יש בווסת משקולות וקפיצים 3 קפיצים לכל משקולת ובבייבר יש רק משקולות משאבה של בייבר לא מתאימה לטייגר למרות שאפשר להרכיב אותה והאוטו יסע זה יפגע בגיר

משאבה של טייגר מוצפת בסולר בגלל שהיא נמוכה יחסית ויכולים לחדור אליה מים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...