Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הנה סקניה 140 משנת 70או 71 במלחמת יום כיפור עם מיכלית חלב שהוסבה למים שימו לב על חלון משמאל המדבקות צמ זה אומר צבאי מגויס ,משאיות היו מגויסות כחצי שנה לפעמים על נהגייהם,אבא שלי התגיס עם המשאית למלחמה והיה צמוד כל המלחמה ללילנד שלו,על הטמבון מעל המספר הסמל של תובלה טירה מחלקה ג ה 19 זה שיירת החימוש ועוד מאן מודל 58 פולטריילר גם של הנגב

ישראל תמונות 205.jpg

ישראל תמונות 197.jpg

פורסם

ישראל קבל תקון קטנטן-110 ולא 140 שהיו דבלים לעומת הסינגלים שהיו בפז בית שאו חרוד וב-הנגב.דרך אגב היתה סקניה אחת 140 דבל קבינה שהיתה שייכת לקבוץ רמת הכובש חג שמח

פורסם

משאית שזרוקה אצלי במושב, למישהו יש מושג איזה משאית זה היה בעבר?

2912738229511_b.jpg

2912738178924_b.jpg

2912738165028_b.jpg

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם

משאית יפה הייתה, כמה חבל, שלא נשאר ממנה הרבה...:-( ושלא נשארו כאלה בכלל, כנראה- אני לפחות, לא ראיתי אפילו אחת בארץ!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הנה אוטוקר הדגם הכבד ביותר בשנות השישים שימש במפעלי תובלה להובלת אשלג סדום אילת,בדגם הזה מ1962 עד1974 מנוע קמינס רואים ב תמונה שתיי ידיות הילוכים שזה 5x2 וצמיגים גדולים 1100x24 ,רואים גם את הלובר פיינר מצד שמאל המסנן שמן מנוע הגדול וגם תראו מצד ימין פילטר אויר חיצוני היו בארץ מ1958 עד האחרונים ב1971 זה ממש היסטוריה,תחשבו איך ישבו הנהגים אז על כיסאות ללא בולמים ללא מזגן ואפילו לא בידוד מהחום של האגזוז שעבר מתחת לקבינה לאחור,הגה אויר היה אופציה והתקינו בארץ ,אני עוד זכיתי לעבוד על אוטוקר 71 משופץ בסוף שנות השמונים,

dsc09272qx2.jpg

dsc09269xt1.jpg

dsc09273rq6.jpg

dsc09270ie2.jpg

dsc09280vh1.jpg

dsc09278mz2.jpg

פורסם

ישראל, איפה זה?:shock: זה עכשיו, או תמונות ישנות?

אגב, אצלי בצ'יפטיין אין בולם בכסא- לא נורא כ"כ... על המזגן אני לא מדבר אפילו- מה שכן- מרגישים את זה, כאשר מנסים לתמרן עם הסופר-ביבר- יוצאים אחרי זה רטובים לגמרי...:?:-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

איזה אוטו זה בכלל???:shock:

פורסם
גנדי זה בשבילך חג שמח,

תודה!:-D באיזו שנה צילמת אותה- הצבע עדיין היה כתום, ולא דהוי, כמו שזה היום!

פורסם

הנה מצב ששנוי במחלוקת.

המשאית שרן צילם,

למי שייכת?

אין עליה מספר רישוי ,ולא ניתן לאתר את בעל הרכב,

אין רישיונות.

הכדאיות לשפץ משאית כזאת היא מתאימה לי.(לי אישית)

אבל החשש הוא ,שלאחר השיפוץ אני לא יוכל לנסוע עם המשאית או לחילופין ,יגיע אליי בעל הרכב וידרוש את הרכב.

מה עושים במצב שכזה?

ממשיכים לפח להירקב בשמש ובגשם??

ירון מאיר

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...