Jump to content

רפי אבידן

  • הודעות

    34
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי רפי אבידן

  1. ליילנד ביבר משנות ה-60 לדעתי זו השילדה שהייתה על שפת הירדן ליד גשר עבדאללה, בבית הערבה ההסטורית)
  2. בסולר שעומד הרבה זמן יש תהליך של עבוי ומים. תנסה להחליף סולר
  3. למכירה סיטרואן 88 במצב טוב וטסט. הקונה יקבל מכונית נוספת לחלקים. נמצא באיזור ירושלים משה 050-7820393
  4. נכון לדעתי שברולט פנמה
  5. אגב, יש קבינות למקים מכל הסוגים במגרש מכירה בגבעת שאול בירושלים
  6. מספר שנים שאני מבטח את המכוניות דרך סוכן שקבלתי עליו המלצות ולמרות שלא נזקקתי לשירות מיוחד, מה שנעשה היה בסדר, כולל התעריפים. מעולם לא ראיתי אותו ובשעת הצורך שוחחתי איתו בטלפון. לאחרונה הוא הפסיק לעבוד והעביר את התיקים לסוכן אחר. הדבר מעורר מחשבות ושאלות לגבי נחיצותו של הסוכן והאם לא עדיף לעבוד עם ביטוח ישיר?
  7. המשאיות האלה, כמו נגמשי ה-BTR, היו ללא הגה כח והנסיעה האולטימטיבית הייתה ישר בלבד. בדרך כלל הן משמשות כמטרות לטנקים ומטוסים וככל הנראה היא אמורה להגרר לשטח האימונים
  8. בעניין הטייגר משאית, פעם היה בקיבוץ יגור מפעל לקופסאות פח, שהייתה לו משאית שהוסבה מאוטובוס טייגר
  9. ברנו 19 יש בורג מרבע שקוע. לקחתי מאריך צר של מפתח (בוקסות) וליטשתי אותו על פי המידה פשוט ועובד
  10. המיכלית הירוקה היא מודל 82
  11. ננראה כמו וויט משנות ה-40
  12. לחברה לעבודות עפר ש.י. שם טוב בירושלים ישנה משאית מק, המספר הוא 6 ספרות, בצבע ירוק שמותקן עליה מיכל מים מרובע להשקייה להידוק. המשאית נראית כאילו יצאה אתמול מן המפעל, פשוט מדהימה. הם עובדים כעת באזור נבי מוסה- מעלה אדומים
  13. האוטובוס שבתמונה הוא פורד, לדעתי מסוף שנות הארבעים ותחילת שנות החמישים
  14. במכונית שלי, יונדאי אלנטרה, האנטנה המקורית נשברה והחלפתי אותה באנטנה גמישה, קצרה (מצופה בשחור) האנטנה אינה מתפקדת ב- am לגמרי וב-fm חלש מאד. כאשר אני מחזיק ביד את המפרק של האנטנה בחיבור של החלק הפנימי לאנטנה עצמה, ליד הבורג, היא קולטת תקין בכל התדרים. ניסיתי לחבר הארקה אבל זה לא עזר אגב, את החוט המסוכך חתכתי וחיברתי את הישן לאנטנה החדשה, מה לדעתכם התקלה?
  15. לדעתי שברולט מתחילת שנות ה- 40
  16. נראית מדהימה. להשכלה כללית, האם אתה משפץ אותה לאספנות בלבד, או שמותר לה לבצע הובלות?
  17. עברתי על המגעים וכולם מחוזקים. באחת הנסיעות הדלקתי צרכן נוסף, זרקור צד, והנתיך של האורות נשרף. בהזדמנות הזו שמתי לב שהעסק מתחמם, אני לא יודע אם זה היה קודם.
  18. בג'יפ מודל 90 מתג האורות בנוי משתי קופסאות, האחת של המתג עצמו ובסופו קופסא קטנה נוספת, כנראה של ריליי. הקופסא הקטנה מתחממת, האם זה תקין ואם לא, מה הסיבה? האורות דולקים ללא בעיות.
  19. לדעתי זה דגם אזרחי של ריו
  20. הגירסאות הן למיטב ידיעתי פורד קנדה ושברולט פנמה. הרכבים הושארו על ידי הבריטים עם תום המנדט. לכולם ההגה היה ימני. נראה יצירת מופת יחסית לשנת היצור, 1942.
  21. איך הפוקוס מבחינת צריכת הדלק?
  22. פורד פוקוס 2003 מנוע 1600, האם יש בעיות אמינות, מהי זמינות החלפים המקוריים והתחליפיים, איך הוא בהשוואה למגאן מאותו שנתון?
  23. ככל הנראה זה התחיל מבעיית טורבו.
  24. למכונית של הבת שלי הלך המנוע. אני מחפש מנוע מיבוא לרכב, אופל אסטרה דיזל מודל 99. מבקש המלצות על יבואנים של מנועים משומשים, הערכת מחיר וכד'.
  25. מודל 2001, עשה 120.000 הרכב נבדק במוסך ולא נמצא דבר, המכונאי טוען שיתכן שהשמן בגיר התחמם?
×
×
  • תוכן חדש...