Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגבעתיים,כיכר נח, מאחורי סירקין 113, משאית וטנדר גדול, משנות החמישים או תחילת השישים.

עומדים כבר זמן רב.

הבנתי שהבעלים נפטרו והיורשים ניסו להעביר אותם למוזיאון זה או אחר, ללא הצלחה.

שייך לבעלים של שני הבתים הקטנים שמאחור. לא היו בבית.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מכיר את המקום ואת המשאיות, המצב שלהן על הפנים, ואף פעם לא הצלחתי להגיע לבנאדם.

מישהו יכול לעזור עם מס' טלפון ושם?

דב

בגבעתיים,כיכר נח, מאחורי סירקין 113, משאית וטנדר גדול, משנות החמישים או תחילת השישים.

עומדים כבר זמן רב.

הבנתי שהבעלים נפטרו והיורשים ניסו להעביר אותם למוזיאון זה או אחר, ללא הצלחה.

שייך לבעלים של שני הבתים הקטנים שמאחור. לא היו בבית.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

מחפש תמונות של משאיות משנות ה60 המוקדמות.

או כל אתר אינטרנט אשר ניתן לראותן

המשאיות שאני (יותר נכון אבי ) חפץ לראותן הן:

# אוטו קמיון סטיאגו רושו (auto camion steagu rosu ) .

# צ'פל מתוצרת הונגריה (zchepel)

# ק'רפץ (carpach)

חיפשתי תמונות דרך גוגל אך מיכיוון שאני לא בטוח כיצד מאייתים זאת אשמח לדעת אם מישהוא מכיר את המשאיות הללו.

ירון מאיר

פורסם

הנה תמונה של משאית Steagul Rosu (זה האיות הנכון ברומנית):

Steagul%20Rosu.jpg

הנה תמונה של משאית Carpati שהותאמה לנסיעה על פסי רכבת:

Draisine.jpg

פורסם

לא משנות ה-60, אבל בא לי לשים את זה, והמבין- יבין!8)

DSCN2953.JPG

DSCN2960.JPG

DSCN2961.JPG

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני רואה שאני צריך להתקשר לברק ולהגיד לו להתחדש על עוד פסל סביבתי. (זה קשור ליום ההולדת שלו שחל לא מזמן?)

בכל אופן, אני מניח שהליילנד הגיעה לשם בנסיעה, שזה כבר הישג משמעותי לעומת הפורד. מזל טוב.

מתי אתה נותן לי סיבוב?

אלכס.

פורסם
אני רואה שאני צריך להתקשר לברק ולהגיד לו להתחדש על עוד פסל סביבתי. (זה קשור ליום ההולדת שלו שחל לא מזמן?)

בכל אופן, אני מניח שהליילנד הגיעה לשם בנסיעה, שזה כבר הישג משמעותי לעומת הפורד. מזל טוב.

מתי אתה נותן לי סיבוב?

זוגתי - "ברק, קום"

אני - "מה קרה?"

זוגתי - "נראה לי שאספני מתכת באו לגנוב לגנאדי את המשאית!"

אני - "למה? מה קרה?"

זוגתי - "הגיעה עוד משאית, קצת פחות מכוערת מזו של גנאדי, היא עושה תמרונים ליד המשאית שלו, נראה לי שאלו גנבים"

אני - "טוב, אצא לראות"

אני יוצא לחצר ורואה את מר גלוק שועט בשדה, בלילנד כתומה לשעבר. קצת עשן שחור, רעש של ברקסים תקינים (הפעם!) והמיה של מנוע בריא.

החזיר אותי לילדות, עם הליילנדים האלו (עכשיו אני כבר מתחיל להבין בדגמים, זו "סופר ביבר" ישראלית, לעומת "ביבר" לא ישראלית), היו אוספים את מיכלי התפוזים המלאים (כשבמושבים עוד היו פרדסים ולא לולים נטושים ושדות חשופים :sad:) ומובילים לבית האריזה.

במושב שלי היו כמה וכמה משאיות כאלה, יום אחד, הן פשוט נעלמו מהנוף, רק עכשיו שמתי לב לזה. חבל.

בתור אחד שעד לפני 3 חודשים לא היה לו כל קשר / עניין ורצון להבין ולדעת במשאיות ישנות, התקדמתי דרך ארוכה בזכות גנאדי.

סך הכל המשאית "החדשה", באמת נראית כמו משאית מן העבר, משאית שעבדה בישראל ובטח תרמה תרומה חשובה בבנין מדינת ישראל וכלכלתה. יותר מ- 30 שנה על הכביש, לו רק ידעה לדבר, תחשבו אילו סיפורים היו לה: היכן נסעה, מה הובילה, אלו תקופות, טובות ורעות עברה במדינה הצעירה והמתפתחת. אותי, באופן אישי זה מסקרן.

כמו גנאדי, גם אני מתחיל לחשוב שמשאית ישנה לא צריכה שיפוץ קוסמטי, הקסם והחן טמונים בעובדה, שזו משאית שעבדה וגם היום, היא נראית מוכנה ומזומנה לחזור לעבודת איסוף מיכלי התפוזים ולהסיעם לנמל. התרפקות רומנטית ונוסטלגית על העבר, מי היה מאמין שאפשר לקשר משאית לרומנטיקה?

חזרתי הביתה:

אני - "זה בסדר, זה גנאדי, הפעם הוא הביא משאית נורמאלית, היא נוסעת, נראית טוב ואפילו יש לה ברקסים"

זוגתי - "אז זאת לא כמו הגרוטאה האפורה שעומדת בחצר?"

אני - "לא, זו גרוטאה מסוג אחר, אבל אל תדאגי, בקרוב הוא מביא גרוטאה חדשה" :lol: .

אז גנאדי, תתחדש על עוד משאית לאוסף, מיום ליום אני רואה בך פחות ופחות משוגע (או שאולי אתה נשאר משוגע ואני רק מתקרב לרמת השיגעון שלך? :shock::confused: ).

אלכס, הבחור באמת חושב שהוא תומרקין ומחדש אותנו כל הזמן בפסלים סביבתיים. מתי תקבל סיבוב? כשתבוא לעזור לו להפעיל את הפורד המכוערת שלו!

ועוד ציטוט שאני חייב להכניס:

אמצע שבוע שעבר, סובארו פשע מצפצפת בהיסטריה מחוץ לדלת, יוצאים החוצה:

- "מה אתה רוצה?!"

- " זה בקשר לפורד האפורה"

- "איזה פורד? על מה אתה מדבר?"

- "נו הגרוטאה בשדה, אני רוצה לרכוש לברזל..."

:twisted: :twisted: :twisted:

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

ברק, היזהר השיגעון מדבק, ותרופה אין. מישהו עשה סטטיסטיקה מה אחוז הגרושין בקרב החברים לתחביב? ולגאנדי, אין מילים... ד"ש לחברה מהמחלקה הסגורה.....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

תודה תודה! טוב, לפחות עליי הגירושים לא מאיימים כרגע!:twisted::oops:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אם אני לא טועה המשאית הנ"ל הופיע בשרשור זה בעבר.

אם זו אותה אחת אז זו אינטרנש בעלת הנעה כפולה!

החיפוש העלה שמדובר במשאית שהייתה של מפעלי ים המלח,אינטר,כמו שאמרתי ,דגם bc 160 ,שנת 1957.

פורסם

אם זו אותה המשאית- אז חבל מאד- מכוון, שבפעם האחרונה שצולמה, הייתה במצב מושלם ואף נוסעת, ועכשיו אני רואה, שכמעט ולא נשאר ממנה כלום! כמה חבל!:x

פורסם
גנאדי - אני מוריד את הכובע (אבל מה יהיה עם הוונדורה???)

ובינתיים למי שרוצה לשטוף עיניים, נתקלתי היום באתר עם אוסף תמונות אינסופי של משאיות שונות ובעיקר משונות - מובטחות לכם שעות של הנאה....

http://www.hankstruckpictures.com/hankindex.htm

וואנדורה עומדת בינתיים- אין לי לא זמן, ולא כסף לכל הדברים ביחד... מה עוד, שכל פעם יש לי "שגעון" אחר, ומן הסתם- הקודם נדחק בינתיים. אבל אני דווקא מתכנן להתחיל לעבוד עליה בקרוב. שלב ראשון- להעיף ממנה את כל הדברים, שנשארו לי ממעבר הדירה- זו אחת מהסיבות העיקריות, שהיא עומדת! נמאס לי, שהיא הפכה למחסן!

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...