Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק תיקון קטן

אין "ליילנד אלביון".

אלביון היתה חברה שהתמזגה עם ליילנד.

המשאית "בולדוג" היא ציפטיין או קליידסדייל (את זה דב קרדו יוכל להסביר)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הצ'יפטיין שלי הייתה פעם טיולית! עד היום יש לי דלת כפולה, שמופעלת עם האוויר (ויש לי בריחות אוויר קבועות בגלל הלחצן התקוע במצב ביניים:x ).

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
רק תיקון קטן

אין "ליילנד אלביון".

אלביון היתה חברה שהתמזגה עם ליילנד.

המשאית "בולדוג" היא ציפטיין או קליידסדייל (את זה דב קרדו יוכל להסביר)

ברישיון של הצ'יפטיין שלי כתוב: יצרן- אלביון! להבדיל- ברישיון של הסופר-ביבר (שהוא יותר צעיר בשנתיים- 72')- כתוב: יצרן- ליילנד! מעניין!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אין מילים, אין מילים! איך אנחנו רדפנו אחרי האוטוקאר הזה (יותר מעשר שנים, רוני?) כשכל מה שחשוב לנו זה שהוא לא יגיע לתנורים...

והנה, הוא מקבל יחס ברמה בינלאומית ועוד מבנאדם פרטי (להבדיל מיבואן כמו סקניה ותיכף אני ארחיב). מרחיב את הלב ומעודד מאד.

וגם, אני מאמין, ירחיב בסופו של דבר את המעגל של ה"משוגעים לדבר" ואת מספר המשאיות העתיקות שיהיו בארץ.

כן, גם אני מת לשבת ליד ההגה של הסוס הזה ולעשות איתו סיבוב קטן - נגיד לאילת ובחזרה? עם עגלה 9.60 עם סולמות? אוך, לשמוע את הקאמינס הזה מטפס מסדום... לשים יד על המראה בחוץ, ההגה הגדול הזה... הגיר עם שתי הידיות (כולה 5X2, אבל עם מנוע כזה קטן צריך לעבוד איתו הרבה...

והפעם הראשונה שדבר המופלא הזה יגיע למפגש של מועדון החמש! מי דואג ליידע אותי, שגם אני אהיה? השקה! צריך לעשות השקה כמו של כל פרייבט! אני רחוק ולא בעניינים (עברתי לצפון, למי שלא יודע ואני בקושי במחשב ובאינטרנט).

ועכשיו לנושא הסקניה - יאללה, ישראל, לך ל"שמיר משאיות" וצלם את הסקניה ותעלה תמונות. אמנם לא לטעמי, מה שעשו מהמשאית הזו, אבל עדיין, השקעה מכובדת מאוד במשאית - גם מודל 63 עד כמה שאני זוכר...

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

ממש נשבר לי!

עד שאני מוצא זמן להגיב קצת, התגובות שלי לא מתחברות להודעה המקורית. לדעתי כשעושים "תגובה מהירה" זה מה שצריך לקרות. אני לא מוצא הצדקה להוסיף כל פעם את ההודעה המקורית ואין לי ראש להעמיק בנושא, לכן ארכז את התגובות שלי. אם מישהו (בני???) ימצא לנכון לפזר אותן במקומות הנכונים - מה טוב:

קודם כן, שאפו לגנאדי שעושה מה שאף אחד בארץ לא עשה עד היום - שלא מתוך התחום של המשאיות, גנאדי הגשים בעצם את החלום שלי ועוד כמה, ורכש שתי משאיות עם רישוי ומתכוון להחזיק אותן ככה שלא לצרכי עבודה וללא גיבוי כלשהו של אפשרות מימון עסקית. אני יודע עד כמה הנושא בעייתי ומצדיע לו עם שתי ידיים.

משהו יוצא לא טוב בהתחברות של גנאדי למוסך פאנוס, וזה בעייתי כי זו הכתובת היחידה בארץ לטיפול בליילנדים. לדעתי צריך לעשות בירור ולתקן את המצב. יש מישהו שיכול לעזור? שמכיר את הנפשות הפועלות במוסך הזה? כי אני לא ולדעתי יש הרבה אי-הבנות שם.

להודעה 659 (התמונה של הטיוליות) - עד כמה שאני יודע, הכל התחיל מהמשאיות שהובילו פרי בחורף עם ארגזים רגילים. בקייץ היו מציידים אותן בספסלים לאורך (שניים בצד, ובאמצע ספסל "גב אל גב") ועל הסולמות היו שמים ברזנט, מתחת לדלת האחורית היו שני סולמות עליה קטנים שנשלפו מתחת לארגז, את הדלת האחורית היו מחליפים בדלת עם שתי דלתות קטנות והנה לכם "טיולית" דור ראשון (ישראל, תוכל להעלות תמונות מתאימות?).

השלב השני היה גג בנוי שאפשר היה להוריד בחורף (כמו בתמונה), ולאט לאט התקדמו - דלתות צד, ריפודים, ועד הטיולית ממש, עם ארגז בנוי לנוסעים, מושבים רוחביים כמו אוטובוס (אחת הסיבות להתפתחות התחום היה המונופול שהיה לקואופרטיבים על הסעת נוסעים באוטובוסים. אני לא יודע הרבה על זה, אבל מנחש...).

עוד סיבה שתרמה לעניין היתה העבירות היותר טובה של המשאית לעומת אוטובוס רגיל, כך שאפשר היה להכנס איתן לתוך כל מיני ואדיות ונחלים

תאונות קשות שהיו עם טיוליות כאלה, בהן נפגעו הרבה מהנוסעים, צמצמו את התופעה, עד למינימום הכרחי - חברה אחת עם מס' מוגבל של רשיונות, שנותנת שירות למשרד הביטחון.

להודעה 870, התמונה של משאיות בכניסה לנמל אשדוד - ישראל, הוולבו של מסילות רחובות, זה לא הוולבו של נתן שרעבי? הוולבו שלי, שעומד אצל אמנון? נראה לי ככה.

להודעה 871 - בטח שיש ליילנד-אלביון - ככה זה תמיד כשיש מיזוג, כדי לא לאבד קליינטים עם נאמנות למותג, משלבים בהתחלה את שני השמות (כמו וולבו-וויט, איווקו-פורד) ולאט לאט מעלימים את השם של חברת הבת.

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

דב שלום. רק על מנת להכיר את העובדות יתכן ואם לא הייתי סוחב ומדליק את אודי עמיר וידידי עמי נץ בהחלט היה סיכוי רב שהאוטוקר היום היה בדרך לסין בתור חומר גלם לתעשית הברזל.

פורסם

כן, גם אני מת לשבת ליד ההגה של הסוס הזה ולעשות איתו סיבוב קטן - נגיד לאילת ובחזרה? עם עגלה 9.60 עם סולמות? אוך, לשמוע את הקאמינס הזה מטפס מסדום... לשים יד על המראה בחוץ, ההגה הגדול הזה... הגיר עם שתי הידיות (כולה 5X2, אבל עם מנוע כזה קטן צריך לעבוד איתו הרבה...

והפעם הראשונה שדבר המופלא הזה יגיע למפגש של מועדון החמש! מי דואג ליידע אותי, שגם אני אהיה? השקה! צריך לעשות השקה כמו של כל פרייבט! אני רחוק ולא בעניינים (עברתי לצפון, למי שלא יודע ואני בקושי במחשב ובאינטרנט).

דב

גם אני רוצה סיבוב על המשאית...:-D

אז דבל'ה, שאתה יורד לאילת אל תישכח להיכנס לדימונה לאסוף אותי:mm_wink:.

וגם אני רוצה להיות מעודכן מתי ואם יעשו למשאית השקה במתחם "קופי טו גו"

אני מאמין שאם ניתן לבני ל. , לנהוג על המשאית אז אף רכב לא יהיה מוכן להיכנס לחניון כך שהוא ישאר ריק ויהיה מקום לכולם.:beerchug:

ירון מאיר

פורסם

חכה-חכה! מקווה שבקרוב... למרות שבקצב ההוצאות שיש/היו עד עכשיו- זה עלול לקחת יותר זמן, ממש שהיה תוכנן!:x הרבה יותר!:cry:

אגב, דב טיפה לא דייק- יש בינתיים רק משאית אחת עם הרישוי ברשותי, לגבי המיקרה השני שהוא דיבר- זה עדיין עלול לקחת זמן מסויים, בתיקווה שבכלל, אם כי לפחות יש התקדמות מסויימת מאד בעניין!8)

פורסם

היום ביקרתי את הצ'פטיין במוסך- הגלגלים הקידמיים, והמערכת בלמים מפורקת- והיום, או אתמול, הגיעו חלקים חדשים- כל המשאבות היו גמורות... רפידות, ממה שאני רואה- בסדר. מדובר, אגב, אם לא אמרתי- במערכת "משולבת"- אוויר/הידראלי, מה שלא ידעתי מקודם, מכוון שכל המערכת מוסתרת איפשהו, בניגוד לפורד, ששם הכל בחוץ ורואים ישר, במה מדובר!

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...