Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב חדש מהסוכנות לנסיעה יום יומית. אני מעדיף שלא להתשמש יותר ב STI כdaily driver. אני רוצה רכב כם גיר אוטומטי ומנוע שנפחו לא יעלה על 1,600 סמ"ק.

אני חושב על הדברים הבאים:

1. גולף TSI או 1.6 FSI

נראה שהגולף מאוד איכותית, מנוע ה TSI חזק יחסית למתחרות אך בכל זאת חסכוני. יתרון נוסף לגולף - תיבת ה DSG. אך הגולף נראית לי קטנה מאוד יחסית לפוקוס. אני טועה? בנוסף, בקרוב תגיע גולף חדשה. אני רוצה לקנות את האוטו עכשיו.

2. פורד פוקוס, כנראה האוטו הכי מהנה לנהיגה, אבל מנוע 1.6 חלש ביחס לגולף רק 100 כ"ס וגיר מיושן עם 4 הילוכים. אך ה TREND X נראה מאובזר מואד ביחס למחירו.

3. פריוס כדאי בכלל לקחת אותו בחשבון?

4. C4, אין לי נסיון עם הרכב ואשנח לדעת איך הוא משתווה למתחרות.

5. מגאן, מבחינת נתונים, אבזור ומחיר הוא נראה זהה ל C4. מה ההבדלים?

חשוב לציין, שאני אקנה רק hatchback.

על מה אתם ממליצים?

פורסם

אני אישית הייתי הולך על הTSI מבין האופציות שהועלו.

גם מנוע חסכוני, גם חזק יותר מאשר שאר הטופציות ברשימתך וגם התיבה החדשה והמוצלחת.

אני התרשמתי לטובה מנסיעת המבחן ובהחלט מדובר במשפחתית עם שיק.

בקשר לגודל- היכנס לסוכנות הקרובה והתרשם באופן אישי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

1. גולף TSI יקרה יותר משאר המתחרות ב-1.6 ל', אך בהחלט יותר מאובזרת ואיכותית מרובן. היא לא קטנה יחסית לפוקוס וכן - יש גולף חדשה בקרוב וזה גם שיקול.

2. הנאה מנהיגה תקבל מה-STI שלך, לא מה-TSI ולא מהפוקוס. המנוע חלש אבל אכן ה-TREND X מאובזר יחסית למחיר וגם רכב מומלץ באופן כללי.

3. פריוס כדאי לקחת בחשבון רק אם אתה מוכן להוציא את הסכום הזה ואם אתה נוסע הרבה ומעוניין לחסוך בדלק עד כמה שאפשר. הרכב עצמו בהחלט לא רע.

4. ברמה דומה למדי לשאר המתחרות אבל יש סיכוי שתאבד יותר ערך לאחר שלוש שנים ומעלה. קצת פחות טובה מהפוקוס בסה"כ אבל יותר מיוחדת.

5. שוב - מכונית טובה בהחלט אך מתקרבת להיות מוחלפת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ניתן לקנות את ה TSI רק ברמת אבזור Trendline?

עוד שאלה, לפוקוס יש חיבור AUX שזה דבר חשוב מאוד בשבילי. יש גם ב גולף?

שאלה אחרונה, יש בפוקוס trend X או בגולף TSI Trendline דיבורית Bluetooth מובנת? בהתנונות בקטלוג של פורד יש על ה head unit כפתור לענות ולנתק שיחה, אך לא ברור אם זה נכלל ב Trend X.

פורסם

מציע לבדוק את הסיאט לאון 1.8TSI שמגיעה מאובזרת לעייפה. וכן - יש בה חיבור AUX.

או את הפז'ו 308 1.6 טורבו החדשה, שעושה רושם של מכונית נחמדה ביותר (אם כי אין לי מושג לגבי רמת האיבזור שלה).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

גולף TSI מגיע בשני רמות גימור:

טרנדליין. 141000 ש"ח

אמושיין. 155000 ש"ח.

אני אישית לפי הנתונים שאתה מעלה הייתי ממליץ לך על הג'טה TSI .

היא מגיע ברמת גימור גבוהה יותר מהגולף (מגיע בקומפורטליין). ומחירה 143K ש"ח .

אם אתה מתכוון לרכוש רכב כרגע אתה לא צריך לחשוב על ה2009...

יש כאלו שטוענים שהמחירון ייפגע , אבל תרשה לעצמך לפתוח מחירון של גולף 2004 צורה קודמת ולהשוות לנוכחית באותה שנה - אתה תראה הפרש מאוד מצחיק ביניהם.

במילים אחרות תעשה לעצמך את ההשוואה למה שיש היום בשוק ותשווה.

אם תרצה פרטים יותר מעמיקים אשמח לעזור בה"פ.

בהצלחה.

עומר.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

בדקתי את כולן (למעט ה- i30), גם במנועי 1.6 וגם במנועי 2.0, לפי שרכשתי את ה- TSI.

לא ברור אם כבר נסעת על ה- TSI, אבל אחרי שתיסע לא תהיינה לך עוד התלבטויות.

אם לא ברור - אני רכשתי TSI לפני למעלה משנה, ומאוד מרוצה (טפו טפו טפו). בדיוק היום, כשנסעתי לעבודה, חשבתי "איזה כיף" :-) ).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כל הרכבים ברשימה הם טובים. אבל הבולטת היחידה, היא פריוס .

ולפי התרשמות שלי מההודעות שלך, זה אמור להתאים לך יותר מכולם.

Omnia mea mecum porto

פורסם

כמה דברים.

1. הגולף הולכת להיות מוחלפת והפוקוס לא - נכון.

אבל הפוקוס גם רכב ישן יחסית,ובגדול פחות טוב מהגולף, בייחוד עם המנוע והגיר האוטומטי שהופך אותו לעגלה.

אז אני מעדיף לקחת רכב יותר טוב שמחליפים אותו מאש רכב פחות טוב שימשוך עוד שנתיים.

2. אני לא מבין למה להשקיע מעל K100 שקל, ע"מ לא ליסוע ב-STI.

אם זה כי לא נוח לך לנהוג עליה ביום-יום, ניחא, אני יכול להבין.

אם זה מסיבות כמו "לשמור" עליה זה נראה לי טיפשי.

במקום לנצל ולהנות מהרכב.

וגם אם יהיה לו בלאי יותר גדול. ב-100-150 אלף שקל הנוספים לרכישה אתה תוכל בכיף להרשות לעצמך עוד טיפול אחד בשנה ואתה הפרשי הדלק. לא לדבר על עלויות האחזקה של הרכב הנוסף.

וכמו שכבר אמרו לך - ב-STI תהנה יותר.

• תוכן חדש...