Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מציאת תחליף לקאוואליר :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה,

אחרי 8 שנים עם קאוואליר שביניהם היא הספיקה גם לעבור הסבה מוצלחת לגפ"מ,אבא החליט להשתדרג.

הלכנו לראות מאזדה 6, מנוע ה2000 חלש מדי,אין אותה משיכה מטורים נמוכים כמו בקאוואליר.

סובארו B4 2003 מנוע 138 כ"ס ,מרגיש כבד איטי וחלש.

אז מה אפשר לקנות שיפיק את אותם ביצועים של הקאוואליר (נכון שזה רק 115 כ"ס ו4 הילוכים) אבל התחושה באמת טובה,הן מהמקום והן בתאוצות ביניים.

כמו כן,מושב הנהג רך משו שאבא שלי אהב.

מיזוג מעולה,חשוב מאוד.

המיזוג בקאוואליר היה באמת מעולה.

הפקדה חשובה היא על איכות החומרים! הפלסטיק המקרקש וה "קלקר" של הקאוואליר נמאס.

יש לכם הצעות שמתחשבות בתנאים שהצגתי?

התקציב הוא באיזור ה80 אלף ש"ח,ובמקרה ויש המלצה באמת טובה ניתן לשחק קצת עם התקציב.

תודה רבה,רבה לעוזרים.

מקס.

פורסם

מה התקציב?

טורבו דיזל מושך מעולה כמעט מסובובי סרק וגם חסכוני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מה התקציב?

טורבו דיזל מושך מעולה כמעט מסובובי סרק וגם חסכוני.

באיזור 80 אלף ש"ח.

טורבו דיזל מיותר,אולי בתכנון יהיה להתקין גפ"מ על הרכב הבא גם כן.

דרך אגב,משו שיש ב קאוואליר והיה חסר במאזדה 6 מנוע 2000 והיה במנוע ה2300.

ישנן מקרים בקאוואליר שאתה רוצה להאיץ והתיבה לא מורידה הילוך,הרכב ממשיך להאיץ יפה.

במאזדה 6 מנוע 2000 כל לחיצה מורידה הילוך, ב2300 המצב טוב יותר.

יש רכבים שבהם יש גיר עם אופי פעולה יותר נעים -פחות ספורטיבי.

פורסם

יש מכוניות עם גירים אלקטרוניים עם תוכנות ניהול שונות. למשל בבימר שלי יש מצב E - חסכוני שבו גיר לא ממהר להוריד הילוך, מצב S - ספורט שבו גיר לא ממהר להעלות הילוך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם אהבתם את התחושה של רכב ממפעלי GM אולי שווה לשקול לרכוש מאליבו 2005-2006. ראיתי בטרייד אין UMI ב 89000 ש"ח מאליבו 2006. אינני יודע מה הקילומטראז' וכו' ופרטים נוספים אבל המאליבו תשאיר אותכם עם ים של כוח מנוע זמין בכל סל"ד ובכל תנאי הדרך ועם התחושה של רכב מארה"ב. אני נוהג ב מאליבו 2007 ואני מרוצה מכל בחינה שהיא. ראיתי מאליבו 2006 עם גפ"מ סימן שזה אפשרי וכו'.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

לעבור למאליבו זה לעבור לרכב עם פלסטיקה זולה שוב,ודש בורד שיקרקש תוך כמה שנים.

חוץ מזה המאליבו אופצייה לא רעה.

יש עוד אפשרויות?

פורסם
לעבור למאליבו זה לעבור לרכב עם פלסטיקה זולה שוב,ודש בורד שיקרקש תוך כמה שנים.

חוץ מזה המאליבו אופצייה לא רעה.

יש עוד אפשרויות?

בעניין זה אתה צודק maxizem. הפלסטיקה במאליבו 2005-2007 איננה ברמת האמינות שמפגינים המנוע והגיר הותיקים(סוסי עבודה עם מוניטין). יחד עם זאת , ברמה אישית, אני מוכן לקרקוש פלסטיקים ולתיקונים קוסמטיים(שעלותם זניחה יחסית) ולחיות עם מנוע/גיר לשנים ארוכות של שקט.

המאליבו הפסידה את הנתח הכי משמעותי בשנתיים על הכביש ואתה מקבל רכב-הרבה רכב- במחיר מקוצץ להפליא.

פורסם
בעניין זה אתה צודק maxizem. הפלסטיקה במאליבו 2005-2007 איננה ברמת האמינות שמפגינים המנוע והגיר הותיקים(סוסי עבודה עם מוניטין). יחד עם זאת , ברמה אישית, אני מוכן לקרקוש פלסטיקים ולתיקונים קוסמטיים(שעלותם זניחה יחסית) ולחיות עם מנוע/גיר לשנים ארוכות של שקט.

המאליבו הפסידה את הנתח הכי משמעותי בשנתיים על הכביש ואתה מקבל רכב-הרבה רכב- במחיר מקוצץ להפליא.

דני,

גם אנחנו לנו זה לא הפריע במיוחד.

אבל נסה ליסוע עם קאוואליר עם דש-בורד מקרקש באיזור התעשייה של אשדוד.

אתה ממש מפחד שהולך להתפרק הדש-בורד כולו.

ברגע של עצבים הבאתי מכה בקונסולה שמסביב לרדיו דיסק ועשיתי חור... :roll:

פורסם
דני,

גם אנחנו לנו זה לא הפריע במיוחד.

אבל נסה ליסוע עם קאוואליר עם דש-בורד מקרקש באיזור התעשייה של אשדוד.

אתה ממש מפחד שהולך להתפרק הדש-בורד כולו.

ברגע של עצבים הבאתי מכה בקונסולה שמסביב לרדיו דיסק ועשיתי חור... :roll:

אתה מכין אותי נפשית למה שמחכה לי כאו-טו-טו תושב אשדודי עם מאליבו שמאובזרת בפלסטיקים בעלי פוטנציאל התפרקות...?

:-)

פורסם
אתה מכין אותי נפשית למה שמחכה לי כאו-טו-טו תושב אשדודי עם מאליבו שמאובזרת בפלסטיקים בעלי פוטנציאל התפרקות...?

:-)

זה לא מפחיד כל כך,את הצבע הלבן תקבל ברגע שתדרך רגלך ב UMI אשדוד.

פורסם

טוב,בחנו את ההונדה סיויק 1.8 החדשה.

הגיר נמרץ מדי,הרכב בכל לחיצה אפילו עדינה מוריד הילוך,משו שלא ממש מתאים לאופי נהיגה של אבא שלי.

המושבים קשים מקדימה,והמזגן עייף.

יש למישו עוד המלצות?

פורסם

האם פורד מונדאו יכול להיות אופצייה? כאן בפורום יש אליו המלצות מאוד חיוביות.

בתקציב 80K אפשר לקנות שנת 2005 בערך.

גם בתקציב כזה בערך אפשר לקנות אלפא 166 עם מנוע V6 3000. אבל היא תיהיה יחסית זקנה יותר - 2001 ומבחינת חיסכון דלק, אני חושב גם לא להיט. חוץ מדברים האלו, לפי דעתי רכב מדהים לחלוטין.

בנוסף, אם 166 אופצייה, אולי הונדה אקורד V6 דגם אמריקאי גם באה בחשבון? בעיקרון, V6 קשה למצוא, אבל אם תמצא, מדובר על רכב עם זינוק זריז למדי. יש כמובן את הדגם עם מנוע 2000, בתקציב שלך בערך 2003-2004.

פורסם

איך האקורד האמריקאית באמת?

מה האבזור הבסיסי שלה?

איך הרכב?

ביטוח?

חלפים?

התנהגות?

ביצועים?

איך הגיר האוטומאטי?

הפורד מונדאו 2003-2004 ,היה לנו בליסינג והגיר שם פשוט זועה.

אני מאמין שעם גיר אחר,הרכב הזה היה פשוט מושלם.

פורסם

אקורד אמריקאית, אני מכיר מישהו שיש לו כזאת V6. חזקה מאוד לפי דבריו ומבחינת אבזור יש הכל: מושבי עור חשמליים, סאנרוף, בקרת אקלים וכד'. V6, יש לו 200כ"ס והיא חסכונית להפליא: צריכה ממוצעת משהו כמו 1 ל-8.

פורסם
אקורד אמריקאית, אני מכיר מישהו שיש לו כזאת V6. חזקה מאוד לפי דבריו ומבחינת אבזור יש הכל: מושבי עור חשמליים, סאנרוף, בקרת אקלים וכד'. V6, יש לו 200כ"ס והיא חסכונית להפליא: צריכה ממוצעת משהו כמו 1 ל-8.

מה לגבי אלפא רומאו 156?

audi a4,איזה מנועים כדי לחפש?

1.8T או דווקא מנוע ה2400?

כל המלצה תתקבל בברכה.

דרך אגב,זה רכב שישמש בעיקר לנסיעות של אשדוד - תל השומר.

• תוכן חדש...