Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה נחמד!

שמעתי כמה דברים חדשים, הקלארוס של הייבריד אודיו - מידבאסים מאוד מרשימים ועוד במחשבה שזה הסט הנמוך שלהם, מטריד אותי לחשוב איך נשמעים המידבאסים של הלגטייה - מי צריך סאב וופר בכלל.

הטוויטרים אפרופו מעולים - אבל בסט שני חלקים הם קצת דומיננטיים - עדיין, סט מעולה שבאמת עושה מפגש מעניין בין המוראליסטים לפוקאליסטים.

היה כיף לשמוע את המערכת של ליאון בידיעה שהפעם הHU המככב הוא מבית פיוניר. P9 הכוונה.

וכמובן באופן כללי היה מפגש מאוד נחמד - וקטן.

הארטיק היה במקום!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצטרף לבקשה להזיז את המפגשים לימי שישי... אולי לרובכם זה יותר נוח אבל יש אנשים שומרי שבת (כמוני) שמאוד רוצים ולא יכולים להגיע...

פורסם
מתאר לעצמי שהיה מפגש טוב!!!

שאלה: למה אתם עושים את המפגשים בימי שבת?

לא יותר קל יום שישי לפני כניסת שבת?

צדיק...

גם אני שואל את אותה שאלה.

mazda 3 2008

Jin Ba Ii Tai

מכונית היא אחלה כלי להחזרה בתשובה,

תמיד כשאני נוהג כולם מתפללים כל הדרך.

פורסם

גיא, הרנו שלי באמת עגלה :( אולי כי כבר הספקתי לשבור אותה בשטח. טוב נו בפעם הבאה אני יבחר מאזדה כרכב חברה :) עד אז אני "יסבול" עם הרנו.

היה אחלה מפגש עם אנשים מעניינים חלקם חדשים חלקם לא. ועם כמה ערסים שאוהבים לעשות פוזות (ישראל :):) )

פורסם

זה שישראל נוהג בהונדה פרלוד עם שלושה סאבים בתא המטען ו9000 סטים בתוך הקבינה לא אומר שהוא ערס (אולי ערסצ'ול למי שמבין בשפת פרחות חוב"תיות 8)) זה אומר שהוא מצ'וגע.

אתה יכול לקרוא לו ערס מתוחכם או ערס מתקדם - דהיינו "ספייסערס"

אתה יכול לקרוא לו ערס במינונים קטנים - דהיינו "ערס לייט"

או "ערסצ'ול" שזה אומר ערס אבל נחמד - לא משהו מוגזם ובוטה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הייתי לראשונה במפגש וראיתי את הפרלוד ואת ישראל. מלבד זה שהייתי בהלם לראות ריבוי אלמנטים שכזה, לא ראיתי שום ערס ושום בטיח. ותאמינו לי אני מכיר כמה ערסים.. אולי אני לא הייתי עושה דבר כזה, אך זה עניין של העדפה וטעם אישיים. ומברוק על ההשקעה. כחובבי אודיו לרכב אנו צריכים להצדיע לאדם שהשקיע כל כך והלך רחוק עם החלומות והאהבה שלו.

פורסם

הופה חח עד ישראל :D

זה שיש לו כמה טויטרים בבגאז' ועוד כמה סטים קטים מקדימה לא אומר כלום :p

אני רואה שנהנתם.. באסה שלא יכלתי להגיע =[

כרגע כלום =[

פורסם

ראיתי את הפרלוד של ישראל בפעם הראשונה אצל אפי 4X4 ( בתחרות )

גם אני נדהמתי מכמות האלמנטים שיש בתוך האוטו

וגם מ- 3 ה- CVX מאחור שניראו בזמנו כך:

afula047aaad1.jpg

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

שאלה תמימה, אבל תשתדלו להתיחס אליה בסבלנות- איך אפשר להצניע את המערכת ברכב כזה ע"מ שנוכל לעזוב אותו בלי לחשוש?

אחת החששות שלי לפני שאני מרכיב מערכת רצינית, היא ניקור העיניים.

פורסם

אל תרכיב.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...