Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש משהו באמירה הצינית של אליקו.

אבל תחפש ערך גם "התקנת stealth" כלומר התקנה חשאית שמשאירה ברכב מראה מקורי.

התקנה של סאבים בתיבות שנראות כחלק מהגוף של הרכב (תיבת stealth יש חברות שעושות תיבות כאלה לפי דגם הרכב במיוחד), באותו הצבע והגימור בנוסף לכך, הסתרה של המגברים מאחורי פלטות או מתחת לרצפות צפות וכו' וכו'...

ולגבי חיים עם פחד או חיים בלי פחד והרבה אמונה - זאת פילוספיה שלמה שקשורה בעיניי המתבונן - שזה אתה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני שאלתי את השאלה בצורה רצינית ולא ציפיתי שיענו לי תשובה צינית.

אם לא הייתי מעוניין להרכיב מערכת יקרה ואיכותית- לא הייתי שואל.

מה לעשות, אנחנו חיים בעידן כזה שככל שהרכב מנקר עיניים, ככה גובר הסיכוי שינסו לפרוץ.

התשובה שרציתי לקבל היא בדיוק כמו התשובה של הבחור שמעליי, רציתי לדעת האם אפשר להסתיר את הרכיבים בצורה כזו שלא תמשוך את העין.

פורסם

כמו שאמרתי - היתה גם אמת בתשובה הצינית שקיבלת.

אתה צריך להיות מודע לזה שרכב שמושך את העין גורר צרות.

יש לי טויוטה קורולה שנת 96 עם צבע של זקנה (טורקיז מטאלי) - מערכת כמו שיש לי בטויוטה למשל לא הייתי מתקין ברכב גניב כמו למשל מזדה 323 מאותן השנים - אפילו שזה לא רכב שמנקר עיניים.

הייתי מתקין משהו פשוט בהרבה עם בכלל.

שלא לדבר על רכבים פאליים (פאלי = סמל מין) כמו הפרלוד של ישראל (בארץ זה נחשב רכב פאלי, מה לעשות שמשלמים כאן 100 אחוז מס על רכישת רכב...)

אני אומר לך שיש כאן אנשים בפורום שבגלל שינוי מיקום המגורים שלהם מכרו חלקים מהמערכת שלהם והתקינו רכיבים הרבה יותר פשוטים בגלל שהם התעוררו בזיעה קרה בלילה מחשש שמשהו שהם השקיעו בהם את מיטב כספם יגנב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אפשר בהחלט להתקין מערכות בצורה נקיה שלא תמשוך תשומת לב של פורצים וחוליגנים מסוגים שונים.

איך עושים את זה זה כבר תלוי באיזה רכיבים אתה רוצה לשים , באיזה רכב מדובר , האם אתה מוכן לשינויי פלסטיקה ברכב , ומה התקציב שאתה מוכן\רוצה\יכול להשקיע עבור העניין. אם תתן מידע לגבי הפרמטרים האלו אנשים יוכלו לתת לך רעיונות מה ואיך .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

שמח שהעליתי את הנושא, נתת לי נקודה למחשבה.

אני אמנם גר באיזור שקט, אבל אני מתכנן לנסוע עם הרכב לעבודה בעיקר ולא יודע עד כמה מסוכן הנושא.

לצערי, אין לי מושג איזה רכב נחשב גניב (חוץ מרכבים שידועים כיקרים, כמובן).

אני רק יודע שאני מתכנן בקרוב לקנות יאריס, גולף או מזדה 2.

לא מתכוון לעשות שינויים חיצוניים, בדיוק מהסיבה הנ"ל.

בסה"כ רוצה סאונד מצוין ברכב, בלי שאנשים מבחוץ יפריעו.

אין לי בעיה, לדוגמא, לשים סדין על הרמקולים האחוריים, בשביל למנוע בעיות.

השאלה איך מסתירים את הצדדיים :)

עריכה:

תודה עופר,

תקציב- אין כרגע.

אני בעד לחשוב מה אני רוצה, להעריך בגדול כמה יעלה, ולחסוך בשביל זה.

שינויים בפלסטיקה- אין לי מושג, תלוי אם זה עלול לעשות בעיות בעת מכירת הרכב.

פורסם

יש כאן חברים שחתכו קורות ודלתות ברכבי חברה וכשיחזירו אותן "ישברו את הראש".. תלוי כמה אתה רוצה להשקיע בעניין וכמה אתה משוגע [לטובה].

כשאתה אומר :"אם לא הייתי מעוניין להרכיב מערכת יקרה ואיכותית- לא הייתי שואל." אתה צריך לקחת בחשבון שזהו אכן סוג של סיכון. אך גם כשהתחביב שלך צניחה חופשית או סנפלינג זה סיכון. בעיקרון יש שיטות להצפין רכיבים כמו שאדי אמר "הסתרה של המגברים מאחורי פלטות או מתחת לרצפות צפות וכו' וכו'..." כנ"ל לגבי רמקולים, לא להשתמש למשל בגרילים בולטים וצעקניים וכו', אך יש כאלו שמעצם הבניה ומיקום הרכיבים שלהם, זה בולט מאד לעין. כשאתה עושה פודים על הדשבורד למידים ולטוויטרים זה בולט, אין מה לעשות. אבל אז לפני כל יציאה מהרכב אתה שם "משקפיים" על החלון הקדמי ומקווה לטוב..

פורסם

אפשר לבנות מערכת שלא מנקרת עיניים.

לדוגמא: אצלי :-D (מערכת מובנית של האוטו + כמה "שיפורים" פנימיים) :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
ישראל למה אתה לא מרפד את הבניה לא חבל להשאיר אותה ככה?

יוסי הבנייה כרגע מרופדת הבנייה שבסימלון זה מה שקיים אצלי כרגע שזה זמני עד שיגיעו שני הפתעות שעושות את דרכם לארץ הקודש .ואז הבגא'ז יתפנה לטובת מצברים ומגברים {אגב בבגא'ז לא ישבו הסאבים הרכב הולך ליהיות שני מקומות בלבד:-)מה לא עושים בשביל השיגעון :brickwall::loco:}

רוני לא היה שום דבר מיוחד סתם עידן החליט לעוף עליי ואני לא "ערס"

-RUDY- ראיתי את הפרלוד של ישראל בפעם הראשונה אצל אפי 4X4 ( בתחרות )

גם אני נדהמתי מכמות האלמנטים שיש בתוך האוטו

RUDY לגבי האלמנטים הם הולכים להכפיל את עצמם

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

לא הייתי קורא ל"יש לי ארון קבורה במושב האחורי" - "לא מנקר עיניים" :-P

אני יודע שהרכב שלי לא בדיוק מושך אנשים להביט פנימה לתוך הרכב - זה לא בדיוק BMW סדרה 7 בוא נאמר, זה אפילו לא היונדאי קופה.

לגבי רכבי ליסינג - לרוב ה"חברה" האלה דואגים מראש לחלפים לחלקים שאותם הם מחוררים - לא בעיה גדולה בעקבות מספר התאונות הגדול בארץ הקטנה שלנו לעומת מספר הפירוקיות שיש בחוץ.

הרכבים הכי גניבים בארץ היום הם רכבים יפנים של שנות התשעים תחילת שנות ה2000 - מיצובישי לאנסר, סוברו DL ואימפרזה, מאזדה 323 (כל הדגמים)

גולפים וטויוטות לא כל כך גונבים ואני למען האמת מתפלא למה - סה"כ טויוטות וניסאנים זה הרכבים הכי אמינים היום על הכביש בקטגוריית ה1.3 עד 1.6 ליטר.

סה"כ רמקולים בדלתות נדיר שגונבים. בדרך כלל מרימים את הHU ואם ממש יש לך מזל רע - סאב ומגברים.

וישראל - יש מחלקות בשביל אנשים כמוך - גם שם, הקירות מרופדים...

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי אני מקווה שהם מרופדים מספיק עבה :-)

לגבי "הזקנה" שלך איך שאתה קורא לה יש לה ביקוש דיי גבוהה אצל הבני דודים באיזור הדרום {באר שבע למשל}

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
:?סמעללא - יש לה צבע של נגד עין הרע! :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

אי שם בדרום יפו... :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

הרכבים הכי גניבים בארץ היום הם רכבים יפנים של שנות התשעים תחילת שנות ה2000 - מיצובישי לאנסר, סוברו DL ואימפרזה, מאזדה 323 (כל הדגמים)

גולפים וטויוטות לא כל כך גונבים ואני למען האמת מתפלא למה - סה"כ טויוטות וניסאנים זה הרכבים הכי אמינים היום על הכביש בקטגוריית ה1.3 עד 1.6 ליטר.

סה"כ רמקולים בדלתות נדיר שגונבים. בדרך כלל מרימים את הHU ואם ממש יש לך מזל רע - סאב ומגברים.

בכל מה שקשור לדאשבורד- אבא שלי שם סדין על הדשבורד בשביל שלא תהיה שמש על ההגה וכו'- מה שמסתיר את מה שיש(או במקרה שלו-אין) על הדשבורד.

הנסיעות שלי הן לעבודה, מה שאומר שה HU יכול לבוא איתי בתיק באופן קבוע.

הבעיה היא דווקא במקום העבודה, אני אמנם סומך על כל החבר'ה, אבל אי אפשר לדעת מה יהיה במידה וידעו שיש לי ברכב מערכת ששווה לעקוץ.

• תוכן חדש...