Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תלוי איזו חברה של תוכנה קנית,כול אחד והגדישות שלו.

התכוונתי במקור. אם הרכב לא משופר.

איך אורן הבחור עם ה-FR אמור לדעת כמה האוטו שלו גודש, כמה באר ? לפני שהוא משפר אותו.

אגב, כמה קופרה סטנדרטית גודשת ?

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ציפ שלא תעיז להביא מחו"ל, שינוי גירסא קטן או מחשב שונה מנתוני היצרן ואתה תקוע עם ציפ שבמקרה הטוב לא יעזור הרבה ובמקרה הרע האוטו בכלל לא יתניע איתו. ציפ קונים אך ורק בארץ.

תתחיל רק עם ציפ,תחזור לדווח אח"כ אם זה מספיק לך או שאתה מחפש עוד כח.

אנחנו תורמים לך מנסיוניינו בכל תחום שנראה לנו רלוונטי לבעיה שלך, המינימום של תרבות דיבור זה להגיד "תודה על העצות אבל כרגע זה לא מעניין אותי", תגובה בסגנון שלך תזכה אותך פעם הבאה באזהרה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
תודה על התגובות המהירות

איזה פורק מומלץ? ומה מחירו? ואיפה אני שם?

פיש- איפה זה ספוילד? וכמה צריך לעלות?

פילטר פתוח- איזה חברה לשים? מה מחירו ואיפה אני שם?

אה ומה המחיר של הצמיגים שמוזכרים לעיל?!

דרך אגב קרובים שלי באים מארה"ב יש איזה חנות מקוונת מומלצת וזולה (צ'יפ פורק ופילטר) או שהמחיר דומה לזה שבארצנו..?

8)

אורן

בגירה הנה התודה ממקודם..

אני יעשה צ'יפ שבוע הבא ואחזור עם השגות

בנוגע לצמיגים וג'אנטים,

******אני מחליף השבוע צמיגים בטוח כנראה S DRIVE השאלה היא האם להחליף חתך או גודל של ג'אנט????? יש לי 16 45 205******

את הצ'יפ כנראה אני יעשה אצל פרילינג שמעתי שהוא הכי מיקצועי שיש..

בסוף הכל אותו דבר!!!

פורסם

לא הספקתי להגיב קודם.

לגבי השעונים, אני עדיין בדעה שה-EGT בעדיפות עליונה.

בוא נגיד את זה ככה, עדיף שתדע מתי הסעפת שלך מתחממת יותר מדיי, מאשר שיש פחות או יותר בוסט.

כמובן שהם משלימים אחד את השני ולא הייתי מוותר על אף אחד מהם. אצלי למשל יש 2 בוסט, אחד בקורה ואחד בבוסט קונטרול. את הקורה אני צריך למצבים בהם אני לא מוריד את העיניים מהדרך, והבוסט נותן לי מידע חיוני בזיכרון אחרי הלחיצה.

ממליץ בחום לקרוא את השרשור הזה.

לגבי צ'יפ, פרילינג באמת הכי חזק בתחום. השאלה אם הוא נחוץ במקרה שלך. יש כל כך הרבה צ'יפים מוכנים למנוע 1.8T של VAG שאני לא בטוח שווה להוציא יותר כסף על פרילינג. הייתי ממליץ עליו יותר במידה ורכבך היה משופר משמעותית.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם
בגירה הנה התודה ממקודם..

אני יעשה צ'יפ שבוע הבא ואחזור עם השגות

בנוגע לצמיגים וג'אנטים,

******אני מחליף השבוע צמיגים בטוח כנראה S DRIVE השאלה היא האם להחליף חתך או גודל של ג'אנט????? יש לי 16 45 205******

את הצ'יפ כנראה אני יעשה אצל פרילינג שמעתי שהוא הכי מיקצועי שיש..

כנראה שזה הדבר הכי חכם שתעשה.

לפני כ4 חודשים רכשתי איביזה טורבו ,כשרכשתי אותה הבעלים הקודם אמר לי שיש לרכב צ'יפ קסטום,זה לא הזיז לי הרבה.

הימים עברו והמשכתי להנות מהאוטו עד שהגיעה תקופה שהרכב היה נכנס לאוברבוסטים...התייעצתי בפורמים וכולם אמרו הצ'יפ שלך דפוק לך תחליף לאחד של אבסולוט בE&A,הצ'יפ הכי חזק שתוכל לקבל....אני כאחד שמחליט החלטות בין רגע כמעט ועליתי על הרכב ויצאתי לכיוון המרכז,באותו יום זה לא הסתדר ובגלל שזה לא הסתדר חסכתי לעצמי את העלות של שדרוג של צ'יפ,למה?

כי בסוף עלינו על הבעיה והיא הייתה בעיה שלא קשורה ואחרי שהיא נפתרה הלכתי פעם אחת ולתמיד לבדוק באמת איך הרכב שלי נוסע לעומת צ'יפים אחרים.

אז התוצאה הייתה כזאת,הצ'יפ שלי(השיפור היחידי שנמצא על האוטו) עמד אחד לאחד (עם שלל ניסיונת על מנת לראות שאני והבחור השני לא הוזים) עם איביזה זהה לאורך כל ההילוכים(חדשה בשנה אחת עם פחות קילומטרים) שופעת בשיפורים כמו צ'יפ אבסולוט ,צנרת ,אינלט ,ונהג מנוסה. לנהג השני לא נותר אלא להודות ושנינו נשארנו בהלם (אני לטובה והוא כמובן להפך).

הפואנטה היא שלפני שרצים לשים צ'יפ "הכי חזק בכביש" כדאי לחשוב האם רוצים להיות הכי חזקים(וגם על זה כבר ניתן להתווכח8)) או רוצים גם לגדוש בריא ו(לא גדישות של 1.5 1.6 כמו שאבסולוטים גודשים) וגם להישאר עם צריכת דלק שפויה (אני נוסע 450 ק"מ לפול טנק 98 בעוד חברי עם האבסולוטים גומרים את טנקם על נקודת ה250 ק"מ לטנק)

בעניין האחיזה ,הרכב שלך לאחר הצ'יפ יהיה חזק (לעומת המקור) חשוב מאוד מאוד מאוד שתשקיע בצמיגים על מנת שתוריד את הכוח לכביש בצורה טובה.

אינך מכיר את הרכב אל תשתגע יותר מדי בסיבובים,בסופו של דבר אתה קובע איך הרכב יסע,אין שום סיבה שיקרה מה שחלק מהאנשים אומרים כמו "מתכון מובטח לתאונה" כי גם אני נהג חדש וגם לי יש איביזה לא חלשה,אבל אני עדיין נוהג בכובד ראש ובשיקול דעת. הכי חשוב שתלמד את הרכב, כי אם תגיע למצב קיצוני עם הרכב, יהיה לך קל לצאת ממנו מאשר לצאת ממצב קיצוני כשאתה נמצא עם בולמים וקפיצים משופרים,כי כמה שהם משפרים את ההתנהגות של הרכב ככה גם כשאתה מאבד שליטה הרכב מאבד את השליטה בצורה קיצונית יותר.

אלכס.

פורסם

גם אני לחצתי עם 20VT , שיש לה צ'יפ אפסולוט צנרת , אינלט , קולר חזית.

התוצאה הייתה חצי רכב לטובתו ב200 קמ"ש (כמובן בוצע במנחת מטוסים נטוש!)

החברים שלו היו בטוחים שיתן לי הרבה יותר רכבים...אבל אכלו את הכובע.

http://www.youtube.com/watch?v=bh6XfhjPznI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

יכול להיות שאיביזה שאני לחצתי איתה(למען האמת אני כמעט בטוח) הייתה מטופלת גרוע או משהו.

מה שיכול להיות שהיה ברכב שאתה לחצת איתו.

תנסה ללחוץ עם איביזות אחרות ותדע איפה אתה עומד בידיוק.

צריכת דלק קשורה לאופי הנהיגה והכבישים שנוסעים בהם.

נ.ב גם אצלי מותקן צ'יפ אפסולוט מE&A , גודש 1.5 באר במקס , הילוך שלישי זה לא עובר את ה1.2-3 באר

פורסם

בקניית הצמיגים שים דגש מיוחד על טריות הצמיגים.

במידה ואתה לא מכיר, תאריך ייצור הצמיג מופיע על הצמיג בצורת 4 ספרות.

2 הראשונות הן השבוע בשנה שבו יוצרו הצמיגים.

2 האחרונות הן השנה.

ז"א שלדוגמא 0508 אומר שהצמיג יוצר בשבוע הראשון של חודש פברואר (השבוע החמישי בשנה) בשנת 2008.

תכלס על הצמיג זה נראה ככה(4806) רוצה לנסות לנחש מתי הוא יוצר? :wink:

date.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אלכס תשובה מאוד מעניינת..

בגירה השבוע ה 48 ב 2006 חחחח אני לומד מהר :roll:

עכשיו אני לגמרי מבולבל ולא יודע איפה לעשות את הצ'יפ ואיזה דגם לקנות...

בנוגע לצמיגים/ג'אנטים.. אני אשמח לקבל תשובה כמה כדאי לי לשנות גודל/חתך או להישאר במקורי.. מהסיבה הפשוטה בהעלויות של ג'אנטים חדשים זה לא דבר זול השאלה מה התועלת אם היא זניחה או מורגשת מעט אז אני פשוט אחליף לרביעייה טרייה בחתך והגודל הנוכחי..

בגירה כמה זמן זה כבר נחשב לא טרי?

אורן

בסוף הכל אותו דבר!!!

פורסם
getz-אתה יודע מי עשה את הצ'יפ שלך?

גיא פרילינג. בזמנו הבחור היה מאוד פופלרי וישר השם שלו היה קופץ בעניין של צ'יפ לרכב. כיום הבחור קצת נבלע ברקע..

תמיר,ראה הודעה פרטית.

פורסם

כנס לפורום VAG ותראה מה יש להם לומר על ציפים לאיביזה אוו שתעשה חיפוש שם,מהר מאוד תקבל מושג מה הכי טוב וחזק שיש.

למרות לפי דעתי תעשה סיבוב אצל כול ההסדנאות שיש ואז תחליט מה מתאים אוו נראה לך.

קח תשמות של החברות של הציפים שהם מוכרות וכנס לגוגל ותתחיל לחקור.

פורסם

טוב חברה זה מה שהולך להיות

היום חרשתי 5-4 פנצ'ריות ואלא התוצאות..

מחר אני שם 4 צמיגים חדשים והנה ההצעות שקיבלתי אשמח לעזרתכם..

TOYO T1R ב 550 ש"ח לצמיג (יש לי הרגשה שאפשר להוריד קצת..)

MABOR מיוצרים בגרמניה קוד מהירות W ב 350 ש"ח לצמיג (נשמע מפתה) הוא אמר שזה חברת בד של קונטיננטל..

DURO קוד מהירות V ב 350 ש"ח מיוצר בטיוואן לא חושב שזה מתאים לי..

FALKEN ZE_512 87W ב 380 ש"ח לצמיג (מחיר מעולה אני חושב) רק שהתאריך שלהם הוא 4307, כמה זה קריטי?

GOODYEAR F1 ב 630 ש"ח (קצת יקר לי אני חושב)

אשמח מאוד לעזרה בהחלטה..

מחר אני אקבל מחירים של SP9000

אשמח מאוד לעזרה

תודה אורן

בסוף הכל אותו דבר!!!

פורסם

יש לי את הF1 - לדעתי הם נותנים תמורה מלאה לכסף.

אם לא אותם אז מהרשימה שלך הייתי לוקח את הטויו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לדעתי אל תלך על הSP9000 כי הם לא להיט על רטוב כמו שהם על יבש.

הבחירה הראשונה שלך אמורה להיות הגודייר אם לא הם,לך על הטויו ,זאת הייתה ההתלבטות שלי לפני כ6 אלף קילומטר כשהרכבתי אותם על האיביזה ,לא תצטער,עם זאת שהם מאוד שקטים עדיין הגודייר נותן לך להגיע לקו נוסף אחד מעבר למגבלות שאני מגיע עם הTOYO.

קח בחשבון שיש את הS DRIVE של יוקוהומה.

• תוכן חדש...