Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי מיציבושי סופר לנסר שנת 93 - ואני נורא פוחד מגניבה של הרכב ( אני יודע שזה רכב מבוקש מאוד ) יש לציין שהרכב די מאובזר מאוד ... אין לי ביטוח מקיף - רק המחשבה שאם יגנב הרכב ואני ישאר רק עם המפתחות ביד מפחידה עד מאוד ...

מה אפשר לעשות בנידון ?

יש ברשותי אזעקה לרכב ( די רגישה )

קודנית

וזהו - (המנעול הגה)

מה אפשר לעשות בכדי למנוע גניבה , או לעקב גניבה /פריצה)

תודה- דרך אגב עשיתי חיפוש לא מצאתי תשובות לשאלות אלה .

פורסם

אתה יכול להתקין אזעקה עם ביפר. יהיה לך שלט עם מסך LCD, כל פעם שנוגעים באוטו ויש אזעקה, הוא יצפצף ועל מסך יהבהב איפה פגעו ברכב. גם אם לא שמעת אזעקה או שלט, יהבהב אליו סימן שהייתה אזעקה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אפשרות (א) ראה בסמל שלי.אפשרות (ב)מותקן אצלי צופר פרה ושכשמסובבים את המפתח מבלי לילחוץ על מפסק מסוים ,הצופר צועק והגנב והשכנים ניבהלים יותר מדי.

פורסם

יש לי בשבילך הגנה LOWTECH אבל כמעט ולא מאכזבת, וכמובן לא צפויה, מנעול רב בריח לידית הילוכים, אני יוצא מתוך הנחה שיש לך דגם ידני כי אז ההגנה אפקטיבית ביותר, אם אתה חונה ומשלב להילוך מנוגד לכיוון החניה ונועל, רוב הסיכויים שהגנב לא יביא מסורית במיוחד בשבילך, אלא אם כן הרכב"מוזמן" ואז אין לך מה לעשות, אבל זה יהיה מקרה חריג ביותר.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

אם אתה מתכוון לשלב להילוך אחורי ואז לנעול, זה בלתי אפשרי. בכל רכב יש רק אפשרות אחת, והיא בד"כ על אחד ההילוכים הקדמיים, אלא אם הרכיבו את הבריח ליד הרברס, מה שקשה לי להאמין.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מנסיון אחרי שחבר שלי נעל את הרב בריח על הילוך 5 ושכח שאין לו בכלל מפתח ובכל זאת הצלחתי להגיע עם האוטו

למוסך שיוריד את המנעול.

היה קצת קשה וגם הקלאץ לא שמח במיוחד אבל אפשרי

ואם אני לא טועה אפשר לנעול את ההילוכים על 3 או 5

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

דעתי האישית בלבד בתור מתקין מיגון לשעבר

כל אמצעי המיגון ההי-טקיים שהוזכרו כאן ניתנים לעקיפה במקסימום חמש דקות (לקודנית,היא הקשה מכולן,יחסית אם בוצעה כהלכה עם עלוקות על שני קווים נפרדים כשאחת על משאבת הדלק ולאו דווקא על המשאבה עצמה אלא מרחוק ולא סתם ניתוק סטרטר)

כל שאר האזעקות טובות בעיקר כדי לקבל פיצוי מחברת הביטוח (נדמה לי שהיום גם הן הפסיקו לדרוש אותן,אני כבר 15 שנה לא בתחום...). ביפר זה נחמד. לפחות אתה יודע שזה הרכב שלך מצפצף. אם הביפר בטווח קליטה ואתה בטווח שמיעה מהביפר...

את הצופר מנטרלים תוך שניות מרגע שמגיעים אליו. בזמני העתיק היינו מנסים לעכב את הזמן הזה ע"י נעילת מכסה מנוע (אצלי בהונדה עד היום,כולל שרשור נירוסטה נגד חיתוך ההגנה).

לא ארחיב את היריעה איך עוקפים את האימובילייזרים המקוריים/כפתור/סוויץ' כדי לא לתת רעיונות לבנדיטים למיניהם, אך זו עבודה של לא יותר מחצי דקה.

אי לכך ובהתאם לזאת אני שם מבטחי בהגנות מכניות. (אהבתי את של אפטר!:-P) G94 צודק. מנעול הילוכים יגרום לגנב להתאהב מחדש ברכב של השכן שלך. אני מוסיף גם מנעול הגה. (כן,כן כזה אדום ובולט ששוקל שלושה קילו,ודופק את האצבעות ברגליים של הנוסע כשאתה מסיר ומניח אותו) לא מגניב,לא מצפצף ומהבהב באורות, אבל יעיל אחו-שילינג...

ועוד דבר שG94 צודק בו-אם הרכב שלך מוזמן-לא יעזור לך גם מאבטח צמוד.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

דופק אצבעות ברגליים של הנוסע זה עוד טוב - בתאונה זה יכול לרסק לו את הרגליים, וזה לא טוב.

צריך לאחסן אותו בתא המטען.

פורסם

רק אני חושב שבמחיר של מנעול הגה, מנעול ידית הילוכים ושאר ירקות - כבר עדיף לעשות מקיף?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא, אתה לא צודק ידידי, ראשית, לא כל חברת ביטוח תשמח לבטח רכב בשנתון הזה, שנית, מנעול רב בריח עולה 400 ש"ח מקס'

מנעול הגה (שאני טוען שהוא בולשיט, מנסרים את ההגה עם משורית קטנה והופ, יוצאים לדרך..) יולה עוד כמה מאות שקלים.

מקיף לרכב ישן, שוב בהנחה שתמצא חברה שתבטח אותך, יעלה לפחות פי 2.5.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

מנעול הגה הכי רציני (של גארד, שמבטיחים לך כסף אם נגנב לך הרכב, או משהו בסגנון) עולה 180 ש' באוטו דיפו.

אני מכיר את אופציית הניסור. היא קיימת אגב גם עבור ידית ההילוכים. אח"כ הנבלה מכופף את כל המנעול (הנעול עדיין) יחד עם התושבת שצומחת מהצפה עם ג'בקה, תופס את הג'בקה על זנב הידית-ולדרך.

זה פשוט מעכב אותו ומוציא לו את החשק. מה עוד שהוא צריך לבוא מצוייד. נגד האזעקות למינהן הוא צריך רק אולר.

(טוב שיהיו לו גם דלי מים,סוללה של טרקטורון של ילדים ,חוט ברזל וקאטר. לא ניכנס ללמה וכמו שציינתי זה גם ממשלא מאסט.:wink: רק מקצר לו את השהיה מתחת לבית שלך בעוד כמה רגעים.)

הכי חשוב-לא חשבתי על המשקולת הזו שמסתובבת לי באוטו. נראה לי באמת מסוכן בזמן תאונה.

מצד שני-בכל הכנות לא נראה לי ריאלי לצאת כל פעם לבאגאז' לשים אותה.

נפלא. נתת לי עכשיו סיבה לדאוג.

אולי מתחת למושב?

או שנשפצר לה איזה תפס בריא?

אוףףף

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...