Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם גלגל בגודל מלא יכנס בכלל וגם יהיה לך איך לחזק אותו ?

מה ייתן לך השינוי ?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

נכנס, בדקתי. הרי באירופה הרכב משווק עם גלגל בגודל מלא.

למה הכוונה בלחזק אותו?

הוא ייתן לי שקט נפשי בעיקר. אני ממש לא מעוניין להגיע למצב של נסיעה עם הבייגלה שיש לי כרגע.

!AWDSOME

פורסם

הכוונה בלחזק אותו היא למנוע מצב שהגלגל "יטייל" בתוך הכוך שבו אמור להיות מונח הגלגל, דבר שיפגע בפח וירעיש במהלך הנסיעה.

אצלי באונו יש בורג גדול אשר תופס את הג'אנט בתוך פח הרכב וכך מונע מצב של תזוזת הגלגל.

פורסם

תשאר עם הגלגל החלופי שיש לך כיום ולא תהיה לך שום בעיה כאשר תזדקק לו.

אם בכל זאת אתה מעוניין בצמיג חלופי במידה מקורית לדעתי אין טעם להשקיע בצמיג חדש.

פורסם

+1

או בג'אנט חדש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גדעון, אישית - אני מאמין שאת ה200-250 שקל שתשקיע באליאנס הזה, עדיף לך להשקיע במשהו אחר.

אבל - אם אתה מתעקש, באמת שאליאנס זה "ה"דבר - יחזיק לך שנים, ובנוסף קנית כחול-לבן :).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בדקתי איזה צמיג מותקן אצלי בספייר.

קמו תוצרת קוראה, (768 נראה לי)

בדקתי בו לחץ אוויר, ותאריך ייצור מחוק לגמרי.

אין סדקים, והוא נשמר ממש טוב.

(בניגוד ל 771 תוצרת סין שהוא אצל קרוב משפחה)

פורסם

יצא לי להתנסות בנסיעה עם אחד כזה (ברכב אחר אמנם), ואני לא מוכן להתנסות שוב.

התכנון המקורי היה לקחת את הצמיג הטוב מבין הרביעיה כרגע, אך מכיוון ואני לא מתכוון להחליף את הצמיגים עד סוף השנה, זה לא ממש אפשרי.

צמיג משומש לא בא בחשבון, ולכן נשארה האופציה של חדש.

נעשה סקר שוק ונחליט על משהו הגיוני.

תודה לכולם :)

!AWDSOME

פורסם

הסיכוי לפנצ'ר עם צמיגים חדשים שואף לאפס.

אני הייתי שם סתם אליאנס רק בגלל הנושא של יובש והתפוצצות שזה אף פעם לא יקרה גם אם הכל יהיה סדקים.

למה לך סתם לשים צמיג איכותי אם גם ככה הנסיעה בו תיהיה גג 10 ק"מ?

תעשה את השיקולים שלך חבל על הכסף.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אני לא רואה איך יש הבדל בין תקר בגלגל לצמיג חדש או מעט ישן יותר. במידה ואתה נוסע ועל הכביש יש בורג אז הוא לא ייכנס בגלל שהצמיג חדש?!

לגופו של עיניין, אני הייתי מתקין "אליאנס" רק בגלל שזהו במילא הצמיג הרזרבי והוא לא ייסע הרבה ק"מ, בנוסף אליאנס מצטיינים באורך חיים.

בנושא האם כדאי להשיג ג'אנט בגודל מלא או להישאר עם הקטן, התשובה היא חד משמעית: בחירה נכונה. להחליף את הגלגל הקטן באחד בגודל מלא (אפשר להשיג ג'אנט ברזל מפרוקייה במצב טוב. בטח ובטח שאין צורך בגלגל מגנזיום כמו השאר).

נסיעה עם צמיג קטן מוגבלת ל- 80 קמ"ש וגם אז הרכב לא יציב בכלל.

פורסם

אליאנס לא מתייבשים

נכון, והם גם לא אוחזים.

הסיכוי לפנצ'ר עם צמיגים חדשים שואף לאפס.

זה הרי ידוע שמסמרים "חוששים" מצמיגים חדשים ונותנים להם יראת כבוד בזמן שהם נתקלים בהם.

איש המערות, שים צמיג רגיל של אחת החברות המוכרות והאיכותיות, ההבדל במחיר הוא מינורי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
יצא לי להתנסות בנסיעה עם אחד כזה (ברכב אחר אמנם), ואני לא מוכן להתנסות שוב.

התכנון המקורי היה לקחת את הצמיג הטוב מבין הרביעיה כרגע, אך מכיוון ואני לא מתכוון להחליף את הצמיגים עד סוף השנה, זה לא ממש אפשרי.

צמיג משומש לא בא בחשבון, ולכן נשארה האופציה של חדש.

נעשה סקר שוק ונחליט על משהו הגיוני.

תודה לכולם :)

זה כמו לעשות סקר שוק לרכישת גטקס, אולי פעם אחת בשנה אתה תשתמש בו וגם זה לא בטוח. תעשה כרצונך זה הרי כספך.

• תוכן חדש...