Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש צמיג רזרבי חדש במידה המקורית של הרכב שלי (במקום הגלגל הקטן, יש ג'אנט מתאים).

על מה יש לשים דגש ברכישה?

האם לרכוש את הצמיג ה"ירוק" ביותר?

האם לרכוש את הצמיג הזול ביותר שניתן למצוא?

הגלגל נמצא בתוך תא המטען, כלומר סגור. הרעיון הוא (אני מניח), שהוא יבלה שם את שלושת השנים הקרובות לערך (מלבד יציאה לבדיקת אויר מן הסתם אחת לשבועים בערך).

כמו כן, אשמח לקבל המלצות לצמיג במידה 185/55/15 לשימוש הנ"ל.

תודה :)

!AWDSOME

פורסם

שים אליאנס יחזיק הכי הרבה זמן.

מאז שהחלפתי רביעייה לא היו לי פנצ'רים שנה וחצי האחרונות.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

גלגל החמישי (הרזרבי) שלך חייב להיות באיכות טובה כמו של גלגל מורכב , אסור להפלות אותו מהאחרים !

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

ברזילי אני מניח שאתה ציני .

כמה כבר יצא לו לנסוע בגלגל הזה ?אם בכלל.

חיפושיות 73-74

פורסם

כאשר אני מחליף צמיגים, הם עדיין במצב סביר.

אחד מהם, שנשמר טוב, אני שם כרזרבי.

קיימת אפשרות לקנות אפילו משומש, אם תמצא במצב ממש טוב.

קורה לא פעם שאנשים מחלפים זוג או רביעה בגלל נזק באחד מהם.

כל זה שאלה של תקציב, אם אתה יכול להרשות, אין כמו חדש

פורסם

אליאנס יחזיק לך 10 שנים בלי סימן להתייבשות.

חיפושיות 73-74

פורסם
אליאנס יחזיק לך 10 שנים בלי סימן להתייבשות.

הוא לא יתייבש לך כי לא מילאת אוויר 10 שנים בצמיג ברזרבי.

תקן אותי אם אני טועה.

ברגע שתמלא בו אוייר תוכל לראות אותו נמתח.

פורסם

רואים שאתה לא מכיר את אליאנס.

אליאנס לא מתייבשים ,היו לי צמגים אחוריים שהוחלפו בשנת 2004 והם היו משנת 95+- לא זוכר אבל הם לא היו שחוקים ולא היו יבשים, אבל החלפתי אותם בגלל התאריך.

דוגמה טריה:

יש לי בחיפושית צמיג רזרבי שהתאריך נמחק מרוב שהוא ישן, האוטו עמד חודש עם הצמיג מקדימה בגלל שבקודם ירד האוויר,לאחר חודש בכולם ירד האוויר חוץ מהאליאנס,השאר היו טויו משנת 02.

וגם חיפוש בפורום יעיד על אותו דבר -אליאנס זה יותר פלסטיק והם בנוסף לא אוחזים.

חיפושיות 73-74

פורסם

גם לדעתי,צמיג רזרבי צריך להיות צמיג ירוק שמחזיק הרבה זמן. הוא נועד לתת לך אפשרות להגיע לפנצ'ריה ולתקן/להחליף את הצמיג הפגום.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אליאנס לא מתייבש כי זה צמיג מפלסטיק ולא מגומי (קשה כמו אבן, טרדוויאר 400, גועל נפש)

מי שמוכן לנסוע עם צמיגים של אליאנס על הרכב ביום יום, הוא מזוכיסט !

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

כן אני יודע, שמתי לב לנושא כאשר מצאתי את עצמי מרכיב סט אליאנס בקיא של סבא שלי, מאילוץ עקב העובדה שכל מה שהצלחתי למצוא במידות 165-65-13 היה סווא נאנקנג ודומיהם העדפתי כבר לקחת אליאנס שהיו גם מעט יותר זולים.

בפעם הבאה זה כבר לא יקרה, גם אם צריך להביא צמיגים מחו"ל במזוודה (למרות שאני חושב שלא תהיה לנו הקיא עד להחלפה הבאה של הצמיגים, כי האוטו נוסע 5000 ק"מ בשנה ושמתי את הצמיגים האלו לפני חודש בדיוק, מה שאומר לפחות 4 שנים).

בקיצר, מי שקורא את ההודעה המלצה אישית שלי להתרחק מאליאנס, ובכלל כשאתם קונים צמיגים לרכב, שימו לב שיהיה טרדוויאר שפוי, מנסיון אישי זה מאוד משפיע, ב206 שלי שמתי צמיגים של קונטיננטל, טרדוויאר 280, הנסיעה נהייתה שונה לגמרי (לפני זה היה לי כל מיני קקמייקות על האוטו, בטרדוויאר בין 280 ועד 400).

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אצלי בתור גלגל רזרבי בתא המטען יש צמיג של אליאנס. רכשתי את הרכב לפני בדיוק 7 שנים שכבר הצמיג הזה היה שם. היו לי כמה וכמה פנצ'רים והרכבתי את הצמיג על הרכב, הרכב נסע עם הצמיג עשרות ק"מ, פעם בחודש הוא יוצא החוצה למילוי אוויר ועדיין אין שום סימן, ולו הקטן ביותר של יובש.

אגב, 2 הספרות האחרונות אמורות לייצג את השנה, משם מה 2 הספרות האחרונות הם "58"?!

פורסם

אליאנס מוזרים גם אצלי זה שלוש ספרות ,אבל לא אכפת לי כי זה הספייר.בגי אם סי גם רכשתי לפני שנה צמיג ספייר מהפנצ'רמאכר באיזה 100 שקל של אליאנס ומאז הוא רק כספר.

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...