Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי מציבושי קולט שנת 94 ידנית יש לי בעיה,שכשאני מדליק אורות

או מדליק מזגן הטורים נופלים מתחת ל 1 וכשנותנים גז והטורים עולים מעל 1

ועוזבים את הגז הטורים מגיעים ל 0 וקופצים ל 1 ,בוא זמנית האורות גם מתחלשים

וכשנותנים גז האורות מתחזקים ובזמן הזה יורדת הטעינה של הרכב וזה גומר את המצבר.

חשוב לציין שברכב הוחלף דסטוביוטור אלטרנטור ומצבר

וגם הוחלף כל הבית מצערת שלא נראה לי שזה קשור לזה בעצם..

ולמרות זאת עשיתי בדיקה של מינוס לגוף ופלוס שמגיע לאלטרנטור והכל היה תקין

אני ישמח מאוד לקבל תשובה בהקדם האפשרי..

פורסם

א. תריץ חיפוש.

ב. זוהי כנראה בעיה באלטרנטור. בדוק אותו עם רב מודד, ותבדוק את המתח שמתקבל. אם הוא באיזור 13.5-14 הוא תקין. אם הוא גבוה יותר, יש לך בעיה בדיודה. בדוק כך גם את המצבר.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

הכל תקין דיודות חדשות הוחלפו לאחר שאחת מהן הייתה פרוצה

בדקתי טעינה שהרכב במצב סרק הטעינה היא נורמל 13.5 וכשאני נותן גז ומקפיץ את הטור מעל 1 הטעינה עולה מן הסתם

ואז כשאני עוזב את הגז המחוג צונח מתחת ל 1 וכמעט מגיע ל 0 וכמו כן גם האורות והמזגן מתחלשים והמנוע עובד

פורסם

ככל הנראה הבעיה היא לא חשמלית, ברכבים אלה מנוע הצעדים (מייצב סיבובי הסרק) נוטה להתקלקל.

תבצע קודם ניקוי בית מצערת ואם זה לא יעזור בדוק את הרכיב הנ"ל.

פורסם

יכול להיות שהרכב היה תקין, אבל דווקא החלק הזה היה תקול. אין לך מושג מה מביאים לך מרכב תקין. זה באמת ובתמים חתול בשק.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תוכן חדש...