Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"הנתיב לא של אבא שלך!"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סע בימין הכביש - הצד הבטוח

פעם היו פרסומות על זה, חבל שהיום כבר אין...

צריך להחדיר את זה לתודעה שוב... תמיד לחזור לימני!

אגב, אני לפעמים מאבד את הסבלנות לחכות ולהבהב ופשוט מזגזג בין הנתיבים תוך כדי קללות בלב "תחזור לימני, ס'אמק"...

הראל. :evil:

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

יש קטעים בהם כמה שלא תצפצפו לי ותהבהבו אני לא יחזור לימין

והרבה לא קולטים את זה

בב"ש

יש אמון כבישים בהם הצד הימני מפוצץ בבורות ביוב

שעם השנים יצרו מעין בורות שך 5-10 סנטימטר וממש לא נעים ליפול ל50 כהלו בכביש של 500 מטר :mad:

אז קיצקץ תרגיעו קצת ותחשבו למה הנהג לא חוזר לימין ... יכול להיות שיש סיבה מוצדקת ...

פורסם

בכיש 40 הוא כביש זוועתי מהבחינה הזאת , זה קורה שם כל הזמן כי יש ערימה של אנשים שנוסעים 80 בימני ואי אפשר לנסוע אחריהם , ואז כולם חייבים לעבור לשמאלי ואז נוצר עומס בשמאלי כשבימני יש אוטו אחד פעם ב500 מטר שנוסע 70-80 :mad:

פורסם
יש קטעים בהם כמה שלא תצפצפו לי ותהבהבו אני לא יחזור לימין

והרבה לא קולטים את זה

בב"ש

יש אמון כבישים בהם הצד הימני מפוצץ בבורות ביוב

שעם השנים יצרו מעין בורות שך 5-10 סנטימטר וממש לא נעים ליפול ל50 כהלו בכביש של 500 מטר :mad:

אז קיצקץ תרגיעו קצת ותחשבו למה הנהג לא חוזר לימין ... יכול להיות שיש סיבה מוצדקת ...

מדברים על כבישים שאין בהם עשרות אלפי בורות..

אלא כבישים נורמליים* בהם ההבדל בין לנסוע בימין לבין לנסוע בשמאלי הוא מהירות נסיעתך בלבד.

*נורמליים = יחסית לכבישים בארצנו הקטנטונת..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...