Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעה קדומה וחיות אחרות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסצנה המוטרית בארץ יש המון מועדונים וגושים חברתיים כל גוש והסטרואיטפ,קוריוז הלך רוח שלו.

לפעמים שמסתכלים לצד השני של המתרס אותה מעטפת נשארת כלומר לא פעם ולא פעמים אמרו לי אה.. אתה מ FUEL.. אתם חולגנים עושים רק באלגנים ומין הסתם בתור היותי בן אדם גם אני מסתכל תמיד עם דעה קדומה.. כן אלה ממועדון החמש\מועדון כלשהו.. "הם סתם לאטחים דוגלים ברכבים עגלתיים\מקוריים בלי שום זיקה לספורט מוטרי או אווירה כלשהיא חוץ מלשבת בפיקניק"

ככה תמיד חשבתי ויש מצב שעוד אחשוב. אבל היום למדתי שיש אחרת ויש יוצאים מהכלל...

ישבתי היום בחברת מועדון אלפא רומאו (מועדון ותיק שאני דווקא מאד מעריך והייתי מגיע מידי פעם לצפות במפגשים בהרצליה)

הוזמנתי עלידי ראובן ועוד חבר מושתף ששמו שמור במערכת כבר הרבה זמן אותו חבר יושב לי על הראש שאני אפגש עם ראובן..

"יש לכם המון משותף" תעזוב אותי.. בטח סתם עוד לאטח... מסתבר שממש לא! שמחתי שירדתי מ הר האגו שלי ללכוון מישור ההכרות וגובה העניים הכרתי בן אדם עם ראש בדיוק כמו שלי עם מגוון יותר רחב של גוונים מוטרים והמון פירגון הדדי ורצון לעזרה הדדית כיאה לשותפים לאותו תחביב.

אז ראובן ול תודה על ההזמנה ממש נהנתי ושמחתי להכיר בן אדם תותח כמו ראובן.

נתראה בפינה

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

קובי, נהננו בחברתך, השכלנו ועוד נשכיל מידיעותיך הרבות בתחום האמריקאיות (ואאוו יש לי המון מה ללמוד), רק מילים טובות והמון פירגון.

וכן, הידיד המשותף צדק, היה אחלה להיפגש...:wink:

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

אירגון גג מוטורי, חיבור בין המועדונים, שותפות גורל ??? "שמו שמיים והאזיני ארץ," ימות המשיח...מעניין איפה הוא החנה את החמור?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...