Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי מזדה לנטיס 2004 (דווקא מרוצה :wink:) ובמוסך תמיד "מוכרים" לי נוזל לניקוי השמשה שכמובן אינו בחינם בעלות בערך של 30 ש'. שאלתי היא אם אפשר להשתמש במים רגילים ואולי להוסיף להם קצת סבון במקום לרכוש את המים האלה?

תודה.

פורסם

שלום

תשמע, נוזל ב30 שקל זה קצת הגזמה:shock:, מים וקצת סבון כלים יעשו את העבודה לא פחות טוב.

בהצלחה

פורסם

מוכרים באוטודיפו 3 ליטר נוזל לניקוי שמשות מוכן לשימוש ב10ש"ח

או אפשר כמו שאני תמיד עושה שופך מעט נוזל לניקוי שמשות (הספריי הכחול) לתוך המיכל וממלא מים רגילים וזהו,אני עושה כך הרבה זמן ואין לי סתימות, ומבריק את השמשה :).

פורסם

אני יודע שזה הגזמה:-) מילא לשלם על מים מינרלים שגם זה אני לא קונה אז על מים לניקוי שמשות:shock:

אם אשתמש במים ה"ביתיים" הם לא יכולים לגרום איזושהוא נזק? (בכל זאת נותן קצת כבוד למים של מזדה:wink:)

תודה ושבוע טוב.

פורסם

יקיר ובצינורות לא יכולה להיות סתימה?

אני משתמש רק במים מזוקקים ועדיין מדי פעם ניתקע לי השפריצר.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

הצינורות לא עד כדי כך דקים, הסתימה תמיד תהיה בחריר הכי קטן שהוא השפריצר.

לפעמים שאני באוטודיפו אני קונה מיכל של נוזל מוכן לשימוש, אבל הרוב זה מים מהברז עם קצת נוזל לניקוי שמשות הספריי הזה.

לפותח האשכול אם אתה קצת חושש ממים מהברז קנה לך מיכל מוכן לשימוש

פורסם

מים מהמזגן + נוזל לניקוי שמשות. גם נקי וגם חוסך במים.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אל תשים מים וסבון רגיל. בדיוק לפני שבועיים ניסיתי את זה וזה יותר מלכלך מאשר מנקה- נשארים סימנים של סבון והם מתייבשים על השמשה. הנוזל המיוחד לניקוי שמשות מכיל חומרים כמו אלכוהול כדי שהניגוב יהיה חלק ולא ישאיר סימנים (בגלל האלכוהול השאריות מתנדפות).

אגב, במקרה הזה ספציפית אתה יכול להשתמש בכל נוזל ניקוי שמוכרים, ויש כאלה שעולים 10 או 15 שקלים (אפילו אמריקן איגל יהיה בסדר כאן).

פורסם

קניתי 4 ליטר של נוזל לניקוי שמשות ב10 שקל ועוד אני מוהל אותו עם מים .

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אוקיי נראה לי שארכוש מים לניקוי באוטודיפו או מיכל מים של מזדה ואשתמש בו כתרכיז למים רגילים:lol:

תודה על עזרתכם.

להתראות

מרדכי

פורסם

אתה לא חייב להגיע עד אוטודיפו , יש גם בשופרסל ,במגה וכל הסופרים האלה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

הקמצנות בשיאה פה.

10 שקל עולה 3-4 ליטר ואתם עוד מוהלים\משתמשים במים מהברז?

תעשו טיול למטבח ותסתכלו לתוך הקומקום - רואים את כל האבנית? זה המים שיש לכם בברז, אתם רוצים את זה גם באוטו?

פעם הבאה שאתם עוברים ליד איזה אוטודיפו\אייס\הום סנטר ושוט', כנסו ותביאו גלון ב10 שקלים. סה טו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...