Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

** אין צורך לפתוח שרשור חדש שלוש פעמים ביום. אוחדו השרשורים לכדי אחד **

בעוד שבועיים או אפילו פחות אני רוכש סקודה 96 ידנית, לבנה, יפה ....

ושאלתי אליכם, היא:

לפי מה שאני יודע, המחירון של יצחק לוי, מראה הי הרכב שווה: 6.200 בלבד, וזה קצת מוזר, מכיוון שיש רכבים

בשנתון זהה במחירים הרבה יותר...(רוב המכוניות)

האם המחיר הנחות נובע מזה שסקודה פליסיה רכב די נדיר ואין עליו ביקוש מי-יודע מה?

או שיש משהו שלא ראיתי מרוב התלהבות...

תודה מראש על התשובות חברים.:-P

🤔

פורסם

המחיר הנמוך נובע מעצם תימחורו המקורי בעת ייבאו אותו לראשונה ארצה. כמו כן, אכות הפליסיה נמוכה מאד הן מבחינה מכנית והן מבחינה חומרי הפלסטיקה בתא-הנוסעים.

פורסם
המחיר הנמוך נובע מעצם תימחורו המקורי בעת ייבאו אותו לראשונה ארצה. כמו כן, אכות הפליסיה נמוכה מאד הן מבחינה מכנית והן מבחינה חומרי הפלסטיקה בתא-הנוסעים.

נכון, למרות שהמחירון הלאומי זה לא איזה חוק ברזל, שלא ניתן לזוז מננו לכל הכיוונים.

יש הרבה חוסר הגיון במחירון של לוי יצחק.

פורסם

אז למה להאמין? בנוסעים אחרים בפורום כתבו שהאוטו דווקא אמין ותמורה טובה לכסף...:|

האם היה לך את האוטו? ואם כן אז כמה זמן?

🤔

פורסם

תשמע, יש מקרים שהמחירון משחק לטובתנו, ויש מקרים שלרעתנו. המחירון הוא שיקלול של המון דברים, ביניהם הפופלריות של הרכב בשוק. קיימים הרבה רכבים לא רעים בכלל שבגלל סטיגמה מסויימת הפכו ל-לא פופולריים (או בעברית מדוברת: אין להם שוק), ועקב זה המחירון שלהם נמוך.

במקרה הזה המחירון משחק לטובתך ואני חושב שהסקודה תספק תמורה נאה למחיר.

פורסם

ב-96 איכות ההרכבה כבר השתפרה מאוד והתקרבה לאיכות של חברת האם מפולקסווגן.

לדעתי - בהחלט עסקה כדאית (ועם מנוע 1.6 של פולקסווגן על אחת כמה וכמה...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

גם מחזק; לאח שלי היתה סקודה פליסיה שנת 1996 מנוע 1,300 סמ"ק הצ'כי, יופי של רכב, אמין מאוד, ביטוח וטיפולים (במוסך מורשה) זולים מאוד, הדפק היחיד ברכב הוא מחסור בהגה כוח שקיים בדגם של ה- 1,600 סמ"ק.

קניה טובה והגיונית לתקציב שלך.

פורסם

תודה רבה לכולם =)

היום התקשרתי לסוכנות ביטוח והציעו לי הצעה של 1.200 ש"ח לצד ג. מעולה (כולל שמשות וגרירה) :-)

אבא שלי הפחיד אותי בביטוח של 4 אלף...גם כן ביאס אותי...תוד הלכולם עוד פעם. הים אני הולך לבדוק את האוטו :wink:

🤔

פורסם

לפני כ20 דקות חזרתי מבדיקת הסקודה פליסיה 96 ידנית.

פשוט מעולה - לדעתי.

אימובילייזר, נעילה חשמלית. חלונות לצערי לא. הכל תקין.

אין שריטה אחת קטנה אפילו על כל המכונית - והסתכלתי עליה הרבה :-o

מבפנים ומבחוץ האוטו נראה ממש טוב. ספר הטיפולים כמו שעון - כל 10.000 ק"מ טיפולים.

126.000 ק"מ בלבד! כשאפילו בממוצע מינימלי של 15 האוטו היה אמור לעבור ב 12 שנות חייו יותר - לפחות 180.000.

מצבר חדש, אין נזילות, אין ריח לא מהשמן של שרוף ולא מהמנוע של דלק.

הכל ברכב מקורי, מזגן עובד מעולה.

ברשיון הרכב 01...יד שנייה ככתוב במודעה.

סיבת מכירה - הבן השאיר לא את האוטו ( המוכר כבן - 55 ) לאחר שנסע לארה"ב, והוא לא יכול להחזיק 2 מכוניות.

הוא ואשתו הנהגים היחידים במכונית.

הוא רוצה 5.000 כשהמחירון 6.200. אמר שיכול לערוך בדיקה בכל מכון שאני אבחר.

מה אתם אומרים? אמת או שזה טוב מדי לאמת?

ביטוח: הציעו לי 2.877 חובה ו 1.236 צד ג'. (כן, נעורים (18) ונהג חדש די יקרים בימינו..)

בפריסת תשלומים לשנה זה יוצא 350 בערך לחודש.

🤔

פורסם

על פניו זה נשמע טוב,

אבל אל תמהר לשום מקום לפני הבדיקה.

(כן, עדיף לעשות בדיקה גם לרכב בתקציב כזה כדי לא להשקיע מחיר כפול ליישור קו).

פורסם

העובדה שאין שריטות על הרכב היתה דווקא מדאיגה אותי. רכב בן 12 ללא שום שריטה או מכת חנייה?

אבל בשביל 5000 ש"ח אין לך יותר מדי מה להפסיד. קח את הרכב לבדיקה ונראה מה יהיה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם לבעל הרכב יש חנייה פרטית אני לא מופתע שאין לו שריטות או דפיקות על הרכב.

אם שומרים על הרכב כמו שצריך ולא נכנסיים לחניות צפופות הרכב גם במדינת ישראל יכול להישמר בלי שריטות ודפיקות

פורסם

דווקא אני רואה די הרבה סוברו DL שמורות בלי שריטות...וחלקן גם עברו את הבת מצווה.

שאלה קטנה נוספת: האם כדי להקדים את הטיפול ? זאת אומרת, הטיפול 10K הבא בעוד כ4 אלף ק'מ.

🤔

פורסם

ה-DL יוצרה עד 93' אז לא רק שכולן עברו בת-מצווה, הן כבר כולן נערות מתבגרות :D

ואכן יש הרבה מכוניות זקנות במצב מצויין עם הצבע המקורי עדיין.

• תוכן חדש...