Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך המלצה למערכת (כולל HU) ב-3000

Lux
שימו לב! השרשור הזה בן 5968 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן,

אני רוצה לבנות מערכת סבירה ב-206cc שלי ובגלל שאני דיי חסר כל ידע בתחום הזה אני אשמח להמלצות מכם.

יש לי בערך 3000 שקל להוציא, לא כולל התקנה, ואני בעיקר מחפש חוויית שמיעה סבירה למוזיקה באוטו, לא איכות אולפנית או באסים מפוצצים או משהו כזה. ממה שהבנתי זה יהיה יותר חכם להשקיע כרגע בכמה חלקים ובשלב מאוחר יותר להוסיף סאב או מגבר למערכת, אבל באופן אישי אני מעדיף לסיים עם המערכת עכשיו, ויש גם בעיה עם המידה של הסאב במטען בגלל הגג הנפתח שצריך להתחשב בה, וכנראה שיש צורך בבניה מיוחדת בשביל להכניס אותו לשם.

אין לי ממש מושג גם לגבי כמות הרמקולים שיכולים להיכנס בתקציב הזה שיהיו באיכות סבירה אז אני אשאיר גם לכם את זה.

בדקתי באינטרנט והמידות לרמקולים הן: "6.5 (עם התאמה מינורית) לדלתות הקידמיות ו"4 לצידי הרכב מאחורה.

אני גם אשמח להמלצה לגבי מתקין באיזור רמה"ש/הרצליה, וחנויות בארץ שבהן יהיה אפשר לקנות כל חלק.

תודה רבה מראש :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קדמיים מורל פולס\טמפו 500

סאב קיקר C12 350-300

מגבר מק האדיו Z4200 1000

רדיו דיסק של פיונר\פנסוניק (תצוגה יפה) 1000-1300

מה שבאדום זה המחיר.

תהנה :)

אם תקנה הכל ביחד תקבל עוד הנחה גם אם זה יהיה מזומן .

מקס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה :-)

למישהו יש המלצה לגבי מתקין באיזור הכללי של רמה"ש/הרצליה?

שאלה קצת מוזרה אולי, אבל זה נהוג לקנות את החלקים בנפרד ולקחת אותם למתקין, או שאפשר גם לבקש מהמוסך לבצע את ההזמנה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הייתי מחלק את התקציב אחרת:

קומפוננט- הרץ אנרג'י/מורל דוטק כ850-1000.

רדיו דיסק- פיונר/פנסוניק עד 700 שקל.

מגבר- JBL75.4/מא אודיו Z4200 יד שניה! 700-800 שקל.

נשאר לך 600+ שקל לסאב נשאיר את ההמלצות לדגם לאנשים שמבינים.

*הייתי שקול גם קנית HU יד שניה ב700 שקל תוכל לקנות מכשיר טוב.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פרקש, איך הרמקולים של אינפיניטי?(אני מעדיף לקנות חדשים ולא להתעסק עם יד שנייה ,מצטער מראש)איך הם בהשוואה לרמקולים בסכום הזה (500-600 בזאפ) והאם זה באמת 100 rms או שזה שווה ערך ל-70rms ב-jbl אוברוקפורד?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5968 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...