Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו

בידיעות אחרונות נכתב היום על אחד הרכבים (או אולי זה היה במגזין אוטו)...

ש"השימוש באורות מסוג LED מפחית את הבזבוז בדלק"...

אני שואל, מה לעז!%@? הדלקת האורות אכן גורמת לצריכת דלק יותר גדולה? והדלקת מערכת השמע ברכב? כולל האפטרמקרט (יעני פיוניר, קנווד עם תוספות של רמקולים ומגברים יגרמו לעלייה יותר חדה בתצרוכת הדלק?)

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

הפעלת צרכני חשמל מפילה עומס חשמלי על האלטרנטור (גנרטור הרכב) המייצר יותר חשמל והאלטרנטור יוצר עומס מכני נוסף על המנוע ("קצת עוצר המנוע") ולכן המנוע קצת יתאמץ יותר ויצרוך יותר דלק. תצרוכת הדלק הנוספת הנה מועטה מאוד כך שאין טעם אפילו לחסוך בהפעלת צרכני החשמל. הרי אתה רוצה גם קצת הנאה בנהיגה, אז לא תפעיל מזגן כשחם ,מוזיקה ואורות???. בברכה - רפי לין :idea:

פורסם
הפעלת צרכני חשמל מפילה עומס חשמלי על האלטרנטור (גנרטור הרכב) המייצר יותר חשמל והאלטרנטור יוצר עומס מכני נוסף על המנוע ("קצת עוצר המנוע") ולכן המנוע קצת יתאמץ יותר ויצרוך יותר דלק. תצרוכת הדלק הנוספת הנה מועטה מאוד כך שאין טעם אפילו לחסוך בהפעלת צרכני החשמל. הרי אתה רוצה גם קצת הנאה בנהיגה, אז לא תפעיל מזגן כשחם ,מוזיקה ואורות???. בברכה - רפי לין :idea:

תודה על התשובה המלאה והמפורטת...

בעיקרון שאלתי את זה לא בכדי להתחיל "לחסוך" בדלק... אלא בגלל שבקראתי את הנאמר לעיל החברה שהשתמשה באורות ה LED האלה (נראה לי שזאת הייתה ב.מ.וו בסדרה 6 החדשה) בפנסים הקדמיים התפארה בחיסכון הדלק שנורות אלה מביאות עימן... וזה נשמע לי קצת מצחיק...

בכל מקרה...

לא מזיק לדעת עוד ועוד, הלא כן?

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

אולי הכוונה קצת אחרת, החיסכון יכול לעזור לשמירה על איכות הסביבה-מעט חיסכון בכל רכב כפול הרבה רכבים משמעותו הרבה פחות זיהום.

פורסם

תודה על התשובה המלאה והמפורטת...

בעיקרון שאלתי את זה לא בכדי להתחיל "לחסוך" בדלק... אלא בגלל שבקראתי את הנאמר לעיל החברה שהשתמשה באורות ה LED האלה (נראה לי שזאת הייתה ב.מ.וו בסדרה 6 החדשה) בפנסים הקדמיים התפארה בחיסכון הדלק שנורות אלה מביאות עימן... וזה נשמע לי קצת מצחיק...

החסכון בדלק מושג ע"י זה שלא צריך לעצור ברמזורים ושכולם מפנים לה את הדרך ונובע מהאפקט הפסיכולוגי כשרואים במראה ב.מ.וו עם לדים מנסה לעקוף אותך...

נמרוד

פורסם
החברה שהשתמשה באורות ה LED האלה (נראה לי שזאת הייתה ב.מ.וו בסדרה 6 החדשה) בפנסים הקדמיים התפארה בחיסכון הדלק שנורות אלה מביאות עימן...

אאודי, ב-A8 החדשה (W12).

במקור-הפייקס פיק, ג'יפ הקונספט שלה מדטרויט השנה.

pikespeak_080202_04.jpg

:idea:

172

• תוכן חדש...