Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שני הצמיגים הקדמיים ברנו סניק שלי דורשים החלפה. כיום יש לי דנלופ על כל הארבעה. החלפה לזוג דנלופים חדשים עולה 800 ש"ח. השאלה שלי: האם יש צמיגים מסויימים שידועים בשחיקה נמוכה ואורך חיים רב? המידה היא 185/55R16. אם כן, איפה ניתן לרכוש אותם? אני גר בראש העין.

אגב, שמעתי כי צמיגי אלתקר הם כאלו בגלל שהצמיג עבה מאד. האם זה אומר גם שיש להם שחיקה נמוכה? ובכלל, כמה הם עולים? האם יש להם בכלל יתרון על צמיג רגיל אם מתעלמים מנושא התקרים? עשיתי חיפוש בנושא אבל לא העליתי בחכתי שום דבר רלוונטי.

פורסם

צמיגי אל תקר הם לא צמיגים עם אורך חיים גבוהה יותר.

חבר , אתה מחפש לחסוך במקום הלא נכון לדעתי.

בגדול יש נוסחא די פשוטה לצמיגים - קשים ובעל שחיקה נמוכה = אחיזה מעטה יותר.

בשביל להחליף פעם בשנתיים ו9 חודשים או פעם בשלוש לדעתי לא שווה את ההפרש.

אף צמיג סביר בנסיעה לא ספורטיבית לא יגמר ב3 שנים , ורוב הצמיגים לאחר 3 שנים על הכביש גם ככה מתחילים להתייבש יותר מדי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כל 3-4 שנים חובה להחליף צמיגים כי הם מאבדים אחיזה עם הגיל.

בקשר לשחיקה- זה לא ששמת צמיג סופר דביק,אתה שם צמיג סטנדרטי ,ככה שרוב הסיכויים שהוא גם יחזיק 5 שנים (לא כדאי).

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...