Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצוללת... כחולה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אליה, כדי שהמחיר יהיו זול ואטרקטיבי - צריך לוותר על דברים קטנים (לפעמים די משמעותיים).

ככה זה בארצנו... לצערי :|.

אני חושב שעניין הנורות עובד כך:

1. נורה כתומה מתריעה ברגע כשהמנוע מתחיל להתחמם.

2. נורה אדומה שאומרת שהמצב מתחיל להיות קריטי.

ואכן, הרכב משמש אותי (בעיקר) ואת אימי.

ויוליה, הצהוב החדש פשוט לא לטעמנו - ועל הדרך רצינו לגוון קצת :-P

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 173
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חושב שכבר הבהרתי בעבר שידיעותיי מוגבלות לבעלי השקודה והאאודי, כל שאר המצולמים נכנסו תחת התיאור

מכח האסוציאציה - "תגיד לי מי החברים שלך..."

שגם אותם, כזכור לי, אתה לא מכיר אישית.

לך לפורום סבתות אוספות שקל ועוד שקל למען הסביבה, פה זה פורום רכב.

וכנראה שאם 2 אנשים שעובדים מאוד קשה מתחברים עם 2 "ילדי שמנת" כהגדרתך - יש באותם 2 דברים קצת מעבר לכסף...

אכן "תגיד לי מיהם חברייך" - כנראה בגלל זה תישאר מאחורי המקלדת בפורום ולא תפגוש אף פעם אנשים FACE TO FACE.

לעשות הכללות זה הכי קל - לעמוד מאחוריהן פתאום נהפך לקשה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אנחנו יכולים להמשיך את הדיון הזה עוד הרבה זמן, אבל נראה שכולנו נישאר בדעותינו.

בהתאם לבקשתו של דיסקבר, אני מסיים את השתתפותי בשרשור הנ"ל, מאחל לכולם הצלחה עם

הרכבים החדשים והישנים ומפסיק לבזבז את זמנכם ואת זמני. יש גבול גם לרמה שאליה אני מוכן לרדת.

פורסם

זה בסדר, כבר הוכחת מספיק לגבי עצמך ודיעותייך (הלא מבוססות) בשרשור הנ"ל.

הרמה שלך היא זו שהייתה נמוכה כבר בהודעתך הראשונה בשרשור.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

עזוב, ראית פעם משהו ב X5 שואל מאיפה יש לך כסף למיאטה? :shock:

למי ששואל שאלות כאלו יש מגאן 97 (ולא שזה לא רכב טוב בלי לזלזל באף אחד כמובן)

והוא כועס על החיים כי כנראה שהוא לא יכול להרשות לעצמו משהו יותר טוב.

דרדסקונדס, לקחת את אישית שמישהו קורה לך צפונבון? :-P

כנראה שאותו בן אדם גם ממורמר שלך יש בחורה יפה והוא הולך לישון לבד בלילה (אני כמובן מרשה לעצמי להניח דברים בדיוק כמוהו)

אני מבין מההודעות האחרונות שלו בשירשור שהוא מקנא באבא ואמא של RS שיכולים להרשות לעצמם רכב חדש ומקנא גם באבא של דיסקבר שהוא יכול להרשות לעצמו ולמשפחתו רכבי יוקרה (במידה והוא שילם עליהם) או שהוא יכל לתת לילדים שלו כלים וחינוך שבעזרתם הם יכולים לקנות היום אודי חדשה.

בקיצור- הלוואי עלי לפתוח שירשור " אבא קנה לי פורש חדשה ומי שכואב לו הלב שימצ*ץ לי" (ולצערי לא ניראה לי שזה ייקרה :cry:)

בברכת "אבא תקנה לי SLK" ולילה טוב לכולם!

פורסם

נכון , זה באמת מעצבן שאנשים פותחים עיניים .

כל היום אנשים מסתכלים לי על הרכב, ומסננים: " איזה טחון, בטח ההורים שלו קנו לו", מעצבנים..:)

פורסם
יש גבול גם לרמה שאליה אני מוכן לרדת.

התנשאות כזאת...

בהתחלה אתה קורא לאנשים שעובדים קשה בשביל רכב\ההורים שלהם עובדים קשה בשביל רכב "ילדי שמנת".

אח"כ, כשמעמידים אותך במקום אתה אומר שזה לא ברמה שלך?

ראיתי כבר הרבה דברים בחיים שלי, אבל באמת שלא ציפיתי לזה מחבר פורום ותיק יחסית.

מפריע לך - לך קרא את התחת שנה, אל תצא מהבית, תחסוך, קנה לך את רכב חלומותיך.

גועל נפש.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אתה לא בדיוק תואם את הפרופיל, פשוט יצא שאתה מופיע בתמונה. עמך הסליחה.

כוונתי הייתה לשני האדונים האחרים, זה שמחליף מכוניות כמו גרביים וזה שמשוויץ בקשרים

של אבא'לה ומספר לפורום ש"בשיחת טלפון אחת הוא יכול להשיג נסיעה על כל רכב שנמכר

כיום בארץ ושאי פעם חלמנו עליו". ציטוט אמיתי משרשור שהיה פה לא מזמן.

ובעניין ה"נבלות", Audi A3 2.0 2007 -=(*)=- Audi A6 3.2Q 2007 -=(*)=

זה אכן נראה כמו רכבים שתחזוקתם דורשת השקעה רבה... :rolleyes:

אף פעם לא הייתי מאלה שאומרים "יש אנשים באפריקה שאין להם מה לאכול", אבל השרשור

הזה הצליח לעצבן אותי. יותר מדי ילדים עם יותר מדי כסף, בעוד שיש משפחות שנוסעות על

רכבים ישנים ולא בטיחותיים רק בגלל שאינם יכולים להרשות לעצמם משהו טוב יותר. אני לא

מבקש לעשות מגבית ולקנות לכולם אאודי ושקודות, אבל יש גבול לכמה אפשר להתרברב... :evil:

תחשוב על זה אחרת: במחיר של "חבילת עור נאפה" לאודי A6, אפשר לשכור חבורה של בריונים מיפו שעונים כולם לשם "חאלד" שיבואו וישברו לך את פיקות הברך, לא לפני שהם עשו את הצרכים שלהם בחדר המדרגות שלך ואמרו לאחותך - בת ה8 - כמה יפה היא התפתחה.

נכון שעדיף שאנשים כאלו יוציאו את הכסף על מכוניות? :roll:

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

והיום ביקרה אותנו גם הצוללת השחורה (של חברנו לפורום - אלון ר').

אלון, תודה רבה שבאת - היה נחמד מאוד.

נראית לא רע בשחור :-P

BFabia 2-1.jpg

BFabia 6-1.jpg

BFabia 7-1.jpg

BFabia 8-1.jpg

BFabia 9-1.jpg

BFabia 17-1.jpg

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא יודע אם זה בגלל הצבע, טעות אופטית או WHATEVER - אבל היא נראית יותר נמוכה מהג'יפון שלך..

אני רואה שהסתדרת כבר על וילון אחורי חדש :) מזלטוב!

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ואחרונות :-)

ורועי, גם אנחנו חשבנו ככה - זאת טעות. אשלייה אופטית.

Fabia & Fabia 21-1.jpg

Fabia & Fabia 20-1.jpg

Fabia & Fabia 22-1.jpg

Fabia & Fabia 19-1.jpg

Fabia & Fabia 17-1.jpg

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

gozal, אולי היא פחות פוטוגנית (לטעמך), אבל בתור רכב - היא טובה בעשרות מונים. לא מצטער לרגע על מכירת האיביזה ועל רכישת הפביה :-)

יופי זה לא הכל (למרות שמאוד אהבתי את העיצוב החיצוני של האיביזה ואני מאוד אוהב את העיצוב של הפביה החדשה).

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...