Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצוללת... כחולה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 173
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תכלס פארש..

היית קורא לVOVKA היינו זוכים לתמונות נומרליות :twisted:

תהנה ממנה בשנה וחצי שנשארו לה :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אוראל, תתחדשו על האוטו וכל הכבוד על הסקירה היפה ועל התמונות!

לגביי לוח המחוונים, אני גם חושב שהישנים יותר טובים.

עניין שם טעם וגם של מחיר...

פורסם

היום יצאתי מהבית וראיתי סוויפט שחורה, נדמה לי של אורנג' או חברת תקשורת אחרת. הופתעתי.

רק מקדימה שמתי לב שזו בכלל השקודה שלך :-)

תהנה, ואני מקווה שבשבוע הבא סוף סוף ניפגש.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אוראל סחטיין על התמונות

אפשר לראות באייקון בצד ליד הניק שלי את התמונה של הפאביה שברשות אמא שלי, ההתרשמות שלי לגביי רמת אבזור אלגנס:

* מזגן בקרת אקלים האוטומטי מעצבן אותי, כל פעם אני צריך להפעיל אותו כדי ללחוץ על כפתור הסירקולציה של האוורור, אחרת בזמן הנסיעה נכנס אויר לפתחים.

* המושבים דיי נוחים, אומנם ברמת אבזור זו, החישוקים הם 15' 195/55, מבחינת נוחות נסיעה, בתור השוואה לפולו החדשה(לא המודל שיגיע), הפאביה הרבה יותר נוחה בנסיעה.

* בהתחלה הפריע שלא היה מד טמפ' נוזל קירור, תמיד אני נותן מקדם של 10 דקות כדי שהמנוע יגיע לטמפ' עבודה, בחורף זה יהיה יותר זמן.

* כמו שצויין לפני כן, מה שמפריע זה הרעש של המנוע, הבידוד אינו טוב. אבל עבור סכום של 104K, אי אפשר להתלונן.

* תיבת הילוכים אוט' TIP: התיבה בעלת 6 הילוכים, התיבה יחסית חסכונית בהשוואה לתיבות אוט' אחרות, ב110 קמ"ש הסלד הוא 2500, במהירות כזו לא ראיתי סל"ד נמוך ברכבים בעלי נפח מנוע 1600 עד כה.

בעוד מס' שבועות יגיע הרכב שלי, פאביה 1.6 ידנית דגם ספורט ללא גג לבן(לא אהבתי את הגג הלבן הזה), עם חלון שמש.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

אכן, האוט' מרעישה במיוחד - כנראה שהגיר עצמו הוא הגורם לרעש...

הידנית שקטה יותר.

ידנית - 100 קמ"ש - סביבות 2800 סל"ד.

אייל, לא אמרנו סופ"ש הזה?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

מצטער על הקפצה, אבל אני חייב לשאול:

אני בדרך לרכוש פאביה 1.6 ידנית SPORT מודל 2010 (עלתה על הכביש 12/2009)

הרכב סבבה והכל, חוץ מהצבע, שכנראה ואני אדפק איתו (אדומה עם גג לבן) :cry:

מבחינת סלון, אבזור ומראה חיצוני הכל ברור, אין פה מה לדבר.

ספרו לי בבקשה יותר על הנהיגה. מה זמינות הכוח של המנוע. על הנייר זה נראה ממש טוב (10.1 שנ' ל-100, מקסימלית 190 קמ''ש), מה שמראה על תאוצה טובה מאוד וזמינות כוח טובה גם במהירות גבוהה. אבל האם זה באמת ככה?

האם השוותם אותה מול מכוניות אחרות על הכביש? נראה כי היא יותר חזקה מכל 1.6 אוטומטית ואף מכמה 2.0 מודרניות. כנראה בגלל המשקל הנמוך. האם זה באמת הסיפור, האם היא עד כדי כך חזקה? (לא ספורטיבית, אבל מתקרב לנתונים טובים).

והאם בכל הגרסאות SPORT היא הגיעה עם מערכת בקרת יציבות?

כמו כן כמה לשלם עליה? האם הרכב מבוקש בכלל, או שלא.

תודה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...