Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצוללת... כחולה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואדים, לא מתאימה לך צרות עין הזאת. הפתעת אותי עם התגובות שלך...

לא טוב לך (או לכל אחד אחר) - אל תכנס לת'רד ואל תגיב.

ותודה לכל המפרגנים :mm_yeah:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 173
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תגיד לי הקבינה הפנימית די שונה מזאת שיש בתמונות באתר של סקודה. שם יש מן צג ירוק דיגטלי כזה? יש אפשרות לקבל צג כזה?

skoda_fabia_3_wh.jpg

פורסם

הפביה SPORT הישראלית שונה (פחות מאובזרת) מהפביה SPORT האירופאית.

בארץ אין תצוגת Maxi DOT בלוח שעונים (תוספת תשלום בארץ), אין מדי דלק וחום מנוע נורמליים (יש רק מד דלק דיגיטלי ושתי נורות אזהרה לגבי החום מנוע), אין בקרת אקלים דיגיטלית, אין ר"ד מקורי עם שליטה מההגה (תוספת תשלום בארץ), אין צ'יינג'ר מקורי וכו'.

לא אמורה להיות בעיה להזמין SPORT עם האיבזור הנ"ל - תמורת תוספת תשלום וזמן המתנה ארוך יותר. שווה את זה... :-)

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כוונתי הייתה לשני האדונים האחרים, זה שמחליף מכוניות כמו גרביים וזה שמשוויץ בקשרים

של אבא'לה ומספר לפורום ש"בשיחת טלפון אחת הוא יכול להשיג נסיעה על כל רכב שנמכר

כיום בארץ ושאי פעם חלמנו עליו".

קודם כל המשפט הזה ממש לא במקום.

אנשים עבדו קשה כדי לרכוש את הרכב, לא גנבו! ולכן לא מגיע להם היחס הזה. אני אישית אם הייתי רוכש רכב חדש גם אני הייתי פותח כזה שרשור.

לגבי הבחור השני עם הקשרים של אביו: יכול להיות שיש לו קשרים, אז מה? שייהנה.

אף פעם לא הייתי מאלה שאומרים "יש אנשים באפריקה שאין להם מה לאכול", אבל השרשור

הזה הצליח לעצבן אותי. יותר מדי ילדים עם יותר מדי כסף, בעוד שיש משפחות שנוסעות על

רכבים ישנים ולא בטיחותיים רק בגלל שאינם יכולים להרשות לעצמם משהו טוב יותר. אני לא

מבקש לעשות מגבית ולקנות לכולם אאודי ושקודות, אבל יש גבול לכמה אפשר להתרברב... :evil:

כבעל רכב "ישן ולא בטיחותי" כהגדרתך, אני לא רואה את השרשור הזה כהתרברבות. להיפך, אני נהנה לראות שרשורים כאלה ועוד יותר נהנה לצפות בתמונות של המכוניות החדשות.

זה מובן מאליו שגם אני רוצה כזאת סקודה פביה או רכב חדש אחר, אבל אם אני ועוד 200,000 איש לא יכולים לרכוש רכב חדש מהחברה זה לא אומר שאסור לאנשים שכן יכולים לרכוש רכב חדש לפתוח שרשורים כאלו.

פורסם

בארץ אין תצוגת Maxi DOT בלוח שעונים (תוספת תשלום בארץ), אין מדי דלק וחום מנוע נורמליים (יש רק מד דלק דיגיטלי ושתי נורות אזהרה לגבי החום מנוע), אין בקרת אקלים דיגיטלית, אין ר"ד מקורי עם שליטה מההגה (תוספת תשלום בארץ), אין צ'יינג'ר מקורי וכו'.

לא אמורה להיות בעיה להזמין SPORT עם האיבזור הנ"ל - תמורת תוספת תשלום וזמן המתנה ארוך יותר. שווה את זה... :-)

רגע 1.6 ספורט + האבזור של הדגם האירופי יעלה יותר מ110?

פורסם

אוט'? כנראה שכן.

ידנית? קרוב לוודאי שלא.

תברר... אין לי מושג.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

שאלה אחרונה(אני מקווה שאני לא מציק)

יש לסקודה תנאי מימון כאלו ואחרים?

יש לי כרגע סכום מסויים שייתכן מאוד ואני ילך על רכב חדש והסקודה נראית לי אופצייה מעניינת. ממה שאתה ידוע יש להם אופציה למימון?

תודה:wink:

אהה..ותתחדש!!

פורסם

תמונות מצויינות אוראל.

אחלה מפגשון עשיתם לכם שם.

המיאטה הזאת יפיופה.

לגבי הפאביה החדשה, הכל טוב ויפה אבל הדבר שקצת פישלו בו לדעתי זה באמת לוח-המחוונים.

הוא צריך להיות הרבה יותר מפורט.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

אז מה נשאר לדגם הזה בארץ מכל רמת הגימור הגבוהה שמכונה SPORT? (שכחת לציין שאין גם סאן רוף)

סט ג'נטים והגבהה?

דרך אגב, נושא ההגבהה מעניין, לפי מה ששמעתי גם הגולפים בארץ מוגבהות (או לפחות חלק מהן) ,

ומדובר בספייסר בתוך בית הבולם שניתן להסיר אם באמת רוצים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אוראל, הלוואי ולי ההורים היו קונים אוטו חדש מהחברה. גם אני רוצה :roll::-(

סופ"ש נראה את הכלה :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
שאלה אחרונה(אני מקווה שאני לא מציק)

יש לסקודה תנאי מימון כאלו ואחרים?

יש לי כרגע סכום מסויים שייתכן מאוד ואני ילך על רכב חדש והסקודה נראית לי אופצייה מעניינת. ממה שאתה ידוע יש להם אופציה למימון?

תודה:wink:

אהה..ותתחדש!!

מי שמענויין בפרטים אודות נושאי המימון + הסברים כאלה ואחרים מוזמן להרים טלפון מחר החל מהשעה 9 בבוקר

למספר 3440* מכל טלפון.

שיבקש אותי - טל.

דרך-אגב, אנחנו עושים יום מכירות ענק עם המון מבצעים והטבות במהלך הסופ"ש הקרוב.

בהרשמה בלבד. פרטים נוספים בטלפון שצויין הנ"ל.

(שוב, להתקשר ולבקש אותי. מומלץ לציין שראיתם את המודעה ב-'קארס' :wink:)

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם
ואדים, לא מתאימה לך צרות עין הזאת. הפתעת אותי עם התגובות שלך...

בד"כ גם אני שמח לפרגן, אבל הפעם משהו פה שונה. זה גלש מעבר לפרגון הרגיל. הפעם הגזמתם,לדעתי.

אנשים עבדו קשה כדי לרכוש את הרכב, לא גנבו! ולכן לא מגיע להם היחס הזה.

אתה בטוח שהאנשים האלה עבדו קשה? לפי מה שאני רואה, האנשים האלה לא יודעים עבודה מהי, והכסף מגיע מההורים.

אם מישהו מהם היה מרוויח את הכסף הזה בעבודה אמיתית, כל השרשור הזה היה נשמע קצת אחרת. זה בדיוק שורש הבעיה.

לגבי הבחור השני עם הקשרים של אביו: יכול להיות שיש לו קשרים, אז מה? שייהנה.

כשהקשרים של אבא עולים לו לראש, והוא מתחיל להשפיל אנשים אחרים בפורום, סימן שהוא לקח את זה רחוק מדי.

לאדם כזה לא מגיע "להנות". מגיעה לו סטירה לפנים עם איבר אינטימי, בשביל להזכיר לו מה מקומו בשרשרת המזון.

אבל זאת רק דעתי...

פורסם

כמו שאמרתי -נראית טוב.

יכול להיות שהיית לפני יומיים בכפר סבא או שמישהו העתיק את הצבע?:-)

פורסם

אייל, נשאר כל השאר - למעט הדברים שאמרתי, שאותם ניתן להזמין בתוספת תשלום וזמן המתנה ארוך יותר לרכב.

אפשר להפסיק עם העקיצות לגבי הגובה (לא חדש לי) - וזה מתחיל לעצבן...

ואדים, סיימנו עם זה. יש לך משהו להוסיף או להגיד לי? בה"פ.

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...