Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ב-vw בורה, 01 . אזעקה ונעילה בהתקנה מקומית ע"י צ'מפיון מוטורס מיום עליית הרכב על הכביש.

אני סוגר את הרכב , הכל טוב ויפה ואחרי כדקה האזעקה מתחילה לעבוד מעצמה. אני לוחץ על כפתור הפתיחה ואז מופיעים חמישה ציפצופים ברצף , אני נועל ושוב פעם אותו הסיפור.

מה לדעתכם הבעייה?

פורסם

אני מציע שתפנה למי שהתקין את האזעקה (מוסך צ'מפיון), כניראה חיישן מהאזעקה התקלקל או שהמוח עצמו של האזעקה התפגר.

אני מאמין שמרק10 יתן לך הסבר טוב יותר.

פורסם

הרכב עלה לכביש במרץ 2001 והמע' המיגון הותקנה בחברה לפני המסירת הרכב לבעלים הראשונים של הרכב.

הבעייה התחילה לפני כחצי שעה ואני מוצא את עצמי פותח וסוגר את הרכב עד לרגע זה.

נעילה עם המפתח סוגרת הכל ואין בעייה איתה.

פורסם

בדוק שאין לחצן פתוח/תקול שגורם להפעלה, כמו לחצן מכסה מנוע, או לחצן תא מטען, או שאחת הדלתות, מכסה המנוע, או המטען אינה סגורים כראוי.

בדוק שהאור הפנימי נדלק עם פתיחת דלת כלשהי, ונסגר עם סגירתה (בסיום ההשהיה , אם יש כזו).

בדוק שגלאי הנפח, העיניות שלהן, שאחת מהן , לא זזה באופן קיצוני כלפי בת זוגה. (הן אמורות להיות מכוונות לכיוון אחור, באופן מקבילי לקו הרכב הצידי.)

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

היתה לי אותה בעיה - הפתרון המצחיק היה שהחלפתי מגן שמש, והצמדן שנדבק לחלון היה נופל בערך אחרי 5 דקות ומפעיל את גלאי הנפח.

תבדוק אם אין לך משהו שזז לאחר נעילת הרכב.

פורסם

האזעקה המותקנת ברכב שברשותך הותקנה ברדיו מילאנו באיזור התעשיה בני-ברק הכי טוב לגשת אליהם.

הסיבות לבעיה דני רשם אותם קודם לכן.

סיבה נוספת ייתכן שאחד החלונות לא נסגר.

ניתוק המצבר עלול לגרם לעיבוד הסינכרון בין השלט למוח של האזעקה לכן עלייך לדעת כיצד מבצעים סינכרון מחדש (אני שכחתי).

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...