Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

היכן אתה מטפל ברכב שלך?  

149 הצבעות

1. 1. היכן אתה מטפל ברכב שלך?

• מוסך מורשה יבואן
      58
    • לא מורשה
      39
    • מורשה ולא מורשה, בהתאם לבעיה
      25
    • לבד בבית
      27

פוסטים מומלצים

פורסם

מטפלים תמיד במוסכי מורשה יבואן, תמיד שווה את המחיר המופקע.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כשהייתה לי גולף, נכוויתי משני מורשי צ׳מפיון בירושלים, ועברתי למוסך רון, שאינו מורשה יבואן, אך מומחה לפולקסווגן. הצוות סבלני והסביר לי על העבודה(מ עושים, איך ולמה).

בפיאט עשיתי טיפולון אצל אלפא-מוריס בירושלים, שהיה מאוד מקצועי וסבלני, אך עקב היותו מורשה אופל-יקר.

משם עברתי לטפל אצל מיכאל אלפא. פדנט, כמו שאני אוהב. אפילו התרגז שלא יכולתי להרשות לעצמי צמיגים של מישלין :(

מהנסיון שלי בפולקסווגן, מורשה יבואן אינו ערובה לאיכות. אפילו ההיפך. הבעיה שקשה למצוא מוסך שיודע לעבוד.

פורסם
כשהייתה לי גולף, נכוויתי משני מורשי צ׳מפיון בירושלים, ועברתי למוסך רון, שאינו מורשה יבואן, אך מומחה לפולקסווגן. הצוות סבלני והסביר לי על העבודה(מ עושים, איך ולמה).

בפיאט עשיתי טיפולון אצל אלפא-מוריס בירושלים, שהיה מאוד מקצועי וסבלני, אך עקב היותו מורשה אופל-יקר.

משם עברתי לטפל אצל מיכאל אלפא. פדנט, כמו שאני אוהב. אפילו התרגז שלא יכולתי להרשות לעצמי צמיגים של מישלין :(

מהנסיון שלי בפולקסווגן, מורשה יבואן אינו ערובה לאיכות. אפילו ההיפך. הבעיה שקשה למצוא מוסך שיודע לעבוד.

מוריס לא יקר כי הוא מורשה. הוא היה יקר תמיד. הוא מספק עבודה טובה ואיכותית, עם חומרים טובים, מכונאים טובים ובמחיר גבוה יחסית אבל בסופו של דבר (כמו אצל רוב המוסכים האיכותיים) יוצאים אצלו יותר בזול.

פורסם

אצל אסף מהכנופיה

למה?

כי הוא מלמד אותי המון, הוא לא דופק לי את האוטו בטיפולים שהוא מבצע (והוא ביצע לא מעט), והרכב נשמר לאורך זמן בטיפול יסודי ומדויק.

בנוסף, מטפל בעצמי בבית.

למקרים שמצריכים כלים אחרים (הפעם האחרונה הייתה לפני חצי שנה הייתי זקוק לממיר קטליטי חדש), הולך למוסך יעודי באותו עניין, או לבחור בשם איתן ברעננה.

פורסם

לא ידעתי שהכנופייה באמת כל כך עוזרת ונגישה לכולם, חשבתי שזה עניין קטן של כמה רכבים, מסתבר שהתופעה מאוד נפוצה והם עוזרים להמון אנשים, מוריד את הכובע בפניכם חבר'ה, עבודת קודש אתם עושים.

פורסם

סטודנט עם פיאט פונטו ישנה,

טיפלתי פעם ראשונה אצל אסף מהכנופיה , הטיפול הכי מקצועי שעשו אי פעם לרכב נראה לי - הגיע אליי עד לאיזור חיפה טיפל הסביר ולימד אותי המון.

ברקסים עשיתי במוסך שהסכים שאביא אליו את החלקים, אין הרבה כאלו, עשיתי את זה מהסיבה שבעבר ביקשתי רפידות חלופיות במסוך מורשה משרד התחבורה ובפועל שמו סיניות. גיליתי רק כהתחילו רעידות אחרי 500 ק"מ ובאתי להתלונן.

עכשיו מחפש מוסך להחלפת בולמים וכריות בולם, עדיין לא מצאתי.

פורסם

הייטי החדשה של אבא באחריות אז במוסך המרכזי של צ'מפיון בפ"ת. בתום האחריות - שלום ולא להתראות.

הרכב שלי רק במוסך רון.

פורסם

פוקוס האצבק ידנית 2012

פוקוס 2005 אוטומט

מטפל בשניהם אצל אסף מהכנופיה.

במידה וצריך להחליף ברקסים או חלפים שאינם בנמצא, מגיע למוסך באזור.

נכוותי בעבר על ידי מוסכים, לרבות מוסכים מורשים ואיבדתי אמון בהם, בעיקר מבחינה מקצועית.

אצל הכנופיה אני יודע בדיוק מה אני מכניס לרכב וסומך על המקצוענות שלהם.

לצערי הם אינם מוכנים לקבל כסף עבור השירות, אך אני מוצא דרכים אחרות לתגמל אותם.

פורסם

ברכב הקודם טיפלתי במוסכים מורשי יבואן והתאכזבתי.

ברכב הנוכחי (חדש, תוצרת ואג) יש עוד זמן לטיפול הראשון, אבל מתלבט בין מוסך מורשה יבואן (בכל זאת, dsg וצמפיון) לבין מוסך רון.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם
מוריס לא יקר כי הוא מורשה. הוא היה יקר תמיד. הוא מספק עבודה טובה ואיכותית, עם חומרים טובים, מכונאים טובים ובמחיר גבוה יחסית אבל בסופו של דבר (כמו אצל רוב המוסכים האיכותיים) יוצאים אצלו יותר בזול.

שלא ישתמע חלילה שהוא לא מקצועי. ההיפך הוא הנכון. מדובר באחד האנשים(כמו שאר הצוות) הכי מקצועיים ואמינים(!) שיצא לי לעבוד מולם, והמוסך נראה כמו בית מרקחת.

הבעיה היחידה היא שאני תפרן. ;)

• תוכן חדש...