Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותי את המכשיר הנ"ל כבר חודשיים, כל פעם שאני מכבה את המכשיר הוא נכנס למצב דמו ומריץ כל מיני דברים על המסך שלו אבל לא נכבה לחלוטין ולכן כשאני יוצא מהאוטו אני חייב לפרק את הפאנל אפילו אם זה ל10 דקות בלבד, המצב ממש ממש לא נוח, הייתי שמח אם מישהו יודע כיצד לבטל את המצב הזה.

תודה רבה לעונים.

פורסם

אני מסביר שאחרי שאני לוחץ על הOFF המערכת נכנסת למצב של דמו, המערכת כבויה אבל יש כל מיני דברים על המסך.

פורסם

אצלי לחיצה ארוכה על הלחצן של הווליום בזמן שהמכשיר כבוי נכנס לתפריט נוסף של שעון, סוגי כניסות\הגברות ומצב דמו שאותו אפשר לבטל.

ובמידה ואצלך אתה נכנס לתפריט דרך כפתור אחר אז לחץ אליו ארוכות בזמן שהמכשיר כבוי ושם אמור להיות האפשרות הזו.

 

מיכו.

פורסם

אחלה חברה תודה רבה לכם אני אנסה את זה בהפסקת צהריים בעבודה ואני ידווח האם מצב הדמו נעלם ושוב תודה.

פורסם

הצלחתי :-D

פשוט צריך ללחוץ על כפתור ה-DISP פעם אחת והוא מעביר את הדמו לממצב של שעון ואחרי זה לוחצים על כפתור ה-CLOCK והוא פשוט מכבה את התצוגה.

תודה לכם.

×
×
  • תוכן חדש...