Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אברם עם כל הכח (והתחת?)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי התיקו 1-1 בחוץ עם ליברפול, נראה שאברם עומד להסתים הרבה פיות. מה אתם חושבים?

אני אישית, למרות שאני לא אחד שמחבב את אברם, אפילו הייתי בעד שיוסי בניון יבקיע גול עצמי רק בשביל שכולם ישתקו (וגם כי אני דיי מחבב את צ'לסי, יותר מליברפול הזוועה האלה).

אליפות לא נראה לי שהוא ייקח, ליגת האלופות כן (שונא מנצ'סטר שונא ברצלונה).

תנו את הניחושים הפרועים שלכם - ייקח אליפות? ייקח ליגת האלופות? יישאר בצ'לסי? :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

התחת של אברם זאת מילת המפתח..

אני אישית מעדיף יותר את בארסה ומנצ'סטר אבל אם אברם, אחד משלנו, ייקח את הצ'מפיונס לא תיהיה

לי בעיה עם זה..

פורסם

יותר מזל משכל.

משחק משעמם, משמים.

מזכיר לי את חצי גמר הגביע בין בית"ר למכבי נתניה, שהיתה שם הרגשה שאם יפלו שערים זה יהיה ממש במקרה - בדיוק כמו במשחק אתמול.

היום הדרבי בין שתי הקבוצות האהובות עליי באירופה -מנצ'סטר וברצלונה.

אני מקווה למשחק טוב, מהנה , ועם הרבה שערים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא הפסקתי לצחוק אתמול עם הגול העצמי של הג'ינג'י, עכשיו תחשוב על 10 חבר'ה על גג בניין צועקים "איזה תחת יש לאברם"- ענק !

בניגוד לאתמול, המשחק היום צריך להיות חזק.

זה נכון

פורסם

גועל נפש של משחק. אני רציתי שצ'לסי יקחו, כי אני פשוט לא סובל את ליברפול. ועוד יותר התבעסתי כשלמפארד היה אשם בגול, אז ככה ש 1:1 זו תוצאה טובה. היום אני אלך על בארסה, רק כי אני לא סובל את מנצ'סטר.

אותי הכי מצער זה שהקבוצה שהכי הגיע לה, ארסנל, איבדה גם את האליפות וגם את ליגת האלופות, ועוד למי? לקבוצה הכי משעממת, הלא היא ליברפול.

ROOONEEYY

פורסם

המזל הטוב לא מפסיק לו.

צ'לסי אכן היו גרועים בהרבה מליברפול, וכמעט לא בעטו לעשר, רק קצת במחצית השניה.

אני מסכים עם בניטז שאמר שתוספת של 4 דקות לא הייתה מוצדקת,

גג 3 דקות היה צריך להיות שם, ואז צ'לסי כנראה הייתה נמצאת במעמד שהיא הייתה בו עם מוריניו,

שהפסידה בחוץ ולא הצליחה לעלות לגמר.

בסטמפורד ברידג' בשבוע הבא הולך להיות חיים הרבה יותר קלים לצ'לסי עם יתרון שער החוץ הזה,

ועם מייקל אסיין שחוזר לשחק ויחזיר לצ'לסי את החיים במרכז השדה ובאגף.

לגבי ליברפול, אם בכזה יום רע של צ'לסי הם לא מצליחים לנצח אותם זה אומר הכל.

ולמה בניון לא מקבל יותר דקות לא ברור לי, הוא חייב להיות שחקן הרכב שם.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

והעניין ה"תחת" של אברם:

בדיוק הבוקר דיברו עליו ברדיו. אבל שם ה"תחת" היה הכינוי לחלק האחורי של הקבוצה: להגנה.

נראה שהסיפור של צ'לסי הוא ההגנה: סיפור מה"תחת"...

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

לגרנט פשוט יש מזל עם הגולים העצמאיים.

זה התחיל אצל הטורקים בית ונגמר אצל ליברפול בבית.

אם תשאלו אותי, המאמן הז הוא חתיכת אפס, שהוריד את צ'לסי ההמומה גם ככה אל מתחת לקרשים, ואם הוא יזכה באליפות זה יהיה רק עקב המוטיבציה הענקית של השחקנים, ומספיק הגרנט הזה עלה לי בווינר לא בא לי לדבר בכלל עליו.

פורסם

ועדיין, אחרי המשחק של היום, תתפלאו, אבל לאברם יש את הסיכוי הגדול ביותר לעלות לגמר (יותר מלשאר הקבוצות, זו הכוונה).

המאמן הכי טוב על היבשת? :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

volk

שער עצמי הוא תוצאה של טעות, הנגרמת בדרך כלל מלחץ של הקבוצה התוקפת, ועל כך מגיע גם לה קרדיט.

עד 27.1.2020 אני עסוק

• תוכן חדש...