Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אברם עם כל הכח (והתחת?)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אם גרנט לא מאמן טוב, אי אפשר לשפות אותו עכשיו, רק לאחר המשחקים נגד מנצ'סטר וליברפול יהיה אפשר להגיד משהו.

בקשר לגב של אברהם אתה טועה ובגדול, מתי בפעם האחרונה ג'ון טרי התראיין ואמר שהמאמן עושה את העבודה.

אם יש משהו שיש לגרנט זה תמיכה מהשחקנים.

אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין להם שיניים

פורסם

בגלל זה בן חיים דיבר על אברהם?!

ד"א העונש של בן חיים היה להתאמן עם הנוער, השחקנים האחרים בקבוצה, אמרו לאברהם שאם הוא שולח את בן חיים להתאמן עם הנוער גם הם ילכו להתאמן עם הנוער. בסוף בן חיים התאמן עם הנוער 5 דקות.

זה גב?

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

אגב, לשפוט ולא לשפות, העייפות אוי העייפות.

לדעתי אברהם נהנה מגיבוי מהשחקנים המובילים,

לדעתי בסוף אברהם יצחק על כולם.

אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין להם שיניים

פורסם

מדהים,

היה אחלה משחק, תכל'ס הגיע לצ'לסי לנצח.

למרות שהפנדל שהם קיבלו כמה דקות לסיום מאוד שנוי במחלוקת.

וגם 2 עצירות מקו השער של קול ושבצ'נקו.

מגיע להם, כן הלוואי שיזכו באליפות.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

גם אני חושב שהגיע להם לנצח.

ד"א לא צריך להקשיב לפרשן בוני גינצבורג בקשר לפנדל, אני כמעט בטוח שדווקא כן היה, הזווית מקשה על העניין אבל במקרים כאלו צריך לתת "גב" לקוון שהיה ממש 2 מטר מהאירוע, קשה לי להאמין שסתם הוא סימן, נראה שהכדור שיחק לקאריק ביד כשידו הייתה מונפת קדימה.

פורסם

כל כך רציתי היום שגרנט ינצח רק כדי שישתיק את התקשורת באנגליה שפשוט מנסה למחוק אותו.

צ'לסי שיחקה היום מצויין , החילופים של אברם היו במקום והניצחון הגיעה להם.

אם יש נושא שגרנט מומחה בו (וזה גם מה שהביא אותו לצ'לסי) , זה יחסי האנוש המצויינים שהוא מפתח אם זה אם אברמוביץ ואם זה עם השחקנים.

אני אוהד מכבי חיפה ואני זוכר טוב איך השחקנים דיברו ועדיין אומרים שהם הכי אהבו לשחק תחתיו האווירה בקבוצה היתה אז מצויינת .

ככה שאני מאמין שאומנם לשחקנים בצ'לסי היה קשה בהתחלה להבין איך מאמן בלי רקורד (יחסית) מגיעה לאמן את אחת הקבוצות הגדולות בעולם , אבל הם הבינו את זה וככל שהזמן יעבור הם רק ידברו עליו דברים טובים יותר.

פורסם

IRON - אתה מאמין יותר מידי למה שהצהובונים הבריטיים מפרסמים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

נו, ומה תגידו עכשיו?! גמר ליגת האלופות לא הולך ברגל. כל הכבוד לאברם, מי יתן וייקח את ליגת האלופות :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כמה שאני שונא אותו אני פשוט מת שיקח ליונייטד את הגביע ואת הליגה- פעם הבאה שיזהרו להדיח את ברצלונה.

Toyota Yaris TS

• תוכן חדש...