Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן אני מודע לזה שריאלטי הרס את הטלויזיה ואחראי לכל הרוע בעולם , אבל הישרדות (גם האמריקאית , וגם הישראלית) לדעתי הוא רעיון מוצלח ומעניין שמראה מה אנשים מוכנים לעשות בשביל כסף ואגו , וזהו הטבע האנושי..

מי שעוקב אחרי ההישרדות האמריקאית ההתנהגות של דן מנו לא חדשה לו , כל אחד והטייפקאסט שלו , תמיד קיים אחד תחמן אחד צדקן אחד סטלן , ואחד נסחב.

אני באופן אישי חושב שהדרך לשחק את המשחק הזה היא רק ברמאות תחמנות ופוליטיקה , לא מובן לי על מה מדברים אלה שהודחו על "ראויים ולא ראויים" מעבר לזה שזה נשמע נוראי אין לזה שום הצדקה לדעתי - מי שהצליח להערים על כולם מבחינתי הוא זה שצריך לזכות.

יש כאן עוד אנשים שנהנים כמוני לראות את דן מתחמן ואת משה מפסיד?

GOT סחוג?

פורסם

אם כבר הזכרת את דן מנו ספנות, אז רצה במייל שמועה שהוא מושתל של ההפקה, ושזה

הולך להתפוצץ בפרק הקרוב. יהיה מעניין.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

לפי שמועות ברשת זה הכל מכור ותוכנן מראש.

אבל אני בכל זאת אוהב לראות את זה. ד"א מישהו יודע למה לא היה פרק ביום שלישי?

ומחר זה פרק הדחה?

:-) just smile
פורסם

מאוד מעניין, מעניין לפחות כמו קחי אותי שרון, כוכב נולד, רקדן נולד, גריז נולד, נולד לרזות, שף נולד ושאר התוכניות המטומטמות שיש בטלוויזיה.:?

מדהים כמה זבל יש בטלוויזיה ואנשים מוכנים לראות אותו...

ROOONEEYY

פורסם

כמה צפוי, אנין הטעם התורן...

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

לגבי תוכניות הנולד אני נאלץ להסכים. היה נחמד 1,2 נו טוב 3, אבל בחייאת 4, ועכשיו גם 5, כאילו מה?

זה כמו סרט טוב שעשו לו פרק שני ואז שלישי, וכמובן שמפרק לפרק הסרט נהרס. דוגמאת מהיר ועצבני.

אבל הישרדות זה דווקא פעם ראשונה בישראל, ואותי זה מעניין.

פליקס אם הכל זבל, מה אתה רואה?

:-) just smile
פורסם

אני לא רואה, זרקתי את הטמבלויזיה.

סתם, לא. לא חסר מה לראות, אני רואה ביפ (בעיקר אל בנדי וסיינפלד), רואה ערוצי הסרטים, ספורט, אגו כמובן, גם בערוצי 2 ו 10 יש מה לראות, למשל אחד נגד 100, היום שהיה, ארץ נהדרת (למרות שבשנים האחרונות הם בצניחה חופשית לעבר התהום) ובטח יש עוד כמה שלא עולים לי לראש.

ROOONEEYY

פורסם
Rieno, מהיר ועצבני לא דוגמא. ב4 הולכת להופיע ישראלית ככה שזה כבר הסרט הכי טוב בסדרה =)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא הייתה עד היום תכנית כ"כ מכורה מראש בטלוויזיה.

לוקיישן הצילומים שונה מספר פעמים בעקבות תלונות של המתמודדים, ניתן להם אוכל ושלל "מתנות" כאשר המצלמות כבויות, כול נושא ההדחות והמשימות השונות מתוכננות בקפידה ובאופן מניפולטיבי שמשאיר את השליטה על מהלך התכניות וההדחה בידי ההפקה - כנ"ל המנצח בסוף, ולראיה, פורסם לפני מספר שבועות שהודלף מהפקת ערוץ 10 שכבר נחתם חוזה דוגמנות וייצוג של מותג אופנה כלשהו עם הזוכה של התכנית לאחר שבועות בודדים שהתכנית עלתה לאוויר

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם
לא הייתה עד היום תכנית כ"כ מכורה מראש בטלוויזיה.

לוקיישן הצילומים שונה מספר פעמים בעקבות תלונות של המתמודדים, ניתן להם אוכל ושלל "מתנות" כאשר המצלמות כבויות, כול נושא ההדחות והמשימות השונות מתוכננות בקפידה ובאופן מניפולטיבי שמשאיר את השליטה על מהלך התכניות וההדחה בידי ההפקה - כנ"ל המנצח בסוף, ולראיה, פורסם לפני מספר שבועות שהודלף מהפקת ערוץ 10 שכבר נחתם חוזה דוגמנות וייצוג של מותג אופנה כלשהו עם הזוכה של התכנית לאחר שבועות בודדים שהתכנית עלתה לאוויר

פשש איזה רמז עבה שיחררת לגבי המנצח...-זאת התוכנית הכי מכורה ומתוכננת 40 ומשהו יום קרוב לחמישים ומתמודדת מגולחות רגליים ובית שחי וגם חלק מהבנים מגולחים, ולדעתי הסוג הקרב שם בשביל הניצחון הוא מה זה לא הישרדות, התכנית היתה צריכת להיקרא "תחמנות" השרדות באי זאת השרדות מי שהכי חזק,מוכשר,מרוכז,חכם,בעל כח סבל וכו' הוא כמובן מנצח במשימות ובטח שבשלבי ההדחה אמורים להיות שופטים כמו בכל תחרות,ולא משתתפי התחרות שעושים שקימות בריתות זורקים את הכי טובים והיו הרבה כאלה שמיועדים אמיתיים על הקרב.
פורסם
פשש איזה רמז עבה שיחררת לגבי המנצח...-זאת התוכנית הכי מכורה ומתוכננת 40 ומשהו יום קרוב לחמישים ומתמודדת מגולחות רגליים ובית שחי וגם חלק מהבנים מגולחים, ולדעתי הסוג הקרב שם בשביל הניצחון הוא מה זה לא הישרדות, התכנית היתה צריכת להיקרא "תחמנות" השרדות באי זאת השרדות מי שהכי חזק,מוכשר,מרוכז,חכם,בעל כח סבל וכו' הוא כמובן מנצח במשימות ובטח שבשלבי ההדחה אמורים להיות שופטים כמו בכל תחרות,ולא משתתפי התחרות שעושים שקימות בריתות זורקים את הכי טובים והיו הרבה כאלה שמיועדים אמיתיים על הקרב.

יש הרבה כתבות באינטרנט ובעיתונים על כך שהמשחק מכור ושהמתמודדים לא באמת סובלים.

לפני כמה שבועות הייתה כתבה במעריב שחברי שבט סאבנה נראה לי (מאלה שלא נשארו עוד) חושבים להחרים את תוכנית הגמר בגלל כל המניפולציות של ההפקה.

הם סיפרו שבלילות הם היו גונבים מהמחנה של ההפקה אוכל, סיגריות עד שעלו עליהם ושמו להם שומר 24 שעות, למשימות הם היו מגיעים ברכב הסעה ובאחד האתגרים כשהייתה מכירה פומבית ולחלק נשאר כסף, הם קנו אוכל מהנהגים. עוד סופר שפעם בשבוע-10 ימים הבנות היו עוברות הסרת שיער.

חוץ מזה יש גם את כל המניפולציות כדי להביא את דן לגמר, מעבירים אותו לקבוצת הבנות, אבל מה שהיא מדהים זה שכל פעם שהיה את אתגר הכח הכפול דן יכל להצביע למתמודד אחד פעמיים, לעונת המתמודדים האחרים שיכלו להצביע לשני אנשים שונים- מה שאומר שהם בעצם לא זכו בכלום.

• תוכן חדש...