Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלנו בחבר'ה יש מספר שמות חלופיים לתוכנית:

מופע הרמאות של דן מנו.

מופע ההפסד של משה ("הפעם אני בטוח אנצח!").

מופע השפם של נעמה.

מופע האשראם של (איך קראו לה?).

מופע הישבן של מרינה.

ועוד ועוד...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לגבי חוזה הדוגמנות, אם אני לא טועה זו היתה חברת רנואר שפירסמה שתחתים את המנצח של התוכנית, שמעתי שהחתימו את נועם.

ועוד שמועה שרצה ברשת כבר מהתוכנית השנייה, שדן נועם ונעמה בגמר(יש לי את כל הסיפור ואיך זה קרה במייל).

רס"ר שמועתי חזק בתוכנית.

אבל עזבו אותכם שטויות, אני שם בשביל התחת של מרינה!

זה נכון

פורסם
מאוד מעניין, מעניין לפחות כמו קחי אותי שרון, כוכב נולד, רקדן נולד, גריז נולד, נולד לרזות, שף נולד ושאר התוכניות המטומטמות שיש בטלוויזיה.:?

מדהים כמה זבל יש בטלוויזיה ואנשים מוכנים לראות אותו...

אני רואה ביפ (בעיקר אל בנדי וסיינפלד), רואה ערוצי הסרטים, ספורט, אגו כמובן, גם בערוצי 2 ו 10 יש מה לראות, למשל אחד נגד 100,

הממ. תן לי להבין. כל תוכניות הריאליטי מוקצות מבחינתך ללא קשר לאיכותן (ויש כמה איכותיות), אבל את תוכנית המופת "נשואים פלוס", שגם בגיל 13 אפשר להבין כמה היא מטומטמת, אתה לא מתבייש להגיד שאתה רואה?

אגב, שידורים חוזרים של סיינפלד זה לא חוכמה. זה לא נקרא "יש מה לראות בטלוויזיה" וזה גם כאילו שאתה אומר שבאמת אין שום דבר מה-5 שנים האחרונות ששווה לראות - שזה קשקוש. אני יכול לחשוב על עשרות סדרות מצוינות מהשנים האחרונות. לא שזה קשור לריאליטי...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

למה אין מה לראות מה 5 שנים האחרונות? בטח שיש, היה את הכספת, את השגריר (שזה ריאלטי נחמד), של מי השורה הזאת, צוות לעניין (SHUT UP FOOL :)), סטארסקי והאץ, ועוד שלל תוכניות ב AXN. ואחרון חביב סדרת היוצר מביט חיים הכט- רשיון לורוג.

ואללה לא מתבייש לראות נישואים פלוס, תוכנית מצחיקה עם פילוסופיה עמוקה על החיים. :)

ROOONEEYY

פורסם
הממ. תן לי להבין. כל תוכניות הריאליטי מוקצות מבחינתך ללא קשר לאיכותן (ויש כמה איכותיות), אבל את תוכנית המופת "נשואים פלוס", שגם בגיל 13 אפשר להבין כמה היא מטומטמת, אתה לא מתבייש להגיד שאתה רואה?

אגב, שידורים חוזרים של סיינפלד זה לא חוכמה. זה לא נקרא "יש מה לראות בטלוויזיה" וזה גם כאילו שאתה אומר שבאמת אין שום דבר מה-5 שנים האחרונות ששווה לראות - שזה קשקוש. אני יכול לחשוב על עשרות סדרות מצוינות מהשנים האחרונות. לא שזה קשור לריאליטי...

הזילזול שלך "בנישואים פלוס" הוא מגוחך.

הטלוויזיה הישראלית לא התקרבה ולא תתקרב בחיים למה שהאמריקאים הצליחו לעשות בתוכנית המשפחה הזאת.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

נאלץ להסכים עם החברה, היום במקרה שמתי לב שערוץ ביפ פתוח אצלי (מבצע של החגים?) וראיתי שניים-שלושה פרקים של נשואים פלוס, הרבה זמן לא צחקתי ככה מתכנית טלוויזיה!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

סדרה כמו נשואים פלוס לא היתה ולא תהיה. סדרת קאלט בכל מדינה כמעט בה היא שודרה.

אמה-מה?

גם גבעת חלפון זה קאלט, ובכל זאת היום לא עושים סרטים בסגנון הזה.

מה שהתאים לתקופות מסוימות, אם מבחינת תקופת השידור שלה, ואם מבחינת גילאי הצופים, לא

יתאים לדעתי היום.

ואני אומר את זה בתור אחד שכמעט כל הפרקים היו מוקלטים אצלו בוידאו, והיום אם הייתי צופה בה (אין לי הוט),

סביר להניח שהייתי מתרפק עליה בתור זכרון, ולא בתור טלויזיה במיטבה.

לקאררה- אף אחד לא השווה את נשואים לטלויזיה הישראלית. למעט הברקות בודדות כמו "אבידות ומציאות",

אנחנו עדיין רחוקים מאוד מאמריקה.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

כי אז כולם יפרשו מרצון !

לדעתי זה יהיה הרבה יותר מעניין שהם יהיו נגיד בסיביר, כי ככה המשתתפים יסבלו ולא רק הצופים(במתכונת הנוכחית)

לתוכנית הזאת יש קונספט מאוד פשוט , זרוק אנשים בחור נידח ותן להם לאכול אחד את השני..

לפחות הם לא קניבלים.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
למה אין מה לראות מה 5 שנים האחרונות? בטח שיש, היה את הכספת, את השגריר (שזה ריאלטי נחמד), של מי השורה הזאת, צוות לעניין (SHUT UP FOOL :)), סטארסקי והאץ, ועוד שלל תוכניות ב AXN. ואחרון חביב סדרת היוצר מביט חיים הכט- רשיון לורוג.

ואללה לא מתבייש לראות נישואים פלוס, תוכנית מצחיקה עם פילוסופיה עמוקה על החיים. :)

מצאת לך סדרות איכות...

הזילזול שלך "בנישואים פלוס" הוא מגוחך.

הטלוויזיה הישראלית לא התקרבה ולא תתקרב בחיים למה שהאמריקאים הצליחו לעשות בתוכנית המשפחה הזאת.

נסכים שלא להסכים. בכל פעם שיוצא לי לראות כמה דקות מהסדרה הזו אני מרגיש שאני נעשה מטומטם יותר (אבל זה קורה לי גם כשאני לומד לקורס לוגיקה, אז זה לא חוכמה :lol: ). לא השוויתי אותה לאף סדרה ישראלית כי זה חסר משמעות (ובכלל - דיברתי בעיקר על סדרות מחו"ל).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני, אין מה לעשות, התעסקת עם פרה קדושה :wink:

בקרוב גם תאמר לי ש"הנסיך המדליק מבל אייר", וה"סימפסונים" לא שווים כלום...

בנוגע להשרדות, באמת שלדעתי התוכנית הזו לא שווה את הזמן אוויר שלה. עם זמן הטלוויזיה המועט שיש לי, עדיף לראות "המגן" 8)

PUG-306 XSI MK2

פורסם

הגזמת. הנסיך המדליק היה מעולה והסימפסונס עדיין מעולים. ואל תחשוב לרגע שאני מעריך את הישרדות כטלוויזיה איכותית. הדבר היחיד שבו ערוץ 10 יכול להתגאות עם התוכנית הזו היא העובדה שהוא הוכיח בעזרתה שהוא מסוגל לייצר פצצת רייטינג.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...