Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורות philips H4 dimond vision קנייה מרוכזת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אף חנות לא תסכים לתת לך מחיר ושכל אחד יבוא ויקנה בזמנו החופשי.

כעושים קניה מרוכזת זה אומר שבאותה הפעם מבצעים רכישה מרוכזת של X מוצרים ועליהם מקבלים הנחה.

אם כל אחד יבוא בזמנו החופשי אין הבטחה מבחינת העסק שאכן יגיעו מספר האנשים שאתה סיכמת איתם ובעצם העסק מפסיד בזה שהוא נתן לך הנחה על סמך אנשים שהבטחת שיבואו ולא באו בסופו של דבר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

+1 לקניית H4.

צרפו אותי לרשימה [אם יש כזו]

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תקשיבו תקשיבו every body in the place !

להגיד תוסיפו עוד אחד וגם אני רוצה והנה אני פה אז ככה זה לא ילך זה באוויר מידי !

אתם רוצים להשתתף בקנייה המרוכזת אין בעיה זה המספר שלי יש לי כבר את גת ואליעזר ברשימה כל אחד נותן שם נותן מספר טלפון וככה זה יותר מאורגן

שוב המחיר שאמרה דליה הוא " אני משארת שזה יעלה כמו שאר מנורות הפילפיס" עלות שאר מנורות הפיליפס ? 180 ש"ח

ובקשר להנחה וכו יש לי כבר תוכנית מי שרציני זה המספר מוזמן

0546335046

שלכם כמו תמיד

בן

פורסם

סבבה אז יאאלה באמת כל מי שרוצה לדבר עם בן כמה שיותר מהר ובואו נעשה קנייה מרוכזת בפעם אחת

פורסם

בס"ד

עם כזאת בהלה לנורות אולי הייתי צריך במקום להשקיע בזהב או נפט להשקיע בנורות של פיליפס.

רבותיי מה המלחמה? במקום לענות את נפשכם בנורות ושאר מרעין בישין ורעות, עברו ללימוד תורה וככה תראו את האור הלבן אשר בקצה המנהרה, ולא תתעסקו בסוגיות כמו קסנון ואור לבן, ככתוב בתורה תהילים נגד שוטרים ובוחנים, על כן אין לכם מה לדאוג היות ואבינו שבשמים מגן עלינו ועל כל עם ישראל ואמרו אמן, ועל כן נורות הדיימונד ויז'ן חוקיות לכביש.

אגב, לטעמי ערכן של הנורות לא יסולא בפז, ולכן חוששני שהמחיר אותה נקבה עבורכם דליה הינו מטעה, ובטוחני שהמחיר יהיה יותר בסביבות 250-300 ש"ח, אולם מי יודע וייתכן כי אתבדה.

בברכת "כל ישראל אחים",

האדמו"ר שליט"א פליקס דה רבנן.

ROOONEEYY

פורסם

עידכון !

היום הייתי אצל הפרסי ברחוב יצחק שדה ורכשתי זוג מנורת Phlips H7 dimond vision אורגינל במחיר של 138 שקלים ללא מיכוח !

יש במלאי גם H4 וגם HB4.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%97%D7%93_%D7%91%D7%90%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%9C

איזה כייף לי :)

פורסם

יש משהו בדברי הרב,

אבל,דליה מתיימרת להיות המוכרת הזולה במדינה למוצרים הנ"ל.היא אמרה לי שהיא תדרוש בסביבות אותו מחיר, אז מ180 קפיצה ל300 נראה לי קצת מופרח,

כבוד הרב! אם דליה תרצה 200 ובסופו של יום לאחר בקשות רבות ולחצים מרובים היא לא תענה לדרישתנו להנחה, ותרצה בסכומה המקורי מי אנו שנסרב לה, מנורות הללו הכי מתקרבות לאקסנון שיש רק בלי כול הבלגן של החשמל והחוקיות.

אלה נורות הלוגן חזקות עם חברה טובה שעומדת מאחוריהן במקרה שהן נשרפות אחרי כמה חודשים, הדבר הראשון שהעשה הוא להתייצב ביבואן פיליפס!

פורסם

בס"ד

צודק ידידי היקר לי כאח. אתה גאון בתורה.

רק לתקן אותך בטעות גורלית והרת אסון, הנורות אמנם מתקרבות לרמת גוון של אור הקסנון, אולם כל שכן הנרוות אינן מאירות יותר חזק, וכמעט ואינן משפיעות על עוצמת התאורה ומרחקה ועל כך לית מאן דפליג.

ונסיים בכך שנאמר שאל תתלו על אילנות גבוהים, ראשית תבררו לגבי המחיר ללא הנחה, ולאחר מכן תתארגנו לאט אבל בטוח ובעזרת השם גם אתם תזכו להנות מהנורות דרבנן ובמחיר יפה לכל נפש, ככתוב בתורה : וגר אדם עם זאב.

ונסיים בברכת יגעתי ולא מצאתי- אל תאמין, לא יגעתי ומצאתי- אל תאמין, יגעתי ומצאתי- תאמין.

האדמו"ר שליט"א הרב פליקס קלצ'קין מלובלין.

ROOONEEYY

פורסם

א- כבוד הרב ברצוני בכול ליבי להמליץ לך על הרצאות ברחבי ארץ הקודש כן יתן ה' כוח וחוזקה שתמשיך לעלות חיוכים על פני חברי הפורום.

ב-הבדיחה של אחד באפריל ? מ-ע-ו-ל-ה !(אך אם אפשר בבקשה להחזיר לכותרת המקורית על מנת שלא נטעה סתם את חברי הפורום)

שלכם

בן

פורסם
חברים, משהו יודע איזה סוג מנורה יש בלאנטיס שנת 2000 ?

לא מצאתי בספר רכב ... כתוב שם רק 60\55 וואט.

תודה

יש לך בלאנטיס H4 כמו שמוכרים פה

פורסם

אני חושב שלא ראיתם את ההודעה של מרק.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...