Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורות philips H4 dimond vision קנייה מרוכזת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז גם אני דברתי עם דליה קודם והיא אמרה לי אותם פרטים שזה אמור להגיע ב4.4.08 ויקח בערך עוד 3 ימים עד שזה יגיע עליה בקיצור בין ה7-10 יהיה אצלה כבר אבל יש רק רק את הH4 והיא גם לא בטוחה בכלל שיגיע השאר בקשר למחיר היא אמרה שהבלו ויז'ין עולה 180 אז היא לא יודעת בדיוק כמה יעלה הדימונד אבל לפי הערכה שלה בסביבות אותו מחיר...אני מקווה שבאמת באותו מחיר כי בחו"ל אצל מישהו מאיביי עולה 45 דולר יוצא באיזור ה160 שקל ובדרך כלל מה שמגיע לישראל מכפיל את עצמו אבל בסדר אני כבר נרשמתי ואמרתי לה לשמור לי אחת מה שאני ממליץ לכולם וכבר דברתי עם בן על זה בואו נעשה קנייה מרוכזת אני ובן זה כבר 2 תצטרפו ויהיה אפשר לסגור עסקה גדולה במחיר טוב לכל אחד!!!

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז ככה: לפני יומיים קיבלתי שני זוגות H4 דיאמונד ויז'ן מאיביי, מבחינת מרחק הארה לא השתנה שום דבר (לפני כן היו מורכבים OSRAM COOL BLUE), אבל הגוון כעת הוא לבן עם מעט מעט כחול, הגוון מזכיר מאוד קסנון ואכן נותן תחשוה של קסנון, אבל לטעמי עדיין לא מתקרב במאה אחוז לקסנון. אם תרצו מחר אני אצלם תמונות בחושך מול קיר.

ROOONEEYY

פורסם
אז ככה: לפני יומיים קיבלתי שני זוגות H4 דיאמונד ויז'ן מאיביי, מבחינת מרחק הארה לא השתנה שום דבר (לפני כן היו מורכבים OSRAM COOL BLUE), אבל הגוון כעת הוא לבן עם מעט מעט כחול, הגוון מזכיר מאוד קסנון ואכן נותן תחשוה של קסנון, אבל לטעמי עדיין לא מתקרב במאה אחוז לקסנון. אם תרצו מחר אני אצלם תמונות בחושך מול קיר.

אני ישמח לראות תמונות של איך זה נראה על האוטו

פורסם

נראה לי הולך להיות להיט ,רק צריך פרסום קטן .

חבר מביא חבר והמחיר יהייה פחות בומבסטי.

עקבתי אחרי כל השרשורים ,יצרתי קשר עם יבואן פיליפס לנורות(וgtlv והפרסי ועוד), קצת הצקות והם הזמינו.

רבנו רבי נחמן מברסלב

פורסם
נראה לי הולך להיות להיט ,רק צריך פרסום קטן .

חבר מביא חבר והמחיר יהייה פחות בומבסטי.

עקבתי אחרי כל השרשורים ,יצרתי קשר עם יבואן פיליפס לנורות(וgtlv והפרסי ועוד), קצת הצקות והם הזמינו.

תקשיב אם אתה גם רוצה אותם אז תצטרף אלי ואל בן (smallars) אנחנו הולכים לקנות ביחד ואנחנו רוצים ללכת כמה שיותר אנשים ואז לעשות קנייה קבוצת יפה וגדולה במחיר טוב!!!

פורסם

אז חבר'ה תקשיבו גם בנוסף לקניית הנורות אפשר שם ליד יש חומוסיה נחמדה אפשר ככה לארגן איזה ישיבה נחמדה יהיה מצחיק

בקשר לבחור שאמר שאין הבדלים, אני ראיתי תמונה פה שרצה בפורום של איביזה צורה 3 צהובה עם הדיאמונד ויג'ן ואחי זה נראה בול כמו אקסנון! אז אולי לא חזק כמו האקסנון ומאיר רחוק כמוהו, אבל שמסתכלים על הפנס רואים שהאור כחול לבן בול כמו ישראל :wink:

בכול מקרה חבר'ה זה התאריך זה יוצא עוד שבועיים, נארגן יום אחד 12 בצהריים כולם אצל דליה מרוקנים לה את החנות וואואו כמה שאנחנו חמים על הנחות ואואואו אם היא לא תיתן כולם הולכים ! אז ככה שאין מצב שהיא לא משחררת לנו הנחות

הולך להיות ענק חבר'ה שנתקרב לשבוע הרלוונטי אני ירים עוד שירשור וניקבע יום בנתיים נתאזר בסבלנות וניסע עם אורות צהובים וניראה כמו מכוניות של הורים

שלכם

בן

פורסם

נחמד שכולם נרשמים לקניה מרוכזת בלי לדעת מחיר ומתכננים על הנחה שעוד לא הובטחה.

הנחה זה נחמד, השאלה כמה נחה מקבלים ומה הסכום ממנו מקבלים את ההנחה הזאת.

בנתיים אתם בונים פה איזה מגדל שיכול להתרסק כשתשמעו את המחיר ההתחלתי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בקשר לבחור שאמר שאין הבדלים, אני ראיתי תמונה פה שרצה בפורום של איביזה צורה 3 צהובה עם הדיאמונד ויג'ן ואחי זה נראה בול כמו אקסנון! אז אולי לא חזק כמו האקסנון ומאיר רחוק כמוהו, אבל שמסתכלים על הפנס רואים שהאור כחול לבן בול כמו ישראל :wink:

שלכם

בן

אף אחד לא אמר שאין הבדל בצבע, מה שכתבו זה שההבדל בעוצמת האור הוא לא גדול או לפחות לא כזה ששוה לשלם בשבילו סכום כזה.

אם אתה רוצה סתם צבע כחול/ לבן אתה יכול להסתפק באמריקן איגל שעולה הרבה הרבה פחות.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מצטרף לקוני ה-H4.

לדעתי, אין טעם להפוך את זה לאורגיה. נארגן רשימה של מעוניינים,

נסגור מחיר מול החנות וכל אחד יבוא לקחת בזמן שנוח לו.

אשמח לקחת על עצמי את ריכוז ההזמנות והמו"מ על מחירים, במידה

ולפותח השרשור אין כח להתעסק עם זה. רק תגידו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...