Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורות philips H4 dimond vision קנייה מרוכזת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה חבר'ה?

אז ככה היום דיברתי עם דליה מאביזרי רכב בשדה יצחק 32 והיא אמרה שעד סוף שבוע מגיע אליה משלוח של מנורות

phlips h4 dimond vision הכי חזקים בסידרה נותנים 5000k והם לא אקסנון, ככה שהם חוקיים.

עלות 180 ש"ח כמו שהיא אמרה (היא אמרה לי בטלפון שהם באותה עלות כמו שאר מנורות פיליפס והן עולות אצלה 180 שקל אז אני משאר שגם המנורות הנ"ל יעלו 180 שקל)

אני הולך לקנות אותם השבוע, אם אתם מעוניינים שאני יעלה תמונות לאחר התקנת הנורה או לסירוגין לאחר התקנת אחת הנורות על מנת לראות הבדלים בין נורת h4 רגילה לנורה הזאת אני ישמח

שלכם בן

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אשמח אם תוכל לבדוק בשבילי אם יש לה גם HB4 (אותה נורה, חיבור שונה).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כולם שמחים פה אהה? :lol:

בן , בטח בטח. תעלה תמונות של לפני ואחרי , שנראה מה הן שוות.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

RS העלה תמונות של הדימונד באיביזה שלו.

מה אורך החיים שלהם?(אני לא יודע עם שווה לקנות כי קניתי את הקול בלו, והם נשרפו אחת אחרי השנייה לאחר חודש +-)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

לדעתי "דליה" קצת קימצה במידע- היא מניחה שאם שאר הנורות עולות 180 ש"ח אז גם הדיימונד יעלו כך.

בפועל, לדעתי, הן יעלו יותר.

אם לא אז גם אני בפנים כמובן.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אוקי אז ככה , דיברתי עם דליה עכשיו והיא אמרה : " אני מביאה את הdimondvision ל H4 בלבד כרגע, אין פירוק של הסט הכוונה זה 2 נורות אי אפשר לבקש נורה אחת (במקרה שיש לך אופנוע) הנורות נוחתות בארץ ב4/4/08 ויקח להם יום יומים להגיע לחנות , אפשר להירשם מראש על מנת שלא יקרה מצב שיגמרו הנורות ותישאר עם ידיים ריקות".

לבחור ששאל על ה Hb4 זה יגיע רק יותר מאוחר גם דגמים אחרים כמו ה H7 להיתאזר בסבלנות ולהראות לה ביקוש אחרת אין לה טעם להזמין.

מחיר: היא עדיין לא יודעת כמה לקחת עליהם היא תראה לפי הביקוש חבר'ה קנייה מרוכזת זה המפתח, אם כל אחד ילך לבד היא תידפוק לו מחיר שהוא יצא בקנס רציני, אז אני מציע שנעשה קנייה מרוכזת בשבוע הבא מי שמעוניין זה המספר שלי נתארגן על אנשים

0546335046

בן

הנה המספר של החנות דליה GTLV :03-6876903

יאללה חבר'ה בכיף שלנו

פורסם

המחיר באי ביי הוא 300+ אפילו לH7 ולH4 מחיר בערך 280.

הנורות מחזיקות בינתיים מעמד טוב (אצלי על הרכב משהו כמו 3 חודשים).

אם מישהו מעוניין לראות תמונות של לפני\אחרי פתחתי שרשור דיי רציני על הנורות ועל נורות כחולות בכלל.

בן.

Got To love It

פורסם

2 smallars.

אני מעוניין,הבעיה שאני גר בצפון ולהגיע למרכז בשביל נורות לא שווה.

אולי נוכל להיסתדר בדרך אחרת?!

Hyundai IONIQ

פורסם

אני לא רוצה לבאס אבל אצלי המנורות מורכבות כבר חודש, הראות השתפרה במיוחד בכבישים חשוכים, בתוך העיר אין שום הבדל, אני לא חושב שההבדל שווה את סכום הכסף שהם עולות.

חשוב לדעת שהן לא מתקרבות לתאורה של קסנון ומי שחושב שהוא הולך לשפר את התאורה באופן קיצוני טועה. יש גם תקופה של הסתגלות שבתקופה הזו התאורה נראת דווקא חלשה יותר

ותקוננו לצעקות של " אחי אחלה קסנון הבאתה"

אם המחיר היה יותר זול הה משתלם לקנות אותם כי יש שיפור בתאורה אבל אני לא חושב שהמחיר שווה את השיפור.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...