Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורות philips H4 dimond vision קנייה מרוכזת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
H4 =אור דרך +אור גבוה

H7 =אור דרך

H1= אור גבוה/ ערפל

W5W =או חניה

זה לפני מה שאני יודע ,תקנו אותי אם טעיתי.

בפונטו האורות דרך הן נורות H1, כנ"ל במגאן.

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מספר תמונות באיכות לא גבוה של הנורות המדוברות

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

עוד כמה

7.jpg

8.jpg

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

ושוב מרק אני מבקש ממך אתה שיניתה לי את הכותרת של ההודעה

מרק לא שייך לסגל הניהולי. פנה בה"פ לאחד ממנהלי הפורום לשינוי הכותרת בחזרה.

פורסם

מרק עשה את הקטע של 1 באפריל ! אז מרק הוא זה שדאג לשנות את הכותרת אז מרק בטוב ליבו ידאג גם לשנות חזרה!

ותודה רבה על התמונות, אז הנה אנחנו רואים שינוי ברור לעין.

נכון.. זה לא כמו אקסנון אבל מה אתם מצפים ?

אקסנון בא עם מערכת חשמל משלו ובלגן ומצבר ומה לא .. ופיליפס הצליחו לייצר נורת הלוגן רגילה שמפיקה 5000k לפי דעתי זה הישג יפה מאוד, וגם בגלל שזה לא סתם חברה חאפרית חבר'ה זה פיליפס לא איזה שוק טירה שמוכר נורות. אני אישית נפשית ופיזית דלוק על הנורות הללו אנו מדליקים בעזרת ה' כמו שהרב פליקס נוהג להגיד , פרו ורבו עם נורות דימונד ויג'ין ומי יתן וכול עם ישראל יסע בכחול

פורסם
בפונטו האורות דרך הן נורות H1, כנ"ל במגאן.

פיליפ, בחלק מהפונטו מדובר על מונורות שונות. HGT אבארט עם H7 גם לאורות הדרך וגם לאורות המעבר.

משנה מסויימת אני חושב שהיה שינוי גם בדגמי הספייס S\SX\ELX.

רענן.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

חברים המחיר שאתם מדברים עליו הוא כנראה מחיר מאוד ישן לנורות האלה (250-300)

בכל מקרה הן מפורסמות באיביי ב180-190 שקל כולל משלוח לישראל

מי שמעוניין - http://cgi.ebay.co.uk/PHILIPS-H4-DiamondVision-5000K-XENON-HEADLIGHT-BULBS_W0QQitemZ290219208874QQihZ019QQcategoryZ72235QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

בהצלחה

פורסם

כבוד הרב, אנוכי מבקש מחילה על טעותי המביישה בהיותי צעיר בכול מושגי איבזרי הרכב.

אז חבר'ה אני לא רואה שום סיבה שדליה תבקש יותר מ180 מכוון שהיא מתיימרת להיות הזולה במדינה לכול הפנסים נורות וכל דבר שיש לו חשמל והוא מאיר.

הרשימה הולכת וגדלה אנחנו כבר 5 קונים.

קדימה חבר'ה לא להתבייש כמה שיותר ככה המחיר יהיה נמוך יותר.

פורסם

מה המצב חברה ?

מעוניין גם בקניה .

הבעיה שאחרי שעברתי על כל ההודעות .. לא הצלחתי להבין מה המחיר הסופי של הנורות ומאיפה בדיוק אפשר להסוף אותם ?

תודה לעזרתכם

Ларик Сурапов

פורסם
מה המצב חברה ?

מעוניין גם בקניה .

הבעיה שאחרי שעברתי על כל ההודעות .. לא הצלחתי להבין מה המחיר הסופי של הנורות ומאיפה בדיוק אפשר להסוף אותם ?

תודה לעזרתכם

תקשיב המחיר עדיין לא ידוע הוא יהיה ידוע רק ב7-8 לחודש אבל מה שכן אנחנו רוצים להתארגן קבוצה ואז ללכת לעשות קנייה קבוצתית ככה גם המחיר ירד זה בעיקרון בתל אביב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...