Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורות philips H4 dimond vision קנייה מרוכזת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב המחיר : לא יותר מ200 שקל!

מחר אני ידבר שוב עם דליה והיא תודיע לי אם אנחנו נוכל לבוא לקנות את הנורות ביום שישי, אז מחר אני ידבר איתך וידווח לכם מה הולך!

בקשר לחניה אז אין מסודרת. אז נגיע לשם וניסתדר העיקר לא לגרום לפקקים! ולעבור על החוק!

להתראות לבנתיים!

פורסם

כמה יחידות יש במלאי?

שלא יהיה מצב שיגיעו יותר אנשים ממספר הנורות שיש לה.

אם נוסעים בשישי אני מגיע.

ד"א אין בעיה לשים את הנורות על עדשה מזכוכית נכון?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
כמה יחידות יש במלאי?

שלא יהיה מצב שיגיעו יותר אנשים ממספר הנורות שיש לה.

אם נוסעים בשישי אני מגיע.

זה בסדר היא אמרה שיש כמות גדולה לא לדאוג!!! ולנפי שבאים נדבר איתה ונגיד לה בדיוק כמה אנחנו והכל.....אבל עכשיו מקווה שיאשרו אותם עד יום שישי כי יש קצת בעיות איתם.....איזה ביאוס......:cry:

פורסם

אין שום בעיות - מניסיון של חבר (התקין H4 באסקורט 89).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

עם מחיר כזה מצחיק לכו על זה כולכם!

יש לו אותן כבר כמה חודשים טובים

אני מאוד מאוד מאוד מרוצה מהן

הם גם יותר בטיחותיות וגם מעניקות לרכב מראה יפיפה..

ממליץ בחום!!!

פורסם
עם מחיר כזה מצחיק לכו על זה כולכם!

יש לו אותן כבר כמה חודשים טובים

אני מאוד מאוד מאוד מרוצה מהן

הם גם יותר בטיחותיות וגם מעניקות לרכב מראה יפיפה..

ממליץ בחום!!!

יש סיכוי שתוכל לעלות תמונות?

עריכה:

דברתי עכשיו עם דליה והיא אמרה שכנראה כנראה יום שישי זה כבר יצא למכירה המנורות בעיקרון כבר בחנות פשוט מחכים לאישורים אחרונים

פורסם

מישהו ביקש תמונות? :lol:

בתמונות שעל האספלט האורות הצהובים של אורות ערפל (3750K) כמו נורות של אורות דרך והאור הלבן\כחול זה הדיימונד ויז'ן.

מקווה שהתמונות הללו מספקות אתכן,יש לי עוד אבל לא חושב שיש צורך.

בברכה,בן.

DSC_0030.JPG

DSC_00032567.JPG

DSC_00063625.JPG

Got To love It

פורסם

האור הצהוב בתמונה האמצעית הוא לתאורך אור ערפל. אופן הפיזור והכוון של האור אכן מראה שכך הוא, אלומה רחבה וקרובה לרכב המאיר. האור הכחול בתמונה השמאלית הוא לדבריך אור הדרך של הנורה נשוא השרשור וגם כאן אלומה צרה ורחוקה מהרכב המאיר, מאשרת את תאורך. אבל איפה אור הדרך של הנורות הרגילות ? :?:

פורסם

זה אמור לשנות?

עוצמת התאורה נשארת כמו שהיתה בהלוגן הרגיל שהיה לפני כן(גם פיליפס אבל הלוגן רגיל לחלוטין).

הדבר היחיד שהתשנה הוא הגוון.

Got To love It

פורסם
זה אמור לשנות?

עוצמת התאורה נשארת כמו שהיתה בהלוגן הרגיל שהיה לפני כן(גם פיליפס אבל הלוגן רגיל לחלוטין).

הדבר היחיד שהתשנה הוא הגוון.

אני טוען זאת לאורך כל השרשור, השינוי בעצמה הוא מזערי ובודאי ולא כזה ששוה בשבילו לשלם סכום כזה, השינוי היחידי הוא בגוון האור ונראה לי שרוב הכותבים פה מעוניינים בגוון ולא בעוצמת התאורה ואותו ניתן לקבל מאמריקן איגל שעולה רבע מחיר.

לפי קצב העדכון בשרשור הזה אפשר לחשוב שנמצא מרבץ של זהב, אנשים רוצים לשלם מקדמות וכו' רק שלא ישנו מחוץ לחנות כדי שלא יגמר חלילה.

אני מאוד מקווה שאנשים לא יתאכזבו.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

הארה...

כול סוג של מנורה יש אורך חיים מסויים ובזמן הזה עוצמת התאורה של המנורה יורדת בצורה הדרגתית לכן, השוואה בין מנורה חדשה מסוג 'הבהלה לזהב' לבין מנורת הלוגן סטנדרטית תוצרת חברה ידועה חייב להתבצע כאשר 2 הנורות חדשות.

ההבדל לא משמעותי וחבל על הכסף.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק ההשוואה התבצעה כאשר הנורות הלוגן היתה חדשה.

אנשים מחפשים גוון וזאת הנורה הכי טובה שיש כרגע בשוק,לא הייגל הזה ולא MTEC שדובר עליה המון.

הגוון הכי בהיר שיש,בתמונות קשה לראות את זה אבל במציאות זה שונה!

Got To love It

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...