Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורות philips H4 dimond vision קנייה מרוכזת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ואם אני רוצה אור חזק יותר ולא סובל כחול, מה אני עושה?

אתה הולך וקונה OSRAM SILVERSTAR, הן מאירות למרחק גדול יותר, וזוג מנורות כאלו עולות גג 30 -40 ש"ח.

האם מישהו בדק או יודע אם אכן ה- osram silverstar, מאירות למרחק גדול יותר ?

ומה לגבי ה- Osram NightBraker ?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
חברה מצאתי אתר שמוכר את ה-H7 DAIMOND VISION במחיר של 210 שקל לזוג כולל המשלוח(משלוח חינם לכל מקום בעולם)

האם מישהו מכיר את האתר הזה??

http://www.autolamps-online.com/products/orderform.htm

יש שם עוד מוצרים אז תסתכלו היטב

כן, אני מדבר איתם כבר חודש בערך בנוגע להזמנה של סט קומפלט עבור כל הנורות של הרכב,

וכל פעם חסר משהו אחר במלאי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

היום חבר שלי היה אצל דליה,והיא אמרה לו שהמנורות H4 כבר הגיעו אליה לחנות,אבל בגלל שהיה חסרה אות

מסויימת על האריזה,הייתה בעייה לקבל את תו התקו.היבואן התקשר אליה וביקש ממנה לא למכור שום מנורה.כרגע המנורות נלקחו ממנה,והם צריכים לקבל פקס מחברת פיליפיס שיסדיר את העניין.מכיוון שהיום הוא יום ראשון יום השבת שלהם,המשרדים סגורים ואין מה לעשות אלא להמתין.נקווה שמחר יגיע הפקס המיוחל.

היא ביקשה מחבר שלי למסור זאת לחברי הפורום שיתאזרו בסבלנות.

שי

נ.ב- ה-HB4 כבר אצלה.

פורסם

אם הכול יסתדר יום שישי הזה בשעה 12 וחצי אנחנו נוסעים לחנות ! כולנו נעמיד את המכוניות ונרכיב ביחד,

למה? סתם בשביל הכיף.

אז חבר'ה אם בא לכם מפגש קטן נישב נאכל אפילו חומוס , יום שישי הזה לבוא עם הרכבים וניפגש בשדה יצחק 32

להתראות

בן

פורסם
... יום שישי ... בשעה 12 וחצי ... כולנו נעמיד את המכוניות ... ביחד,

למה? סתם בשביל הכיף.

ככה מקדמים תרבות נהיגה בישראל - באים 20 איש וחוסמים את אחד הרחובות הכי עמוסים בת"א, ועוד בצהרי יום שישי.

לא חשבתי שאני אזכה לראות את היום שבו הקארזפורום יהיה מיוצג באופן כה בזיוני.

כל הכבוד. :roll:

פורסם

א- אני לא בא לשלם 180 שקל על נורות ועוד 500 שקל על כנס מהמשטרה !

ב- יש לדליה אזור מאחורה של חניה ששמה ניקח כמה תמונות נעמיד את הרכבים ויכול להיות נחמד!

ג- אני שונא נהגי מונית חוצפנים שחושבים שהכביש שייך להם ועומדים ועוצרים את כול התנועה ! אז אל דאגה כארספורום לא יעשה כמוהם!

וחבר'ה לאור הבעיות שצצו עם פיליפס וההספקה וכו אני יתקשר היום שוב לראות אם הכול יסתדר אם כן אני מעלה הודעה נוספת וקובע את המפגש ואת השעה המדוייקים ! כרגע מדובר על יום שישי שעה 12 וחצי

להתראות לבנתיים חבר'ס

פורסם

מניסיוני, יש שיפור קל מבחינת מרחק התאורה וישנו שיפור מורגש יותר מבחינת התאורה לצדדים.

אני עם הנורות מעל 5 חודשים :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

היום חבר שלי שוב היה אצל דליה.היא ביקשה למסור שהיא שוחחה עם היבואן של פיליפיס,ולהערכתו המנורות יגיעו עוד יום עד יומיים.

שי

פורסם

יש לנו במאזדה 3 נורות לאור חזק ונורות לאור רגיל, איזה סוג נורות אלה? צריך 2 סטים של נורות כדי שיהיה גם ברגיל וגם בחזק?

תודה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...