Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו לא שלי, הוא של חבר.. הוא קנה תאוטו מחבר שאמר לו שהאוטו מושלם אין בעיות.. רק הבעיה שלא קונים מחברים..

האוטו התחיל לעשות בעיות ברגע שהוא עלה על טורים גובהים המנוע היה גורם לניתוק צמות חשמל אבל זה תוקן...

לאחר התחממות רצינית וערנות של חבר שלי הוא עצר בצד וראה שהאוטו מתחמם העלה אותו על גרר ולקח אותו למוסך..

במוסך אמרו לו שהולך ללכת לו ראש מנוע.. ומאז שהוא היה שם הוא לא מפסיק לאכול מים כל יום ממלאים לו מים..

אמרו לחבר שלי במוסך שהולך ללכת תוך פחות מחודש אבל כבר עבר חודשיים + מאז שהוא היה שם.. מה זה אומר?

השאלה שלי היא כמה עולה ראש מנוע או מה שאתם חושבים שהלך שם...

ועוד דבר קטן.. ל AX יש 3 ברגים בג'נטים אין אפשרות להכניס גנ'ט עם 4 ברגים?

פורסם

רצוי שחברך יגש למוסך אחר שמכיר טוב את מכוניות סיטרואן וישיבצע שם בדיקה של מצב ראש המנוע.

מהיכן בארץ חברך?, כי אולי ניתן יהיה לכוונו למקום מתאים כזה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

הייעוץ הוא לא הכי חשוב כרגע, אני מעוניין לדעת אם הייעוץ נכון כמה זה עולה.. אשמח אם מישהו כאן יודע..

ד"א חבר שלי מאזור הדרום - אשדוד - אשקלון.

פורסם

תיקון של ראש מנוע יעלה כל דבר מ500 ועד 3500 ש"ח, תלוי בטיב העבודה שתעשה וכמות הדברים שתתקן על הדרך.

אבל לא לשכוח שיש הרי תקלה בגללה התחמם הרכב וגם אותה צריך לפתור, אחרת תוך זמן קצר שוב יהרס הראש. זה כנראה גם יעלה כסף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
תיקון של ראש מנוע יעלה כל דבר מ500 ועד 3500 ש"ח, תלוי בטיב העבודה שתעשה וכמות הדברים שתתקן על הדרך.

אבל לא לשכוח שיש הרי תקלה בגללה התחמם הרכב וגם אותה צריך לפתור, אחרת תוך זמן קצר שוב יהרס הראש. זה כנראה גם יעלה כסף.

הבעיה תוקנה, שחכתי להגיד שהלכה המשאבת מים והחליפו אותה..

ברגע שהמנוע אוכל מים מזה אומר?

פורסם
לגבי בעית המים:

1. אטם ראש נפרץ

2. נזילת מים (צינורות, רדיאטור וכ'ו)

לגבי ג'אנט 4 ברגים: יש להחליף מתלים

אוקי תודה,

כנראה שהוא יקח את האוטו למוסך.. שיבדקו מה הבעיה..

המתלים.. כמה זה עולה בערך?

פורסם

הכל תלוי במה שהוא רוצה להשיג:

במידה ורק רוצים החלפה של הג'אנט - אני חושב שניתן להחליף נאבה בלבד.

במידה והוא רוצה שיפור בהתנהגות על הדרך - ניתן להחליף למתלים מושלמים של 106 XSI/ראלי.

המחיר לראשון - כמה מאות שקלים לנאבות + עבודת פירוק והרכבה.

המחיר לשני - 2000+ שקלים.

פורסם
הכל תלוי במה שהוא רוצה להשיג:

במידה ורק רוצים החלפה של הג'אנט - אני חושב שניתן להחליף נאבה בלבד.

במידה והוא רוצה שיפור בהתנהגות על הדרך - ניתן להחליף למתלים מושלמים של 106 XSI/ראלי.

המחיר לראשון - כמה מאות שקלים לנאבות + עבודת פירוק והרכבה.

המחיר לשני - 2000+ שקלים.

החלפת המתלים ל106 תשפר משמעותית את הנסיעה?

השאלה שלו אם זה יגרום לאוטו לשבת יותר טוב על הכביש כי האוטו לא יושב הכי טוב על הכביש מהכרות שלי עם האוטו.

פורסם

ברכב הקודם שלי (AX 97) החלפתי מתלים קדמיים מושלמים וסרן אחורי לכאלה שנקלחו מ-106 ראלי דור 1.

האוטו הפך להיות הרבה יותר יציב (הבולמים הרבה יותר קשיחים) ועל הדרך, מרכז הכובד ירד קצת (הקפיצים של הראלי קצרים יותר).

בקיצור - מוי כיף :-D

• תוכן חדש...