Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת דגמי 1:18- למהירי החלטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקצרה, ההורים שלי חזרו מהדיוטי פרי בטעות עם זוג דגמים שכבר יש לי ולאחי הקטן.

מדובר ב-DODGE VIPER GTS R של HOT WHEELS.

אם מישהו מהצפון (אזור קריית שמונה-עמיעד) מעוניין להחליף איתי דגם 1:18 (במצב שלם, לא שבור/מפורק) שישאיר פה הודעה.

במידה ותהיה הסכמה נחליף בה"פ טלפונים ואני אסע עד אליכם.

למה למהירי החלטה? כי ביום חמישי אני חוזר לבסיס ואני לא יהיה פה דיי הרבה זמן.

הדגמים סגורים בקופסה ולא נפתחו מעולם.

ככה נראה הדגם שלי.

chevy038xx1.jpg

אם מישהו מעוניין בתמונות מזוויות אחרות תגידו ואני אצלם.

יום טוב :-)

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הייתי מחליף אבל אין לי מה לתת לך תמורה

כל דגם הוא יחיד...

האם תוכל לפרסם עוד תמונות מהאוסף שלך?!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

בבקשה, אך האיכות מאוד ירודה, זה מהסלולרי שלי.

יש לי תמונות קצת יותר איכתיות עם D50 אך הם לא עדכניות.

תמונה שתופסת את רובם, אבל רואים חרא.

dsc03661wy8.jpg

קצת יותר ספציפי (עדיין רואים חרא :lol: ).

dsc03654pl6.jpg

dsc03655hs0.jpg

dsc03657ol2.jpg

dsc03658lb5.jpg

יש גם פוסטרים על הדרך (תמונה יותר נורמלית מה-D50).

room005nn9.jpg

חדר של חייל בן 19 שנראה כמו חדר משחקים של ילד בן 10 :lol:

בכל אופן, בחזרה לנושא.

אם יש מישהו שמעוניין להחליף דגמים, תשאירו הודעה.

תודה.

פורסם

כואב הלב לראות ככה את הדגמים שלך...אני בטוח שהם עמוסי אבק.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

זה עדיין לא ברמה שתשמור על הערך שלהם כמו שהם יהיו במקום סגור (וויטרינה או קופסאת תצוגה). למרות שאני לא רואה משהו יותר מדי מיוחד מבחינה אספנית אצלך למעט ה- FXX וה- CLK GT-R של מאיסטו.

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

נראה לי שאתה מתבלבל מעט, אני לא מתיימר להיות אספן מקצועי, גם רוב החברות שיש לי נחשבות למצ'וקמקת בקרב האספנים.

רמת ירידה לפרטים זה לא הדבר שהכי מעניין אותי, גם הכיס שלי לא כזה עמוק בשביל שזה יוכל לעניין אותי (דגמים של אוטוארט ומיניצ'ימפס פשוט יקרים מדיי בשבילי).

אני פשוט אוהב לקשט את החדר שלי בדגמים של מכוניות (ואני לא רואה בזה שום דבר רע) ועדיף שיהיו מכוניות ספורט (רק הבימר 7 הצליחה להתפלח, אני חולה על העיצוב שלה מהפעם הראשונה שראיתי תמונה שלה איי שם ב-2001).

פורסם

הבנתי לבד שאתה לא אספן, אבל עדיין... בשביל אספן, לא משנה אם הדגם הוא יוקרתי או לא - ברגע שלא שומרים עליו הוא נהרס ובגלל זה זה קצת מכאיב בלב. זה הכול.

אם אתה לוקח את זה בתור קישוט בלבד - סבבה.

פורסם

הכל אצלך זה או שחור או לבן. אם הם לא בויטרינה או בתוך הקופסה (למה? כל הקטע שנראה אותם, שישארו בקופסה בתוך החנות) אז אני לא דואג להם ושמשטרת אספני הסקאלות תחרים ממני את הדגמים עקב הזנחה פושעת (ושלא ישכחו את האבטיח בשביל שנדע אם זה באמת 1:18 :lol:)!!!

אני גם יכול לומר שלדעתי בנאדם מזניח את הרכב שלו אם הוא לא מפנק אותו בחניה מקורה, מנקה אותו פנים וחוץ פעמיים ביום ועושה לו פוליש וקס אחת לשבוע! אבל זה יהיה נכון? כנראה שלא.

אז אולי אני לא פדנט כמוך בקטע של הדגמים אבל תאמין לי שאם יש משהו שיש לו פרק מאוד גדול בחיים שלי זה מכוניות.

את מגזיני האוטו שלי אני לא מוכן לקחת לצבא מחשש שיתקמטו בדרך (והם אגב, באמת נשמרים במצב אספנות וגם מעולם לא נכנסו לשירותים :shock: ).

אמא שלי חטפה ממני מספיק צעקות על זה שהיא לכלכה את הסיטרואן שלנו.

חטפתי על הראש מהסמסו"ל שלי שהייתי טירון כי התחלתי להתווכח איתו מול כולם למה מהירות לא גורמת לתאונות.

ואל תדאג, גם את הדגמים אני לא מזניח!

• תוכן חדש...