Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לתאונה למשפט!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וערב טוב

אני אציג את עצמי אני בן 17.5 מחולון נהג חדש ורציתי לשאול שאלות.

בתאריך 6.10.07 יום שבת שעה 1 בצהריים עשיתי תאונה עם האוטו, נסעתי מכיוון ההסתדרות ופניתי לצומת של רחוב חנקין למי שמכיר ליד הסופר פארם והירקן בכיכר פניתי שמאלה .

נכנסתי במהירות גבוה במקצת לכיכר וביצעתי פנייה חדה לכן האוטו החליק על הכביש, איבדתי שליטה על האוטו עליתי על האי תנועה ונכנסתי בעמוד התאורה.

אני נפגעתי פגיעות קלות בלבד וגם חברי שהיה ברכב אך הרכב הוכרז כטוטאל לוסט.

לאחר כמה דקות הגיעו משטרה ואמבולנס ואני וחברי התפנינו עם האמבולנס לוולפסון על מנת להיבדק.

מיד ביום ראשון היה לי חקירה אך לא שללו לי את הרישון אך אמרו שידונו בתיק ויחליטו מה לעשות.

היום חמישי קיבלתי מכתב בו כתוב שעליי להתייצב למשפט, האישום הוא "נהיגה בקלות ראש".

עוד נרשם כי הואראות החיקוק לפיהם אני נאשם הם: נהיגה בקלות ראש- עבירה על סעיף 62(2) בקשר עם סעיף 38(2) לפקודת התעבורה.

עכשיו השאלות שלי הם:

מה זה אומר נהיגה בקלות ראש?

האם אני צריך לקחת עורך דין?

האם אני יכול לקבל על זה שלילה ל 3 חודשים וגם לעשות רשיון מחדש או אפילו קנס?

מה אתם ממליצים לי לעשות כדי לצאת זכאי מכל העניין? כי בכל זאת לא ביצאתי עבירה חמורה שהעונש עליה צריכה להיות שלילת רשיון.

תודה מראש

נדב

פורסם
שלום לכולם וערב טוב

אני אציג את עצמי אני בן 17.5 מחולון נהג חדש ורציתי לשאול שאלות.

בתאריך 6.10.07 יום שבת שעה 1 בצהריים עשיתי תאונה עם האוטו, נסעתי מכיוון ההסתדרות ופניתי לצומת של רחוב חנקין למי שמכיר ליד הסופר פארם והירקן בכיכר פניתי שמאלה .

נכנסתי במהירות גבוה במקצת לכיכר וביצעתי פנייה חדה לכן האוטו החליק על הכביש, איבדתי שליטה על האוטו עליתי על האי תנועה ונכנסתי בעמוד התאורה.

אני נפגעתי פגיעות קלות בלבד וגם חברי שהיה ברכב אך הרכב הוכרז כטוטאל לוסט.

לאחר כמה דקות הגיעו משטרה ואמבולנס ואני וחברי התפנינו עם האמבולנס לוולפסון על מנת להיבדק.

מיד ביום ראשון היה לי חקירה אך לא שללו לי את הרישון אך אמרו שידונו בתיק ויחליטו מה לעשות.

היום חמישי קיבלתי מכתב בו כתוב שעליי להתייצב למשפט, האישום הוא "נהיגה בקלות ראש".

עוד נרשם כי הואראות החיקוק לפיהם אני נאשם הם: נהיגה בקלות ראש- עבירה על סעיף 62(2) בקשר עם סעיף 38(2) לפקודת התעבורה.

עכשיו השאלות שלי הם:

מה זה אומר נהיגה בקלות ראש?

האם אני צריך לקחת עורך דין?

האם אני יכול לקבל על זה שלילה ל 3 חודשים וגם לעשות רשיון מחדש או אפילו קנס?

מה אתם ממליצים לי לעשות כדי לצאת זכאי מכל העניין? כי בכל זאת לא ביצאתי עבירה חמורה שהעונש עליה צריכה להיות שלילת רשיון.

תודה מראש

נדב

ביצעת עבירה חמורה מאוד , רק מה, התוצאות היו לא חמורות.

חסוך כסף לעורך דין.

ירון מאיר

פורסם

יום ראישון על הבוקר תתחיל לחפש עורך דין,אבל מישהו טוב,אשמח לתת לך המלצה בפרטי אם בא לך.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

חובה לפחות להיתייעץ עם עו'ד, תכלס אין נפגעים ואין עדות לאיך נהגת אבל לך תדע באיזה אופן המשטרה חקרה את המקרה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות חבר'ה, אני יתייעץ בקרוב עם עורך דין.

אבל מה בקשר לעונש?, האם אני יצטרך לעשות רשיון מחדש אם אני מקבל שלילה?

פורסם

מאיין לנו לדעת, השופט אמור להחליט

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שלום נדב

העונש הצפוי כנראה שיהיה קנס(כספי) או שלילה תתפלל שלא.

תקח עורך דין טוב על מנת שתצא עם כמה שפחות "פצעים"

אבל בתכלס מי שאמור להיות אמור להיות השופט כמו שאמר האיש מעליי

יהיה טוב אחי.....:-P

פורסם
חשוב לציין שאין לי עבירות קודמות ואני כמובן נוהג בזהירות יתרה

1- מתי בדיוק היית אמור לצבור עבירות קודמות?

2- אולי תשנה את ההגדרה שלך למושג "זהירות יתירה" , כדי למנוע מצב בו יש התנגשות בינו לבין ההגדרות המקובלות על כלל הציבור.

במילים אחרות , לא לנו אתה צריך לספר סיפורים , ואני ממליץ שלא תספר סיפורים כאלה לשופט , עדיף מאד שתקח עו"ד ותשתוק כמו דג במשך כל התהליך.

לא מתוך כוונה לפגוע , אלא כדי שתראה את המציאות נכוחה ותפיק את הלקח הנדרש.

פורסם

יש לך בקושי חצי שנה רשיון. מתוכן לפחות 3 חודשים עם מלווה.

איזה עבירות תנועה אתה כבר רוצה שיהיו לאדם עם פז"מ רשיון כמו שלך?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

"נכנסתי במהירות גבוה במקצת" כן נכון ובגלל זה האוטו של אבא שלך טוטסלוס ועכשיו יש עמוד אחד פחות בכיכר. במקום לנסות ליפות את הדברים אפילו פה בפורום קח אחריות על מעשיך ותפיק לקחים. לא משתוללים בכביש במיוחד לא בעירוני ובמיוחד כשמושב הנוסע עדיין חם מהמלווה שישב שם אתמול. רוצה לראות למה אתה והאוטו מסוגלים, קח קורס נהיגה מתקדמת.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...