Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי קודם תוכנית של מרדפים משטרתיים בארה"ב, והיה שם קטע קצת מוזר:

איזו מישהי נהגה בקורבט (מוזר א :) ), ובמהירות של "רק" 160 _קמ"ש_ הקורבט החליקה (מוזר ב), והיא חצתה את כל ארבעת הנתיבים של האוטוסטראדה בלי לגעת באף אחד מהתנועה, התרסקה על המפרדה, עפה באוויר איזה מטר וחצי והתגלגלה במשך כל הנ"ל. הנהגת יצאה עם רגל שבורה בלבד (מוזר ג).

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם

זה משהו לא יאמן.., ראיתי.

בתוכנית לפני כשבוע שבועיים ראו משהו יותר מטורף, אותו מצב, רק הרבה יותר נתיבים ותנועה, וזווית צילום הרבה יותר נוחה

חצה בערך 6-7 נתיבים בלי שקרה לו כלום.

פורסם

המרדף הטוב ביותר הוא האחד שבו גנבו טנק... אבל המפגר נתקע על קו הפרדה כפול בכביש מהיר...

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם
המרדף הטוב ביותר הוא האחד שבו גנבו טנק... אבל המפגר נתקע על קו הפרדה כפול בכביש מהיר...

אני מקווה שב"המפגר" התכוונת לטנק, כי אם לא אז יש לנו דרך מצוינת לעצור טנקים! עזבו אתכם מחי"ר ונ"ט! מפרדות זו התשובה

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם

אל תצחק

איך אתה חושב שעוצרים התקדמות של טנקים... חפירות

בשביל זה יש גשרים ניידים

החיים הם כמו מנה פלאפל, איך שלא תשים הטחינה - תמיד ינזל

פורסם
אל תצחק

איך אתה חושב שעוצרים התקדמות של טנקים... חפירות

בשביל זה יש גשרים ניידים

חפירות זה הגיוני... אבל מפרדה!?

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

בטח שזה עם הקורבט יצא רק אם רגל שבורה לקורבט יש פרונט באורך מגרש כדורגל זה בטח הספיק לספוג את כל המכה :D:D:D:D:D

פורסם

בסוף ירו בו והרגו אותו בתוך הטנק..

פורסם

מה? לא שזכור לי...

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

מה? לא שזכור לי...

גם לי לא.....

אני הכי אוהב לראות את השוטרים הולכים מכות עם כל העברייני צעצוע האלה.

באותה התוכנית היה ג "מרדף ראלי" קטן,מישהו זוכר??

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

לפני כמה שנים היה סיפור כזה בארץ, על איזה בחור שלא נתנו לו לצאת הביתה - אז הוא גנב טנק כדי לנסוע לחברה שלו ונסע בו על הכבישים. עצרו אותו באיזור יבנה איך שהוא.

פורסם
לפני כמה שנים היה סיפור כזה בארץ, על איזה בחור שלא נתנו לו לצאת הביתה - אז הוא גנב טנק כדי לנסוע לחברה שלו ונסע בו על הכבישים. עצרו אותו באיזור יבנה איך שהוא.

חחחחחחחחח איזה מטורף :D

פורסם

לא עצרו אותו!!! הוא פרק זחל...ואז היה סיפור סביב זה ...איך יכול להיות שטנק שיושב בהנגר שאמור להיות מוכן לקרב , פורק זחל אחרי איזה קילומטר...

• תוכן חדש...