Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

ברשותי הרכב הנ"ל מס' ימים (רכב מהעבודה).גיר אוטומטי. הרכב עבר כ-143K קמ'.

בנסיעה, כשלוחצים על דוושת הבלם - הרכב סוטה שמאלה.התופעה מחריפה עם עליית המהירות. לי ישנה תחושה שבנוסף, החלק הימני קדמי של הרכב, "שוקע" יותר מהצד השמאלי המקביל בעת הבלימה.

הרכב נלקח למוסך (חשדתי בבלימה לא שווה בשני הצדדים) - הבלמים בסדר.

עליי לציין כי יש בחזית הרכב סימני תיקון בחיבורי הכנפיים הקדמיות, מה שמעיד על תאונה כלשהי בחזית (לא ידוע לי על פגיעה בשילדה, אך איני בטוח גם שנבדקה).

שאלתי לחברי הפורום - מהי דעתכם/המלצתכם, לסיבה אפשרית לבעיה?

בתודה מראש למגיבים.

alfa 156 2.5.

פורסם

קשה לי להאמין, אבל יכול להיות במידה מסויימת שאלו הם הבולמים שלך. בדוק את הבולמים.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

קיים דינמומטר בלמים איתו ניתן לבדוק ולאבחןבדיוק רב את מקור הבעיה. על המכשיר ניתן בלחיצה קלה על הדוושה לראות את כוחות הבלימה של כל הגלגלים , הכוחות של כל זוג גלגלים על אותו הסרן צריכים להיות שווים , גלגל שמפתח כוח גדול יותר מבן זוגו הוא זה שגורם לסטייה. יתכן גם שהבעייה היא דווקה בגלגל בעל הכוח החלש. גבול התקינות :כוח בלימה של גלגל צריך להיות פי 4 יותר קטן ממשקל הסרן והפרש הכוחות המרבי בין הגלגלים על אותו הסרן : עד % 20.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

תודה למגיבים.

הבלמים נבדקו במוסך (איני יודע אם באמצעות דינמומטר), ולטענת המוסכניק - הם תקינים.

ד"א - בנסיעה על כביש ישר, ההגה אינו סוטה לכוון כלשהו.

האם כוון פרונט קשור/יכול לפתור הבעיה ?

האם תוכלו להפנות אותי למקום (דרום ת"א) עם המיכשור שצויין ?

תודה!

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...