Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 2 חדשה או מגאן 5 דלתות 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט בקניית רכב שני בין - מאזדה 2 חדשה (הדגם היותר מאובזר) לבין מגאן 5 דלתות 2007 (גם הדגם היותר מאובזר).

עלות שני הרכבים כמעט זהה ~107000.

המגאן הוא "הרבה יותר אוטו", אבל האם זה חשוב לרכב שני?

ברור שהמאזדה תשמור יותר טוב על הערך, אבל האם קניית רכב זה רק שמירה על ערך...

בעבר הייתי בעלים של מגאן 4 דלתות (ליסינג) ומאז יש לי חולשה לצרפתיות ;-)

איזה רכב אתם הייתם קונים לאישה?

תודה!

פורסם

האמת? כל אחד וההעדפות שלו. אני הייתי קונה את המאזדה (ולא בגלל שיש לי אחת) בגלל שהיא סופר מיני וזה מה שאני אוהב וזה מה שרציתי (וגם בגלל שהיא חדשה מהחברה עם ניילונים :wink::-P).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הייתי מציע שתרשום מה אתה מחפש באוטו שאתה רוצה לקנות כי שתי המכוניות שהבאת הם לא ממש באותה קטגוריה ולכן קשה להשוות ביניהן... מה שייקבע זה מי תתאים יותר לדרישות שלך.

פורסם

אני מבין את החולשה הזאת אני חולה באותה מחלה...

אני חושב שהמגאן היא בהחלט יותר אוטו אבל יש יתרון לקניית רכב חדש...

מצד שני אם אתה קונה מגאן יד שנייה אז הרכב כבר עשה את רוב ירידת הערך של רכב חדש. וזה גם שיקול.

בנימה אישית.. אין לי בכלל שיקול, המגאן אוטו הרבה "יותר" מה2....

פורסם

כתב אייל רז:

מצד שני אם אתה קונה מגאן יד שנייה אז הרכב כבר עשה את רוב ירידת הערך של רכב חדש. וזה גם שיקול.

רנו מגאן תמשיך לרדת במחירון גם בשנים הבאות ויותר ממאזדה 2.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא משחקים בבטיחות וזה הסיבה שאני הייתי קונה מגאן

רכב שני לא צריך להיות רכב נחות

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

מאזדה 2 קיבלה 5 כוכבים במבחן הריסוק לפני כחודש.

דגם מאובזר יותר מגיע עם 6 כריות אויר ובקרת יציבות (ESP).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...