Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

dorki כתב:

רק ששכחת "עניין קטן" - מכוניות כמו אלפא רומאו קונים רק אנשים כמונו...

ולאנשים כמונו יש זכרון ארוך מאוד כשזה נוגע למכוניות שכולנו כ"כ אוהבים.

אם אפילו 10% מרוכשי האלפות (הכוונה לחדשות מהיבואן) היו עוברים דרך הפורום, הייתי מסכים איתך.

לפי דעתי (הבהרה - דברי מבוססים על תחושות, והיכרות עם מספר בעלי אלפות חדשות, לא יותר), הרוכשים קוראים איזה גליון אוטו או הגה, עושים נסיעת מבחן (אפילו זה לא תמיד), וקונים רכב.

אם בכלל, השפעת הפורום העיקרית, במקרה זה, תהיה בייעוץ לרכב משומש (למרות שגם זה משפיע על השוק).

PUG-306 XSI MK2

• תגובות 200
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם בכלל, השפעת הפורום העיקרית, במקרה זה, תהיה בייעוץ לרכב משומש (למרות שגם זה משפיע על השוק).

גם לא בטוח. רוכשי אלפות משומשות ממעטים, באופן יחסי, לטפל אצל היבואן.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
dorki כתב:

אם אפילו 10% מרוכשי האלפות (הכוונה לחדשות מהיבואן) היו עוברים דרך הפורום, הייתי מסכים איתך.

לפי דעתי (הבהרה - דברי מבוססים על תחושות, והיכרות עם מספר בעלי אלפות חדשות, לא יותר), הרוכשים קוראים איזה גליון אוטו או הגה, עושים נסיעת מבחן (אפילו זה לא תמיד), וקונים רכב.

יש אולי 10% של רוכשי אלפות שקורא בפורום (וגם זה הערכה מאוד אגרסיבית) א ב ל, יש אחוז הרבה יותר גדול - ולא אסתכן יותר מידי כאשר אומר 50% - שמיתיעץ עם חברים ואנשים שנתפסים כמבינים לפני קבלת החלטת הרכישה - אורי, למשל, אינו מבין ולא היה קורא אדוק של הפורום אבל לפני הרכישה הוא הלך והתייעץ עם אנשים שכן...

התיעצות עם חברים ושמועות העוברות מפה לאוזן נחשבות ובצדק לכלי השיווקי החזק ביותר. אחוז האמינות המיוחס למידע העובר מפה לאוזן הוא הגבוה ביותר - בהפרש ניכר מ"דעת מומחה" בלתי תלוי (שלא לדבר על פרסום המדשדש הרחק הרחק מאחור).

אה, כן, כמעט שכחתי שמועות רעות או מידע רע מופץ בקצבים העלים על פי 4 מאשר מידע חיובי.

ולכן, מי שחושב שלשרשור הזה תהיה השפעה מינורית וקצרת טווח טועה טעות מרה. לכל אחד מאיתנו יש מעגל חברים, ולחברים שלנו יש חברים וכן הלאה והלאה. מישהו מהם הולך לשקול לרכוש אלפא באחד מן הימים רוצים לנחש מה יהיה הסיכוי שמישהו ילחש לו באוזן משהו כמו "עזוב אותך מאלפא אוטו מלא תקלות, אני מכיר מישהו שאכל אותה בגדול עם בררה למה לך ת'כאב ראש תקנה ב.מ.וו., הונדה, וכו'."

פורסם

חברים, רק כדי למקד אותנו בנושא האמיתי שהוא התנהגות היבואן ולצאת מתוך הוויכוח המשפטי אליו נגררנו אני מצרף את תגובתה בכתב של אלפא אלי עובר להגשת כתב התביעה (כן רומן, לא במסגרת כתב הגנה) כאשר פניתי אליהם בנסיון אחרון ונואש להביא לפתרון העניין מחוץ לכתלי בית המשפט. מקווה שזה ירגיע את הטיעון שאני מסלף משהו או מביא דברים חלקיים. אז תקראו ולא תאמינו (מצ"ב קובץ PDF). אני מצרף גם את גליון התקלות של הרכב המדבר בעד עצמו (כל זה בפחות משלשה חודשים)

אורי

תשובת אלפא.pdf

דוח תקלות אלפא אורי גייגר.pdf

פורסם

מעבר לעובדה שאותי אישית מעציב סעיף 12 (אם אכן תגובתם קרה המתואר בו) למכתב כמעט כמו סעיף 4, ביקשת לבטל את התראת חגורות הבטיחות?!

ובלי קשר, כנראה שהרכב אכן לימון. אין מה לעשות...

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מעבר לעובדה שאותי אישית מעציב סעיף 12 (אם אכן תגובתם קרה המתואר בו) למכתב כמעט כמו סעיף 4, ביקשת לבטל את התראת חגורות הבטיחות?!

ובלי קשר, כנראה שהרכב אכן לימון. אין מה לעשות...

בקשתי לבטל את הצפצוף המעצבן והקולני ולהשאיר התראת נורה. פשוט ברגע שהרכב מונע לא ניתן היה לשבת עם הרעש :-(

אכן הרכב כנראה לימון ומעולם לא חשבתי שכל אלפא מבלה את מרבית חייה במוסך. מקווה שעכשיו אתה מבין טוב יותר כמה מקוממת תגובת היבואן.

אורי

פורסם

הבנתי מלכתחילה למה היא מקוממת, בעוונותי גם לי יש אלפא, וגם השימוש שאני עושה בה רחוק מלהזדחל על 90. מה שניסיתי להסביר, שבנסיבות בהן היא התקיימה היא לגיטימית, אף אם אינה חכמה או מחושבת דיה מבחינה אסטרטגית, על פי הנראה משרשור זה, או לרוחם של חובבי הרכב.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אורי היקר.

כחובב רכב בכלל וכחובב אלפא בפרט, עצוב לי לקרוא את כל השתלשלות העניינים העגומה. מקווה שתזכה בתביעה ושהיבואני הרכב ילמדו את הלקח.

רומן (היקר גם כן) - אני לא כל כך מבין את ההתעקשות שלך להגיב כאן שוב ושוב. מילא בפורום של אלפא בו אתה משמש בתפקיד - אבל כאן?? אמרת את דעתך, היא שונה מזו של אורי, למה להמשיך ולהתעקש?

פורסם

עדי, אתה משלח אותי מכאן רק בשל העובדה, שדעותי אינן חופפות את שלך?

לגבי תפקידי במועדון, הרי שאם הייתי פועל במסגרתו, הייתי נוקט בצעד ניהולי-משמעתי כלשהו (מוחק/עורך וכיו"ב). לא הייתה כל סיבה לעשות זאת (שכן לא הייתה עבירה על כללי הפורום) ופשוט הגבתי ככל משתמש אחר. למה להמשיך ולהתעקש - כי הנושא חשוב מספיק בעיניי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

איך עושים פוליש-ווקס לרכב עם צבע מטאלי?

והקורס, היה אצל סמואל?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ליבי ליבי עם ד"ר גייגר, לרכוש במיטב כספך רכב בעל יומרות ספורטיביות מוצהרות, ולנחול אכזבה מרה כל כך, באופן אישי אם היה בידי את סכומי הכסף הללו הייתי ניגש לסוכנות BMW הקרובה ולוקח שם איזה 535 להרגיע את העצבים הגואים..

לצערי הרב תגובת סמל"ת אינה חריגה בנוף היבואנים המקומים.., אני אכלתי מרורים עם קראסו , אבי אכל קש עם VW , וחבר טוב סבל מאוד מטויוטה עד שהוחלף מנוע בקורולה בת מספר חודשים עם 3000 ק"מ על השעון אשר המנוע שלה החליט להחזיר נשמתו לבורא.. .

מה למדתי מאז ?

אני באופן עקרוני לא רוכש יותר רכב חדש, גם מסיבות כלכליות, אך בעיקר מהעובדה שאינני רוצה לפרנס יבואנים אשר במפגיע יורקים בפרצופם של הלקוחות , ומבקשים מהם להאמין שהנ"ל הוא גשם..

אני מייחל ליום שכנסת ישראל תתחיל להתייחס לצרכן הישראלי כאחד שמחויב לקבל שירות על פי חוק , ובאם לא יופעלו סנקציות קשות וחמורות מולו, לצערי רק כך בארץ פועלים הדברים.

ולסיום, נשגבת מבחינתי העובדה , מדוע יצרנים מכובדים כמו רנו, פזו , פיאט ממשיכים לתת אמון ביבואנים מקומים אשר נכשלו קולוסאלית במתן שירות בסיסי ללקוחות שלהם, וגרמו הלכה למעשה להעלמות המותגים שלהם בישראל . (שלא לשוק הליסינג..)

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
ולסיום, נשגבת מבחינתי העובדה , מדוע יצרנים מכובדים כמו רנו, פזו , פיאט ממשיכים לתת אמון ביבואנים מקומים אשר נכשלו קולוסאלית במתן שירות בסיסי ללקוחות שלהם, וגרמו הלכה למעשה להעלמות המותגים שלהם בישראל . (שלא לשוק הליסינג..)

הסיפה של דבריך עונה לך מדוע ליצרנים לא כ"כ אכפת . אנו שוק קטן ואם היבואן יודע למכור מספיק לשוק הליסינג , ליצרן אין כול רצון לשנות זאת ולהרוג את האווזה המטילה ביצי זהב עבורו .

דרך אגב למה הצעת לו ללכת לקנות במוו אם זה המחשבות שלך ? או ששמא אתה חושב שיבואן במוו נותן שירות יותר טוב ? אולי אם אתה עבריין שאומר שתביא את ה"סטיפה" יותר מאוחר

בברכה יהודה

פורסם
הסיפה של דבריך עונה לך מדוע ליצרנים לא כ"כ אכפת . אנו שוק קטן ואם היבואן יודע למכור מספיק לשוק הליסינג , ליצרן אין כול רצון לשנות זאת ולהרוג את האווזה המטילה ביצי זהב עבורו .

דרך אגב למה הצעת לו ללכת לקנות במוו אם זה המחשבות שלך ? או ששמא אתה חושב שיבואן במוו נותן שירות יותר טוב ? אולי אם אתה עבריין שאומר שתביא את ה"סטיפה" יותר מאוחר

יהודה,

נכון, השוק הישראלי קטן, אך במותגים הללו ניתן להגדיל את המכירות עם שירות וליווי הלקוח בצורה נאותה, לעניות דעתי ניתן להכפיל ואף יותר את המכירות של רנו לדוגמא עם אחריות מורחבת ל 3 שנים + חדירה מחדש לתחום הטנדרונים עם הקנגו החדשה , שלא לדבר על מכירות ניסאן בישראל שזה פשוט בדיחה עצובה..

ולגבי BMW , מנסיון של חברים סביב , הרכבים מגלים אמינות בסיסית גבוהה מאוד עם מעט מאוד בעיות אשר התגלו, ומה שהתגלה טופל ביעילות ובמהירות במוסכי היבואן בחיפה.

ואני מסתייג לחלוטין מסטיגמת העבריין, אתה יודע מה, אני מוכן לקבל 535 עם הסטיגמה.., איך ?

פורסם
באופן אישי אם היה בידי את סכומי הכסף הללו הייתי ניגש לסוכנות BMW הקרובה ולוקח שם איזה 535 להרגיע את העצבים הגואים..

335 Ape...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
335 Ape...

ברמת העיקרון אתה צודק, אך העיצוב של הסידרה 3 לא לטעמי, במיוחד עיצוב הזנב הדומה באופן מפתיע ל....דיהו לאנוס...

• תוכן חדש...