Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש על הספיידר, המכונית הכי יפה על הכביש בארץ.

אני מקווה שהדברים אכן השתנו בסמל"ת ושהם לא יאכזבו בשירות.

emotion of motion

• תגובות 200
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמח לשמוע שהסתדר.

אני דווקא לא כ"כ משוגע על הצמד בררה/ספיידר, אבל אם ה- 149 תגיע מוקדם יחסית (מתי היא צפויה?) צ'מפיון יצטרכו לעבוד קשה אצלי :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
שמעת פעם על "קמור רכב בע"מ"? אתה יכול להפנות אותם לשם. במחירים של אלפא בררה וספיידר הם ימצאו שם יהלומים וזהב.

קמור ממש לא מציאה..

המחירים הבסיסיים אולי יותר נמוכים מהמתחרות, אבל ברגע שתרצה שהרכב רק יתקרב ברמת האיבזור שלו - תצטרך לקחת משכנתא בשביל כל התוספות.

תיבה אוטומטית ב20 אלף שקל :silly:

משענת יד ב3500 ש"ח :screwy:

"בקרת אקלים" במקום מזגן מכאני 7000 ש"ח :shock2:

ג'נטים במקום טאסות 6500-18,000 ש"ח :brickwall:

חוצמזה שהם ממש לא יביאו לך כל מה שתרצה. הם יביאו לך מה שמופיע במחירון ואך ורק מה שמופיע במחירון.

ההזמנות המיוחדות בקמור הן לגבי איבזור בלבד של הרכבים שכבר מופיעים במחירון ולא ייבוא של רכבים שאינם מופיעים במחירון.

(לדוגמא - תנסה לשכנע אותם להביא את הסדרה 1 קופה, או חס וחלילה את ה135i בגירסא שאינה קבריו. לחלופין, בהצלחה בהזמנה של סדרה 5 עם מנוע דיזל)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
שמח לשמוע שהסתדר.

אני דווקא לא כ"כ משוגע על הצמד בררה/ספיידר, אבל אם ה- 149 תגיע מוקדם יחסית (מתי היא צפויה?) צ'מפיון יצטרכו לעבוד קשה אצלי :-)

סוף סוף הצליחו לעצב באלפא מכונית שתזכיר וביותר מרמז את הלאון היפהפיה.

פורסם
קמור ממש לא מציאה..

המחירים הבסיסיים אולי יותר נמוכים מהמתחרות, אבל ברגע שתרצה שהרכב רק יתקרב ברמת האיבזור שלו - תצטרך לקחת משכנתא בשביל כל התוספות.

חוצמזה שהם ממש לא יביאו לך כל מה שתרצה. הם יביאו לך מה שמופיע במחירון ואך ורק מה שמופיע במחירון.

ההזמנות המיוחדות בקמור הן לגבי איבזור בלבד של הרכבים שכבר מופיעים במחירון ולא ייבוא של רכבים שאינם מופיעים במחירון.

(לדוגמא - תנסה לשכנע אותם להביא את הסדרה 1 קופה, או חס וחלילה את ה135i בגירסא שאינה קבריו. לחלופין, בהצלחה בהזמנה של סדרה 5 עם מנוע דיזל)

מספיק לראות את המחירים שהם גובים עבור המיני בשביל להבין ש"שומר כיסו ירחק".

פורסם

מודה שלא קראתי את כל השרשור

כל הכבוד לבחור שנלחם על דבר צודק, ויותר משמח שנמצא פתרון לבעייתו ולשביעות רצונו , המלאה אני מקווה.

תהנה מהחדשה ותבדוק לפני כן אם מותר למכונית לעבור קורס נהיגה מתקדם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שמח לראות שסוף טוב - הכל טוב.

מקווה שזה נותן תקווה לכל מי ש(חס וחלילה) עבר-עובר/יעבור משהו דומה בעתיד לפעול ולא לשתוק ולוותר.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

תתחדש. באמת רכב מרשים.

יוסי פרנקוס, מותר לשאול מה הקשר שלך לרכישת רכבים מצ'מפיון או מסמל"ת ועל סמך מה אתה ממליץ ? הרי אתה בקטע של רכישת רכבים עד 10K ממקורות עלומים עם היסטוריה מעורפלת :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
קמור ממש לא מציאה..

דברים טובים לא באים בזול. בכל מקרה צ'מפיון אכן מספקים תמורות מעולות למחיר עם רכבי הS. למשל S5 נותנת תמורה מעולה למחיר. זאת שאלה של העדפה כמובן בימר אודי או מרק..וגם פורשה במחירים הללו (אם אתה הולך על two seater) זה כמובן ויכוח ותחרות עתיקת יומין שאם תפתר אז יגמר העניין בשוק הרכב הגרמני.

ולגבי ההמלצה לגשת לקמור, אתה יכול להמליץ להם ללכת לאולם, שיושבים ומדברים אז פתאום כל התוספות שהזכרת מגלחות עצמן מהמחיר (בתחרות של היום הם נוהגים לגלח את מחירי התוספות מהרכב). כ,ן כולם יודעים שהם לא מסכימים ליבא את ה135 קופה, אבל יש להם דברים אחרים באמתחתם (מישהו אמר וי8 שאוהב להסתובב ב9000 סל"ד? :) )

פורסם
תתחדש. באמת רכב מרשים.

יוסי פרנקוס, מותר לשאול מה הקשר שלך לרכישת רכבים מצ'מפיון או מסמל"ת ועל סמך מה אתה ממליץ ? הרי אתה בקטע של רכישת רכבים עד 10K ממקורות עלומים עם היסטוריה מעורפלת :)

פשוט מאוד.

אני בעצמי קונה רכבים זולים, אבל יש לי חברים וגם אנשים במשפחה שקונים רכבים חדשים כל הזמן.

כל פעם שמישהו מהאנשים האלו שאל אותי מה לקנות והתעניין באלפות, אמרתי לו שהשירות שלהם נוראי (בדיוק בגלל מקרים כמו זה) ושעדיף לו כבר לקנות אודי או פולקסווגן כלשהו, או אפילו לאון טורבו. אלו רכבים טובים, למרות שאותי הם לא מושכים.

אם באמת יש שינוי כלשהו בגישה של סמל"ת כלפי קוני אלפות ואפשרי לתחזק אחת בצורה נורמלית בלי לספוג שטויות כל פעם שעושים טיפול (סיפורי זוועה ששמעתי לא רק מהפורום), אני אתחיל להמליץ על אלפות למי ששואל אותי.

(אם אתה כבר שואל אילו רכבים יש אצלנו, לאחי יש מאזדה 3, לאחותי פוקוס ולחלק נכבד מהחברים יש גולפים ופאביות, חלקם בגלל המלצה שלי, חלקם בגלל שזה מה שהם אהבו).

• תוכן חדש...