Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה הגעתי להחלטה ושני הרכבים האלו נראים לי הכי מוצלחים אז רציתי לדעת איזה מומלץ יותר מבינהם אמין יותר מהיר יותר ועם אפשר שתרשמו לי כמה כח סוס כל אחת וכמה לוקח לה מאפס למאה

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אמינות - תלויה באקזמפלר שתמצא.

כוח - הלאון יותר חזקה במובן של כוח נגיש.

הספק - לקליאו 172, ללאון 180.

עוד שאלות?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הייתה לי לאון טורבו ועברתי לקליאו ספורט, מבחינת אחזקה וצריכת דלק הקליאו יותר זולה, היא עושה טיפה יותר בעיות אבל 2 הרכבים אמינים במידה ואתה מוצא אקזמפלר טוב.

מי יותר מהירה?..בגדול הקליאו ספורט לוקחת במיאוץ ל-100 אבל צ'יפ קטן והלאון לוקחת.

מבחינת הנאה מנהיגה והתנהגות, הקליאו לוקחת כאן בגדול, התקשורת בין הנהג לרכב בלאון לא קיימת לעומת הקליאו שהיא מעולה, אתה מרגיש כאילו אתה נוהג בפלייסטיישן בלאון, בקליאו אתה באמת מרגיש שאתה נוהג ברכב.

הזמינות כוח של הלאון והשריקה של הטורבו משכרים, עד היום אני מתגעגע לזה, אבל כאשר הקליאו מגיעה לסל"ד גבוה כאילו המכוניתו מקבלת בוסט ועפה קדימה ונושמת עד סל"ד הרבה יותר גבוה משל הלאון, זאת אחת הבעיות של הלאון שהיא לא נושמת מעל 6000 סל"ד בערך.

אני אישית אוהב את הסאונד של הקליאו יותר משל הלאון, לקליאו יש סאונד מדהים, אתה לא מאמין שיוצא כזה סאונד מרכב כ"כ קטן, והלאון לעומת זאת יש לה סאונד אנמי יותר.

אם יש לך עוד שאלות שאל...

פורסם

יש הרבה יותר דברים חשובים מ100-0 במכונית. פרט מה אתה מחפש ברכב ובצע חיפוש על שני הרכבים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בלי להבין יותר מדי ברכבים האלו. לפי דעתי, הראשונה שתמצא - תבדוק.

רכבים אלו ממעטים להופיע בלוחות וגם כשהם מופיעים, הנתונים לא מרהיבים במיוחד.

פורסם

מצטרף להמלצתו של הג'וקר השחור.

אם ניתן לבצע נסיעת התרשמות על שני הרכבים אז זה עדיף כדי לתת לך מושג כללי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אז ככה הדרישות שלי הן שהרכב יהיה מהיר לא משנה לי גיר ידני או אוטומט שהרכב יהיה אמין זה מאוד חשוב לי ושיהיה גם נח

ועם אפשר גם חסכוני זהו בגדול והתקציב הוא עד 70 אלף שקל

פורסם

אם מה שמעניין אותך זה שהרכב יהיה מהיר אז הקליאו ממש לא בשבילך! למרות שמדובר ברכב מהיר, היתרונות שלו באים לידי ביטוי בכבישים מאתגרים ולא בכביש ישר. את הסיאט מצד שני ניתן לשפר בקלות יחסית והתוצאה הסופית היא רכב מהיר בכל קנה מידה.

פורסם

אני דווקא הייתי מציעה פונטו 1.8 HGT, אולי אפילו בראבו גם כן HGT (לא יודע אם יש משנתון מתקדם).

הרכב די נאה, לטעמי, ומהווה שילוב די טוב בין מחיר אמינות מהירות וצריכת דלק -אני מאמין שבנסיעת סבתא יהיה חסכוני מהקליאו.

חוץ מזה ישאר לך עודף לביטוח, ישור קו מקיף (במידה ותזדקק לו) ומערכת.

אם אתה בקטע של קו ישר בלבד יש לך גם את היונדאי קופה שגם היא תהיה משנתון די מתקדם בתקציב (אוטומט/ידני) אמינה לפחות כמו השאר ונאה, שוב לדעתי.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

בהחלט לאון טורבו, אפשר גם איביזה או גולף GTI במידה ותמצא אחת שנכנסת בתקציב. אפשר אפילו לחשוב על הונדה פרלורד.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...