Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עשיתי בדיקה שנייה ולא מצאתי תימוכין מוחלטים לכאן או לכאן.

יכול להיות שבחלק מהדגמים היה ובחלק לא? אני לא יודע, כי בפעמים שנהגתי ברכב דבר ראשון אני מנתק. בפעם שלא, לקח לי בדיוק רמזור אחד כדי לנתק את את מה "שחנק" לי את המנוע.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אתה מפתיע אותי. מה שכן זה מסביר את ההערה "הקטנונית" שלך מקודם :wink:.

ב-mk2 יש ESP ו-TC, עד כמה שאני יודע בכולם (וגם בזאת שכנראה נהגת בה :wink:) ויש כפתור לביטול הבקרה שמבטל את שניהם. הרכבים הראשונים ב-mk2 באו בלי הכפתור לביטול (אך עם המערכת).

ברוב המקרים אתה תרגיש את הפעולה של ה-TC שמורגש מאוד ביציאות חזקות עם צמיגים לא משהו או על כביש רטוב/משובש.

גם קצת אם אתה חם מדי על הגז בפניות.

ה-ESP כמובן מצריך מצב הרבה יותר קיצוני כדי לראות אותו בפעולה אבל תאמין לי שהוא שם :twisted: (ואין כמו ג'ימקאנות שאתה שוכח לבטל בשביל לקלוט את ההתערבויות של המערכת).

גם בכביש כבר יצא לי לקבל תיקונים של המערכת ואין ספק שהיא עובדת ועובדת יפה.

בכל מקרה ההתערבות היא מינימלית וניתנת לביטול כך שאתה באמת יכול להנות משני העולמות ולקבל בטיחות עם פשרה קטנה מאוד או לגמרי בלי ע"י ביטול.

לכן זה גם שיקול רלוונטי בין הדגמים, כפי שהמליצו במבחן, במיוחד עבור נהגים צעירים/חדשים.

ניר

פורסם

את ה-TC חוויתי ואני (ובעלי הרכב) בדעה שהוא הפך את הרכב ללא שמיש לכל נהיגה נמרצת. לכן אני חוזר בי ומתנצל לעניין ה-ESP, אבל ה-TC כל כך מיותר שחייבים להשביתו יחד עם ה-ESP. מה שמחזיר אותנו לנקודה הראשונית, במקרה של הרכב הזה המערכות הנ"ל אינן מהוות שיקול.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא יודע, אני לא סובל מזה כל-כך. ה-TC מתחיל להשתולל ככל שהצמיגים נשחקים ובעצם הוא שקט רק עם צמיגים מהטופ במצב חדש (שזה מה שרוב הזמן קורה אצלי. כשה-TC מתחיל לפעול ביציאה אני מבין את הרמז ומחליף צמיגים :lol:).

ביום יום הוא לא מפריע לי ובג'ימקאנות הוא קריטי בעיקר בזינוק שהוא דואג להרוס.

בהמשך המסלול הוא פועל בצורה עדינה יחסית.

עברתי חצי אימון בנחשונים בלי לשים לב ששכחתי לבטל את הבקרה :oops:.

• תוכן חדש...