Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ברכב של ההורים שלי, רנו מגאן 2005 יש מנעול חשמלי לפתיחת תא המטען. לפני כמה ימים אמא שלי ניגשה לרכב ותא המטען לא נפתח, יש שם כפתור כזה ולחיצה עליו לא פתחה את המכסה. בשאר הדלתות ברכב לא היתה בעיה. אתמול הרכב נבדק במוסך (מורשה של רנו, כמו תמיד) ופסק הדין היה שיש תקלה במחשב הכללי של האוטו ושצריך להחליף את כל המחשב בעלות של 4400 ש"ח (!) סכום אסטרונומי בשביל תא מטען שלא נפתח... האם האבחון והתמחור הזה נראה לכם הגיוני והאם יש פתרון אלטרנטיבי? תודה מראש לעוזרים.

פורסם

מה קרה לאחריות של הרכב?

גש לאבחון בעוד מקום זה נשמע הזוי...בכל מקרה אם גם במקום אחר נאמר לך כי עליך להחליף את המחשב והמחיר זהה-תוותר על התענוג ותשתמש במפתח לפתיחת התא מטען.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

האחריות על הרכב הסתיימה לפני חודשיים. ואין מפתח לפתיחת תא המטען !! רק הכפתור החשמלי הזה. זה ממש דפוק... אני הצעתי להם להישאר עם תא מטען סגור אבל זה יהיה בעייתי בכניסה לחניונים וכאלה.

פורסם

כתוב מכתב תלונה לקרסו-אוליי בתור מחווה הם ילכו לקראתך.

בכל מקרה אני לא מופתע-מי שמכיר אותי יודע בדיוק מה אני חושב על המותגים הצרפתיים במיוחד...

פורסם

צריך לבדוק היטב אם המנוע החשמלי שפותח את דלת תא המטען תקין ואם אכן מגיע אליו זרם הפעלה ואם לא לבדוק שאין נתק כלשהוא.

כמובן שיתכן שהמוסך (איזה והיכן?) בדק הכל כראוי ואכן אבחנתו נכונה, אבל כבר היו די מקרים של אבחון שגוי.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
לא יכול להיות. חייבת להיות אפשרות לפתוח את תא המטען עם מפתח בצורה ידנית.

אין מצב שלח את קרסו לייבש בננות!!

התא מטען נפתח דרך סלנואיד חשמלי

עם אתה רוצה יש לי קצת קשרים בבונדד של קרסו בבני עייש

אולי אפשר לעשות לך משהו

גם כן ממש לא נראה לי שהפתיחה ממוחשבת !

אבל גם עם כן לא צריכה להיות בעיה לחבר ממסר חצוני בבית הפיוזים וכפתור יפה בתא הנוסעים

מקסימום אפשר גם להחליף תסלנואיד וגמרו עסק לא יותר מ500 שקל

תן לה בראש כול עוד שאתה יכול

פורסם
כתוב מכתב תלונה לקרסו-אוליי בתור מחווה הם ילכו לקראתך.

בכל מקרה אני לא מופתע-מי שמכיר אותי יודע בדיוק מה אני חושב על המותגים הצרפתיים במיוחד...

כן , כולנו קראנו את תגובתך הנ"ל :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186871

מה זה אומר ? , שכול מה שאתה חושב מעוגן למציאות , או לחוקי הפיסיקה המוכרים ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לא נשמע לי סביר. אם הבעיה היא באמת תקלת מחשב אז אפשר לעקוף את המחשב ע"י משיכת מתח מבית הפיווזים (חוט שיחובר להזנת אבזרים/מצית)לכפתור המנעול. ככה כשה"סוויץ'" פתוח תוכלו לפתוח את תא המטען וכשהוא סגור תא המטען יהיה נעול.

בכל מקרה אני הייתי מתחיל את העבודה עם רב מודד לוודא שמגיע בכלל מתח ללחצן וממנו למנעול ואם כן אז מנתק את המנעול ובודק אותו על מקור כוח חיצוני.

אין מפתח לתא המטען אבל יש ידית פתיחה מתוך תא המטען למקרי חירום שניתן להגיע אליה ע"י קיפול המושבים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
כן , כולנו קראנו את תגובתך הנ"ל :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186871

מה זה אומר ? , שכול מה שאתה חושב מעוגן למציאות , או לחוקי הפיסיקה המוכרים ?

כל אחד חושב אחרת.תמשיך בגישתך ה"מלומדת" ואני בשלי.אני בטוח שאגיע רחוק.

אני לא רוצה להתחיל לפתוח שוב את הדיון מה יותר טוב צרפתיות/יפניות/קוראניות.

פורסם

במידה ואתה יד ראשונה על הרכב, והוא מטופל רק במוסך מורשה, וזה רק חודשיים לאחר תקופת האחריות, תבקש מהמוסך להגיש מחווה מסחרית ליבואן. אני בהלם שלא היציאו לך את זה. על איזה מוסך מדובר בכלל? יש לך סיכוי מאוד גבוה לקבל מחווה.

בהצלחה.

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

פורסם

עדכון נכון לעכשיו - הסכימו לבוא לקראתנו ב-50% מהמחיר, וכנראה מהחצי שלנו יירדו עוד 10%.זה עדיין 2000 שקל אבל אין מה לעשות... מדובר על המוסך המרכזי של רנו בת"א (ליד קרסו)אין בודאות מקום לפתיחה עם מפתח, מדובר על המחשב שאחראי על נעילה ופתיחה של הדלתות ואותו צריך להחליף.לגבי חיווטים ומעקפים - זה אולי אני הייתי עושה, ההורים שלי מעדיפים את הדרכים הסטנדרטיות של תיקון.

פורסם
עדכון נכון לעכשיו - הסכימו לבוא לקראתנו ב-50% מהמחיר, וכנראה מהחצי שלנו יירדו עוד 10%.זה עדיין 2000 שקל אבל אין מה לעשות... מדובר על המוסך המרכזי של רנו בת"א (ליד קרסו)אין בודאות מקום לפתיחה עם מפתח, מדובר על המחשב שאחראי על נעילה ופתיחה של הדלתות ואותו צריך להחליף.לגבי חיווטים ומעקפים - זה אולי אני הייתי עושה, ההורים שלי מעדיפים את הדרכים הסטנדרטיות של תיקון.

הוריך צודקים.ברכב חדש ועתיר טכנולוגיה לא עושים קומבינות :idea:

פורסם

יחידת ה UCH היא אכן זו שאחראית על מתן הפיקוד לפתיחת הדלתות ותא המיטען.

ברוב המיקרים בהם ניתקלתי בתופעה זו הגורם התברר ככשל של יחידת UCH

מחיר היחידה הוא אכן מעל 4000 ש"ח ועבודה של שעה וחצי לערך כולל קידוד השלטים ביצוע הגדרות ונסיעת מבחן

יש להביא את שני כרטיסי ההנעה לצורך הקידוד.

קרסו לא נוהגים להציע אבל יש אפשרות לבצע תיקון מקומי לUCH בעלות נמוכה יותר.

**יש לבדוק את צריכת הזרם של המנעול מיפני שיתכן והוא הגורם לכשל של הUCH ובנוסף ליבדוק אם הוא מכוון כראוי

joni

• תוכן חדש...