Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

לפני כמה ימים קניתי זוג "קפסולות" אבל לא בדיוק - יותר גדולות בערך 40-50 מ"ל - של תרכיז לניקוי חלונות. מוכר בחנות המליץ על זה ואמר שהוא "שם את זה כבר 20 שנה".

הוא אמר לערבב קפסולה עם 2 ליטר מים (מהברז!) ולמלא את המיכל של המטזים...

עוד לא עשיתי את זה.

גם כי כל "קפסולה" כזאת עלתה לי רק 5 ש"ח וגם אם כבר מים אז אדיף מזוקקים, לא? (משיקולי אבנית וכאלה...)

מישהו מכיר את הנושא?

נ.ב

לא שאכפת לי מהכסף הקטן שיזרק, אלא סתם מסקרנות.

לילה טוב.

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

ברכב, תמיד עדיף מיים מזוקקים.

מיים רגילים רבויים באבנית, אשר תסתום לך את השפריצרים ואת כל שאר מרכיבי הצנרת.

בקשר לקפסולות באמת שאני לא מכיר, אבל לפי ההיגיון נשמע הגיוני מה שהמוכר אמר לך.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

תדע לך להבא: באוטו דיפו מוכרים 3ליטר של נוזל לניקוי חלונות ב10ש"ח, אני מאמין שיש עוד הרבה מקומות שניתן להשיג נוזל לניקוי שמשות איכותי.

אתה תצטרך להשקיע 2 ליטר של מים מזוקקים+הקפסולה(5ש"ח) והתוצאות לא ידועות.

פורסם

מה שחשבתי - מים מזוקקים.

לגבי אוטו דיפו - אני מכיר את נוזל הניקוי הזה, לא כל כך בטוח שהוא איכותי.... עד כמה שאני יודע אלה יכולים להיות אותם מים מהברז עם צבע מאכל כחול.

כאן בעצם, אם אני משתמש במים מזוקקים - אני לפחות יודע מה נכנס.

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

תקנה שקית מילוי לנוזל לניקוי חלונות לשימוש ביתי.

תדלל את זה ביחס של 33% (בערך) חומר והשאר מים מזוקקים.

גם תחסוך כסף וגם תגיע לתוצאות טובות יותר.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

מים מהברז יוצרים משקעים במיכל וכאשר מגיעים לסופו זה סותם את השפריצרים אני אישית שם מים מהמזגן

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

את האמת, במשך כ 5 שנים אבי נהג לשים מים רגילים מהברז בסובארו ליאונה שהייתה לנו, ביחד עם כמות מסויימת של סבון כלים, התוצאה הייתה יותר טובה מחומר שמוכרים!

את האמת, לא שמעתי סיפור כמו זה, שמישהו מילא מים ובסופו של דבר האבנית מלאה לו את כל המיכל.:?

נכון, תהיה אבנית עם הזמן, אבל ניתן להוריד אותה או לשחרר סתימה בשפריצר, על ידי פקק של חומצת מלח +מים, ולתת כמה נסיונות של שפריץ וזה פותח את הסתימה לעוד כמה שנים טובות. ולא זה לא פוגע בשום דבר, במינון הנכון+ מים.

(לא חובה ככה בדיוק, כל אחד והשיטה שלו).

נכון להיום, אנחנו עושים זאת בניסאן מאז שקנינו אותה, מיכל המים נקי לגמריי, ללא אבנית והשפריצרים משפריצים כאילו אין מחר.

אם יודעים איך לעושת, זה טוב.

מי שמפחד, תמיד יכול להשתמש במים מזוקקים.

פורסם

אני לא מבין,למה להניס ראש בריא למיטה חולה!

מים רגילים בסופו של דבר יסתמו את השפריצרים/צנרת אין זה סוד שהמים של ישראל רבויים באבנית.

תמיד נשארת "הטיפה שאחרי" , על השפריצר ויכולה לגרום לסתימתו.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

סבון כלים הוא לא חומר ניקוי מומלץ לרכב, ואין מה לעשות המים שמשפריצים על השמשה עולה למעלה לגג או לצדדים לדלתות.

סבון כלים גורם בסופו של דבר נזק לרכב (לצבע) ועדיף למלא נוזל לניקוי חלונות - והעלויות שלו כל-כך נמוכות שזה לא הגיוני לא להשתמש בו - אם לא קונים נוזל מוכן.

מים מהפילטר בבית זה מים מסוננים - אבל יש בהם את הסידן שיגרום לאבנית וכל מני משקעים אחרים שיגרמו לנזק מצטבר (נכון, לאורך זמן) שמים מזוקקים או מים רכים לא יגרמו.

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

פורסם

מים מזוקקים/ מזגן יעשו את העבודה היטב. הבעלים הקודמים של הרכב שלי השתמש בנוזל שמשות וזה סתם את כל המערכת, יש גושים של חומר בתוך הצנרת.

פשוט שומרים על שמשה נקייה ואם יש איזה לכלוך קטן מים יספיקו בהחלט.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
תקנה שקית מילוי לנוזל לניקוי חלונות לשימוש ביתי.

תדלל את זה ביחס של 33% (בערך) חומר והשאר מים מזוקקים.

גם תחסוך כסף וגם תגיע לתוצאות טובות יותר.

זה דווקא נשמע מעניין!

טוב אני זורק את התרכיזים האלה...

כי מי שמשקיע, שוקע....

• תוכן חדש...